2ruffi 12.12.07, 11:25 Witam, czy ktoś może polecić sprawdzonego dentyste w okolicy Julianowa, Józefosławia, Iwicznej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kania_marcin Polecam Ludowa 5 w Piasecznie 12.12.07, 11:43 Zdecydowanie polecam w Piasecznie na ul. Ludowej 5. Szybko, sprawie i niedrogo. Jestem bardzo zadowolony:)) www.anadent.pl/anadent-2/ Pozdrawiam Odpowiedz Link
kania_marcin Re: Polecam Ludowa 5 w Piasecznie 12.12.07, 21:18 Proszę bardzo, z leczenia byłem bardzo zadowolony, po leczeniu polecam zabezpieczenie zębów, pozdrawiam Odpowiedz Link
ooooo12 Re: dentysta 13.12.07, 20:54 gorąco polecam mały gabinet Dental Nova przy geodetów - bardzo blisko wyjazdu na Puławską (na przeciw tego żółtego namiotu z różnym badziewiem). Jest to super pan dentysta, wyleczyłem tam wszystkie zęby swoje, swojej żony. bierze chyba powyżej średniej, ale zero bólu, bardzo miło i super fajnie. nic tylko polecać. Odpowiedz Link
aa-ok Re: dentysta 09.12.08, 14:54 Jestem już stałą pacjentką gabinetu Dental Nova i też bardzo polecam ich usługi. Atmosfera bardzo sympatyczna, bez bólu i jakość wykonania u mnie super ! Odpowiedz Link
bocaauthentic Re: dentysta 20.12.08, 23:36 Ja gorąco polecam panią Madzię z gabinetu "Przy Tobie" na Wilanowskiej (na przeciwko Orco). Miło sprawnie i niedrogo. Odpowiedz Link
marta_m_2008 Re: dentysta 23.12.08, 13:38 ja również jestem pacjentka Dental Nova - polecam serdecznie !! Odpowiedz Link
agul86 Re: dentysta 23.12.08, 23:23 "Przy Tobie" to dobry wybór, jeśli zależy Ci na czasie. W sumie pozytywne wrażenie. Pani Magda rzeczywiście bardzo miła. Co do cen to nie mam porównania, ale myślę, że w tym gabinecie nie są jakoś specjalnie wygórowane. Ogólnie OK - bo blisko i można umówić się nawet na ten sam dzień. Odpowiedz Link