kamil99 11.06.09, 17:51 Czy wiecie może czy w Chorwacji nie ma problemu z płaceniem i wypłacaniem z bankomatu za pomocą kart Maestro? Do tej pory używałem Visa i Mastercard i nie było problemu natomiast Maestro jest chyba mniej popularną kartą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vvv Re: Karty Maestro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.09, 18:21 My głównie korzystamy z Maestro, oczywiście w odwodzie jest Visa classic. Niegdy nie miałem z nią problemów, także w Cro (no może jeden czy drugi raz w Niemczech:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil99 Re: Karty Maestro 11.06.09, 20:23 A może ktoś ma doświadczenia z Maestro w Bośni i Czarnogórze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Karty Maestro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.09, 08:51 tu znajdziesz bankomaty (ATM): www.mastercard.com/global/atmlocations/index.html a skoro są bankomaty systemu mastercard to i z płatnościami nie bedzie problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karusia Re: Karty Maestro IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.09, 12:28 Używałam w tamtym roku w Chorwacji, Bośni i Czarnogórz e Nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś