izabelitak 14.04.09, 19:59 Czy nasza szkoła w Józku posiada swoją stronę internetową? Chciałam poznać jej ofertę, a tymczasem nic w necie nie mogę znależć. A może jakieś dni otwarte? Ktoś coś wie? Pozdro! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bp77777 Re: Strona szkoły w Józku 22.04.09, 21:03 O stronie internetowej nic nie wiem ale wiem że dni otwarte odbędą się w najbliższą sobotę o 10. Odpowiedz Link
hanchen Re: Strona szkoły w Józku 23.04.09, 11:20 Witam, z tego co się dowiedziała w sekretariacie szkoły - strona jest w budowie :) pozdrawiam Odpowiedz Link
robo65 Re: Strona szkoły w Józku 24.04.09, 16:17 Witam, W czerwcu byłem na spotkaniu rodziców z panią dyrektor i padło pytanie czy będzie strona szkoły i np. dziennik elektroniczny (jak w wielu szkołach) i P. Dyrektor odpowiedziała że raczej nie bo to jest niebezpieczne bo są włamania na takie strony i jest to kosztowna sprawa, normalnie mnie zamurowało. No ale może od tamtego czasu P. dyrektor zmieniła zdanie. Odpowiedz Link
hel-ge Re: Strona szkoły w Józku 24.04.09, 21:56 Ten dziennik elektroniczny to chyba w szkołach społecznych i prywatnych... Odpowiedz Link
robo65 Re: Strona szkoły w Józku 24.04.09, 23:35 absolutnie nie np. w jednym z państwowych liceów w Piasecznie każdy z rodziców ma hasło i może podziwiać na bieżąco osiągnięcia swojego dziecka (mój syn jak się o tym dowiedział nie chciał słyszeć żeby chodzić do tego liceum i teraz jeździ na Ursynów) czytałem w wyborczej o kilku szkołach w wa-wie w których taki system działa i się sprawdza a szkoły pobierają od rodziców 2 zeta miesięcznie na utrzymanie systemu myslę że przede wszystkim to dyrekcja szkoły musi chcieć uruchomić takie oprogramowanie. Odpowiedz Link