Gość: MaCiEj IP: *.onlink.net 12.12.03, 10:25 Po wakacjach z Damptour musialem odpoczywac - niski standard pokoii (klimy brak, brud, remonty), jedzenia (zatrucie pokarmowe), podrozy (ciasny autokar, zepsuta klima). Zdecydowanie odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: Nieprofesjonalne biuro: Damptour IP: *.onlink.net 12.06.04, 21:35 potwierdzam ta opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emcia Re: Nieprofesjonalne biuro: Damptour IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.04, 12:19 a ja bylam z Damptourem w Hiszpanii i w Grecji i bylo bosko...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Nieprofesjonalne biuro: Damptour IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 13:05 A mnie to wygląda na krecią robotę konkurencji. Oto 2 panów z tego samego lub bliskiego IP krytykuje biuro podrozy z tym ze ktoś podpisany jako w wyciągnął z niebytu post napisany ponad 6 miesięcy temu i ożywił wątek. Do tego panu Maciejowi przytrafiły się prawie wszystkie nieszczęścia podczas jednego wyjazdu,brak tylko pożaru, trzęsienia ziemi i rejerady rezydenta. Panowie może się podpiszecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theo Re: Nieprofesjonalne biuro: Damptour IP: 217.8.184.* 05.07.04, 13:58 ja byłem w zeszłym roku z nimi w bułgarii w rawdzie i nie skarżę się hotel był fajny, rezydentka równiez, drobne problemy tylko w transporcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bgolab Re: Nieprofesjonalne biuro: Damptour IP: *.76.classcom.pl 01.08.04, 13:19 Ja wrocilem wczoraj z Bulgarii. Mam jak najgorsze zdanie odnosnie pobytu w hotelu i podrozy samolotem (w sumie 22h). Szczegoly moge udostepnic: bgolab@yahoo.com, 0605 031 218. Nie jestem z konkurecji...;) Odpowiedz Link Zgłoś