paulinacmg1 17.07.09, 23:17 Właśnie wróciłam z Chorwacji ( Tribunj - Vodice - P.N Krka - P.N Kornati - Trogir) Pytajcie:):D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niania Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.09, 23:46 I co wszystko dobrze?. Zdrowa jesteś. OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isf Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.mmj.pl 18.07.09, 08:19 aulinacmg1 - jak widzisz po wypowiedzi wyżej nie warto chyba się wysilać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia75 Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.aster.pl 18.07.09, 08:56 Wybieram się do Chorwacji za 2 tyg. Będę właśnie w okolicy Trogiru. Napisz proszę jakie były koszty apartamentu. Czy w okolicy jest jakiś większy sklep spożywczy czy powinnam nastawić się raczej na małe, nieco droższe sklepiki? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 12:16 W centrum Trogiru jest duży sklep "Konzum" ,naprzeciwko jest targ a drugi duży sklep jest przy wylocie z Trogiru na Split do tego jest jeszcze wiele mniejszych w Trogirze. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinacmg1 Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji 18.07.09, 12:19 W Trogirze byłam tylko jeden dzień przejazdem pozwiedzać. Więc nie mogę za dużo ci powiedzieć, ale jest to mimo wszystko j dość duże miasteczko i na pewno znajdziesz tam jakiś sklep:) W Chorwacji w każdym sklepie jest porównywalnie drogo;p:) Jest tam też duża sieć marketów Konzum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.aster.pl 19.07.09, 08:58 Paulina, jade do Tribunj w sieropniu, jak wrazenia z miesciny ? Mamy wynajety dom , jakie odleglosci do sklepow itd, bylas w plitwicach ile to kilometrów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niania Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.09, 10:03 Popatrz na mapę tam jest skala będziesz miał kilometry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.aster.pl 19.07.09, 10:24 masz szczescie ze uczą geografii pryszczyku Odpowiedz Link Zgłoś
paulinacmg1 Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji 19.07.09, 19:45 Wrażenia świetne :) Tribunj mała , spokojna miejscowość , ale jest też kulka sklepów market Konzum w centrum miasta i kilka innych. W centrum miasta jest targ gdzie sprzedawane są świeże owoce, ryby czy rakija. Jest też piekarnia, bank czy kantor nawet bankomat spotkałam. Także wszystko można znaleźć:). Plaże są do wyboru kamienista lub betonowa osobiście bardziej spodobała mi się betonowa. Także mieszkałam w domku ( wynajętym apartamencie) i pani gospodarz dała nam mapkę Tribunj ,więc na niej były zaznaczone wszystkie potrzebne rzeczy. A no i z Tribunj jest blisko do Vodic - dużego zatłocznego kurortu z dyskotekmi itp. W Plitwickich nie byłam bo zbyt daleka droga niestety ;/ ale bezpośrednio z Tribunj mozna wykupić rejs Na Kornati i wodospady Krka jest tam statek który pływa na przemian w dni tygodnia w te miejsca.(cena za Kornati 230 kun dorosły i 175kun dziecko do 14 lat w tym jest już obiad i rakija do woli, łącznie to 9 godzin rejsu) Więc podsumowując to wszystko Bardzo polecam Tribunj:) bardzo sympatyczne spokojne , ale nie bez zżcia miasteczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.gemini.net.pl 18.07.09, 13:28 Gdzie spałaś i za ile, jak dojechałaś i czy było fajnie :) z góry dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niania Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 22:28 Co widziałaś, bo morze chyba widziałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzech Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.aster.pl 19.07.09, 08:56 wyciśnij pryszcze .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opal Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.telpol.net.pl 02.08.09, 19:00 Po ile rakija na targowiskach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: preczz nianią Re: Właśnie wrociłam z Chorwacji IP: *.saite.com.pl 03.08.09, 16:01 Niania na bezrobociu i zal "oczy" ściska stąd te głupie docinki Odpowiedz Link Zgłoś