Gość: jarus IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 19:57 wybieram się z krakowa na chorwacje(22-3.08 )Poradzcie mi którędy jechać najlepiej i najtaniej.mam auto na gaz dlatego też chciałbym wiedzieć jak i gdzie i za ile można tankować gaz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
www.zobacz-swiat.pl Re: LPG W DRODZE na chorwacje 06.08.09, 15:49 Ja jeździłem trasą Warszawa-Cieszyn-Olomuc-Wiedeń-Graz-Maribor-Zagrzeb-Karlovac-Knin-Split. Z gazem jeszcze dwa lata temu było tak: Polska wiadomo :), Czechy w wielu miejscach jest (najdrożej przy granicach), Austria - na autostradzie za Wiedniem miejscowość Loipersdorf (koszt coś około 3 pln), Słowenia - nie spotkałem, Chorwacja - w każdym większym mieście na trasie (koszt stały chyba od 5 lat: 1,80 pln). Podkreślam, że są to dane sprzed dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj miki Re: LPG W DRODZE na chorwacje IP: 83.238.75.* 06.08.09, 16:13 Słowacja bez problemu z gazem wszędzie jest. Cena jakoś tak 0,39 euro! Węgry też jest ale nie wszędzie, poza tym droższy niż u nas. Chorwacja sporo stacji w większości większych miast i przy autostradach, polecam mapkę www.proplin.hr/punionice.html Odpowiedz Link Zgłoś
rafikini Re: LPG W DRODZE na chorwacje 06.08.09, 16:52 DO CHORWACJI ! a może to się bierze z "jadę do siebie NA WIEŚ" albo może niektórzy myślą, że CRO to taka wyspa to wtedy NA :)? Odpowiedz Link Zgłoś