myszactwo 17.09.04, 10:03 Gdzie jest najblizszy Jozefoslawia godny polecenia basen kryty? Nie musi byc bardzo duzych rozmiarow ale taki zeby nie wystarczylo 10 razy machnac rekami zeby byc na drugim koncu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dc22 Re: Basen 17.09.04, 10:12 bardzo fajny basen jest w gorze kalwarii - kameralny, zjezdzalnia, basenik dla dzieci, przeciwprad, sauna.. ja dojazdzac potrafilam tam z warszawy:)) teraz ciesze sie bo taki malenki basen mam na osiedlu - a w planach ambitne plywanie przed praca... tylko to wstawanie o 6........ Odpowiedz Link
myszactwo Re: Basen 17.09.04, 13:10 Aha, slyszalam o basenie w Gorze Kalwarii ale nie dotarlam tam nigdy bo za daleko mi bylo stamtad gdzie wczesniej mieszkalam. Moze czas sie bedzie wybrac :) dzieki. Odpowiedz Link
szuflandia.wpi Re: Basen 17.09.04, 14:30 Całkiem przyjemny jest basen w Piasecznie (tzw. GOSiR) - w bok od ulicy Powstańców Warszawskich, ul. chyba Sierakowskiego. Przyjeżdża tu nawet sporo osób z Ursynowa. Odpowiedz Link
weronika Re: Basen 17.09.04, 14:47 Najfajniejszy basen jest w Konstancinie na ul. Gąsiorowskiego.Stronka: www.ckir.pl/Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link
madzia.witkowska Re: Basen 27.09.04, 11:04 coś ta stronka nie działa - nie moge jej otworzyc a jakie są tam ceny??? i ceny w Piasecznie dla porównania?? Odpowiedz Link
brzeszczotka1 Re: Basen 28.09.04, 10:06 Wystarczy jak w adresie wykreslisz slowo POZDRAWIAM (ktore polaczylo sie z adresem podanym przez "eronika") i stronka Ci sie otworzy :) Odpowiedz Link