Gość: Opo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 19:54 Wjadę do Chorwacji w sobotnie popołudnie a o 19:30 zaczyna się żużlowe grand prix, czy ktoś się orientuje czy jakaś telewizja u nich to transmituje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Do fanów Żużla 25.08.09, 20:40 Bez przesady.Jest jakiś Chorwat jeżdżacy na żużlu? Bierz dekoder Cyfry ze sobą,może znajdziesz jakiś talerz wolny: Jeśli u nas na Cyfrze są chorwackie ptogramy HR1 i TV Sljeme ,to tam powinien docierac sygnał z Canal+.Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: Do fanów Żużla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 10:27 Nie ma tam gp w zadnej tv.Bylem niedawno w czasie jak bylo gp z Manili i tez kombinowalem.Zabranie dekodera moze na nic sie zdac jesli nie ma w domu satelity:)Heplik widac ze masz marne pojecie o zuzlu.Jest w Chorwacji zuzel.Najlepszy ich zuzlowiec nazywa sie Jurica Pavlic i jest jednym z najwiekszych talentow obecnie w swiatowym zuzlu i glownym kandydatem do mistrzostwa swiata juniorow w tym roku ktore beda u niego w domu w Gorican:)ludzi tam na zawody chodzi sporo wiem bo bylem kilkukrotnie tam na zawodach.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Do fanów Żużla 26.08.09, 13:09 Przecie sie pytam a nie twierdzę ,że nie ma. A pojęcie mam takie ,że jako małolat w 68 byłem świadkiem naocznym jak Polska zostawała drużynowym MŚ (Woryna,Wyględa itp) a w Chorzowie na Śląskim widziałem Ivana Muagera objechał Jurzy Szczakiel. A jeszcze na rowerze do Świętochłowic jeździłem na Waloszka i Muchę ;) Inne czasy,inna formuła,tyle,że ciagle zawsze w lewo i hamulców sie nie dorobili ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirat Re: Do fanów Żużla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 17:37 stare czasy ale z sukcesami i masz co wspominac.Swoja droga szkoda ze zuzel w Swiatkach umarl juz chyba niestety bezpowrotnie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś