sylvanas 15.09.05, 19:06 Ktoś chętny na wieczorne granie? Powiedzmy przedział czasowy 21-00... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papryca Re: Przy Ogrodowej III - Ping Pong 16.09.05, 17:56 a jaki stopień zaawansowania? bo rakietki w dłoni nie miałam od 5 lat bodajże... a czy sprzęt należy mieć swój? Odpowiedz Link
sylvanas Re: Przy Ogrodowej III - Ping Pong 16.09.05, 23:35 Nooo..lubię szybkie granie i długie wymiany :) Ja mam sprzęt. Na sali tyż jest, ale raczej dla dzieci. Odpowiedz Link
projekt11 Re: Przy Ogrodowej III - Ping Pong 16.09.05, 18:41 Witam Chetnie pogram w pponga o tej porze. Mieszkam w pobliżu. Prosze o kontakt britania@poczta.onet.pl pozdrawiam Stanisław Odpowiedz Link
marcello1975 Re: Przy Ogrodowej III - Ping Pong 19.09.05, 11:56 Ja chętnie bym pograł, tylko z czasem u mnie róznie... ale moze jakieś pół godzinki... Też lubie długie wymiany;-) Sprzęt swój mam. M Odpowiedz Link
chrisu_gd Re: Przy Ogrodowej III - Ping Pong 19.09.05, 20:05 Cienko ze zgłoszeniami. Widać sami emeryci i renciści albo żony nie puszczają... hehehe.... Ja się piszę. Wal na priva... Odpowiedz Link
consec Re: Przy Ogrodowej III - Ping Pong 21.11.05, 13:27 Witam, całkiem niedawno zasiliłem szeregi Ogrodowiczów Trzecich i chciałem zapytać czy coś się dzieje w sali TReningowej ;) ? Mam albo pecha albo słaby słuch i wzrok bo dopiero raz słyszałem odgłosy odbijanej piłeczki i do końca nie wiem czy nie było to jakieś echo ... Macie jakiś grafik czy spotkania na zasadzie chybił -trafił :) Pozdrawiam Jarek Odpowiedz Link
sylvanas Re: Przy Ogrodowej III - Ping Pong 21.11.05, 16:08 Pewnie nie widziałeś, bo gramy po ciemku... :))) Żartuję, ale rzeczywiście oświetlenie nie najlepsze i już zgłosiliśmy do Szanownej Pani Administrator prośbę o zmianę, oferując ze swej strony ewentualne wsparcie, gdyby takowe było potrzebne. Chętnych niewielu, rzeczywiście, ale parę osób jest. Gramy średnio co drugi dzień, średnio 2 godziny, średnio kole 20-tej :) Skrobnij na priva, to ustalimy szczegóły. BTW. Ktoś przegryzł linki w atlasie...:))) Odpowiedz Link