Gość: sierpniówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:54 Czy ktoś się orientuje jak obecnie wygląda temperatura wody w Chorwacji? Czy początek czerwca jest dobrym okresem na wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: obecne temperatury Chorwacja 27.05.09, 13:59 Aktualna temp. powietrza ,morza i kursy walut: www.chorwackie.pl/ Początek czerwca to b.dobry termin. Jeszcze nie ma dzikich tłumów i dzikich upałów,które odbierają chęć życia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka,ma Re: obecne temperatury Chorwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.09, 14:33 hepik ja tez na poczatku czerwca sie wybieram. I tez mysle nie tyle o pogodzie co o temoperaturze wody Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: obecne temperatury Chorwacja 27.05.09, 15:15 Ja tradycyjnie we wrześniu,prawdę mówiąc ;) Stronek z temp. morza jest sporo np vrijeme.hr/more_n.html Jak na koniec maja są zaskakująco wysokie. A w Zadarze to aż strach -28 stopni. Feler czerwca-nie ma fig.Najwcześniej dojrzewają pod koniec czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frytka Re: obecne temperatury Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 22:10 Ja jade 15 czerwca.i mam nadzieje że pogoda bedzie super,przynajmniej 30 stopni,a woda cieplutka,tak żeby dzieciaki miały ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaW Re: obecne temperatury Chorwacja IP: 82.160.29.* 28.05.09, 09:39 My ruszamy 4 czerwca, pobyt mamay wykupiony od 6 :) Jedziemy na Korculę może ktoś wybiera się w tamtym kierunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: obecne temperatury Chorwacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 14:39 My wybieray sie 6go na Hvar i w okolice Makarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś