elkej 16.06.09, 16:18 Czy ktos już kupił tam mieszkanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr4321 Re: Japan Gardens 16.06.09, 22:03 Ja kupiłem. Mieszkanie można już odbierać i wykańczać. Ciepła woda będzie na początku lipca. Oficjalne oddanie do urzytkowania w sierpniu. zapraszam na: www.piekut.fora.pl/ Odpowiedz Link
piotr4321 Re: Współczuję 18.06.09, 09:54 Jezeli współczujesz to Twój zysk bo jestem zadowolony. Podobnie ludzie którzy zakupili mieszkania w tej inwestycji a jest już ich troche. Wszelkie terminy które były mi podawane zostały do tej pory dotrzymane. Jakosc wykonania bardzo dobra, kontakt z developerem również. Odpowiedz Link
holmes2007 Re: Współczuję 18.06.09, 12:21 A widok masz na piękną ścianę magazynu? Czy na szeregowiec? Odpowiedz Link
piotr4321 zadowolony 18.06.09, 12:46 Widok mam na budynek mieszkalny i wybierając doskonale wiedziałem jaki mam wido z okna także nie ma czego współczuć. Odpowiedz Link
sowa70 Re: zadowolony 18.06.09, 21:41 A ja mam z jednej strony widok na piekutowe bunkry tuż za płotem i wcale mnie to nie cieszy! Odpowiedz Link
eris999 Re: zadowolony 19.06.09, 11:21 Biedna sowa70, trzeba było mysleć jak sie kupowało swój barak, że jak przed oknem wolna działka to ja pewnie zabudują:) Mieszkasz w okolicy dużego miasta a nie u siebie na wsi, gdzie do najblizszego sklepu miałaś 20 km. Pozdrawiam i zycze miłego dnia:) Odpowiedz Link
sowa70 Re: zadowolony 19.06.09, 13:51 eris, syneczku, g... wiesz na temat tego, gdzie przedtem mieszkałem i ile miałem do sklepu. Myślę, że jesteś małym, naprawdę małym chamusiem, który czuje się wielki kiedy kogoś sobie od rana obrazi. Z pewnością wolę swój barak od mysiej nory w bunkrze, z potencjalnie rozwrzeszczanymi sąsiadami i qpami psów dookoła. I nie oczekuj ode mnie, że będę klaskał w rączki z zachwytu, że ktoś mi wywalił takie cudo 7 metrów od płotu, doprowadzając przy okazji do ruiny ulicę, przy której mieszkam za pomocą ciężarówek budowlanych. Odpowiedz Link
eris999 Re: zadowolony 19.06.09, 14:06 jak do tej pory, to ty mnie obraziłeś syneczku:) Mogłeś sobie kupić posiadłość gdzieś na stepie, tam nikt by ci nic nie wystawił 7 metrów od płotu...tak to juz jest jak sie przyjedzie z małej mieściny, adres zameldowania Warszawa a miejsce urodzenia Pcim:) Teraz panie to z pana wieli warszawiak i można wszystkich na około mieszać z błotkiem...oj bardzo brzydko:) Odpowiedz Link
iwona.wz Re: zadowolony 19.06.09, 14:39 Piaseczno z podelgłymi wsiami (dokładnie 6) tworzy odrębną aglomerację względem Warszawy. Także eris, coś na bakier jesteś ze znajomością powiatu warszawskiego i piaseczyńskiego :) Zanim przyjechałeś do woj. mazowieckiego mogłeś uzupełnić swoją podstawową wiedzę z zakresu geografii. Powiat piaseczyński- powiat w Polsce w województwie mazowieckim, z siedzibą w Piasecznie. Odpowiedz Link
eris999 Re: zadowolony 19.06.09, 14:53 Dzięki Iwona za pomoc:) Zgadza się, ale raczej wiekszośc ludzi pracuje w Warszawie i to miałem na myśli. A zachowanie sowy jest jak dla mnie poniżej pasa, ma sie za kogoś lepszego bo mieszka w jakims szeregowcu, bloki nazywa bunkrami. Typowy wiejski cwaniaczek, co wziął kredyt na 50 lat i kupił sobie wille. Denerwuje mnie takie zachowanie i tyle:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
ok42 Re: zadowolony 19.06.09, 15:06 A skad jestes i kim jestes Eris, ze roscisz sobie prawo do obrazania innych? Mam wrazenie, ze dla ciebie Polska sklada sie z Warszawy, a cala reszta Polski to wiesniaki. Nastepnym razem, zanim sie odezwiesz, 2 razy przemysl swoja wypowiedz oraz policz do 10, aby niepotrzebnie kogos nie urazic. Mam wlasnie ciekawy artykul na czasie apropo Warszawiakow: wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Warszawa-to-siedlisko-zla-i-rozpusty,wid,11237190,wiadomosc.html?ticaid=183c7 Odpowiedz Link
menu-exit Hmmm.... 20.06.09, 14:33 Znalazłem cię w internecie. Nie pisz, że to przypadkowa zbieżność, wszystko pasuje. www.nowa.cyberrandka.pl/42955.html Piszę cię z małej, bo nie obdarzyłem cię szacunkiem. Żadnym. Odpowiedz Link
sowa70 Re: Hmmm.... 20.06.09, 19:58 Trafiła kosa na kamień! Widzę, że eris i ja pochodzimy z tej samej wsi ;-) Ale niech się ona raczej nie przyznaje, że jest z Łodzi, bo to temu miastu chwały nie przynosi. No cóż, taki sposób na życie też można mieć. Każdy orze(ł) jak może... Odpowiedz Link
menu-exit Re: Hmmm.... 20.06.09, 21:01 Dlatego nie lubi kredytów. Woli wziąć sprawy ... we własne ręce pewnie czasami też. Odpowiedz Link
eris999 Re: Hmmm.... 21.06.09, 11:01 HAHAHA HAHAHA WIDZE, ŻE MAMY NA FORUM JELONKA, KTÓRY JEST BYWALCEM RÓŻNYCH RANDKOWYCH PORTALI. WSPÓŁCZUJE MENU-EXIT, ŻE MUSISZ SZUKAĆ MIŁOŚCI W NECIE I TO NA TAKICH PORTALACH. SZKODA, ŻE MUSISZ PŁACIĆ ZA TAKIE PRZYJEMNOŚCI:) ALE NIE MARTW SIĘ I TY KIEDYŚ SPOTKASZ SWOJĄ MIŁOŚĆ. NIESTETY NIE JESTEM KOBIETĄ, DLATEGO NIE MOŻESZ NA MNIE LICZYĆ...ALE NIE SMUĆ SIĘ:) A SOWA MIAŁA SIĘ JUZ NIE ODZYWAĆ I CO I CO???? :) mIŁEGO DNIA KOCHANE JELONKI. Odpowiedz Link
sowa70 Re: Hmmm.... 21.06.09, 11:33 HAHAHA HAHAHA! Odezwałem się do menu-exit, a nie do ciebie. A dlaczegóż to menu-exit miałby być bywalcem portali randkowych? Nie słyszałaś/łeś o czymś takim, jak Google? Tam jest na stronie tylko jedno pole, w które trzeba wpisać "eris999" i kliknąć na "Search". I już jesteś namierzona/y. Znów wyciągamy pochopne wnioski, co? Lepiej zmień sobie nicka, zanim cię rozdepczą i wyłącz sobie Caps- Locka (taki klawisz). P.S. Jestem Sową rodzaju męskiego. Odpowiedz Link
ckm1 Re: Hmmm.... 21.06.09, 12:38 Ojej ojej, jakie pobudzenie i wqurw, i o co ?, że namierzono cię na portalu randkowym ? Drogi misiaczku "eris" taka mała prośba, mógłbyś tak nie krzyczeć. Odpowiedz Link
hombritto Re: Hmmm.... 22.06.09, 09:03 rany... jak ten garden wyglada kazdy widzi, jest jaki jest i nic sie na niego nie poradzi. ale ze stanie sie ostoja osob sprzedajacych swe wdzieki sponsorom? tylko dzielnicy czerwonycgh latarni jeszcze brakuje Jozefoslawiowi...:/ Odpowiedz Link
piotr4321 pokazujecie zwój poziom. 22.06.09, 09:19 Wydawało by się że na tym forum mozna spotkac ludzi na poziomie a jednaknie j ak widać nie do konca... Tekst w stylu "współczuje" ze tu mieszkasz albo nazywanie czyjegoś mieszkania "barakami" dlatego ze kupiło się szeregowiec z małą działką i ktos się pobudował za płotem sa na poziomie przedszkolaka. Ataki na kogoś ze względu na nick i insynuacje ze JapanGarden to ostoja czegoś tam to już debilizm totalny Pozdrawiam wszystkim i proponuję przenieść się na forum pudelka lub czegoś w tym rodzaju... Odpowiedz Link
kaligraff Re: pokazujecie zwój poziom. 22.06.09, 09:26 Zgadzam się z Tobą. Dajcie juz spokój. Nie możemy robić z tego forum śmietnika. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
hombritto Re: pokazujecie zwój poziom. 22.06.09, 10:13 Pan Piotr4321 ma racje. napisalem co mi do glowy pierwszego przyszlo (mieszkalem kiedys kolo mieszkania wynajmowanego przez "panie" i mam bardzo przykre doswiadczenia,stad zle skojarzenie...) , bez zastanowienia ze forma i tresc moze obrazac ludzi mieszkajacych w garden, za co bardzo mocno przepraszam Odpowiedz Link
sowa70 Re: zadowolony 19.06.09, 14:50 Oj duża ta wioseczka, z której pochodzę, duża... Ponad 500 tys. mieszkańców. Wiesz, na czym polega twoja bezczelność? Na tym, że nic o mnie nie wiesz, a robisz idiotyczne założenia. Podejrzewam, że mogły tu zadziałać twoje kompleksy. To się chyba nazywa projekcja. No ale nic. Pisz sobie co tam chcesz Wielki Bywalcu Wielomilionowych Metropolii. Naprawdę, szkoda mi na ciebie czasu i klawiatury. I zapamiętaj sobie: mam prawo do własnego zdania na dowolny temat i nic ci do tego. P.S. Jestem ciągle zameldowany w rodzinnym (dużym) mieście. Nie roszczę sobie żadnych pretensji do warszawskości i mierzi mnie warszawiactwo (nie mylić z warszawskością). Odpowiedz Link
iwona.wz Re: zadowolony 19.06.09, 15:17 Nie irytuj się. Ja kupiłam mieszkanie z widokiem na domki jednorodzinne ale w oddali był sobie taki zagajnik (skupisko drzew :P ) co mogłoby świadczyć, że będzie przyjemnie cicho. Okazało się, że wywalili osiedle francuskie. Ale nie martwi mnie, że wprowadzi się tam pełno ludzi (każdy chce zamieszkać na swoim), ale droga i cieżarówki, które tę drogę niszczą i wzniecają tumany kurzu. Czekam zakończenia budowy, bo ciągle mam brudny balkon, okna i podłogę w mieszkaniu. Sowa, troszkę Cię rozumiem, zbyt blisko kolejnego domu tudzież bloku trudno się mieszka. U mnie sąsiad z przeciwka wieczorkiem lubi sobie zajechać swoim autkiem i trąbić na żonę, żeby mu bramę otworzyła. No i uwielbiają się kłucić na podwórku. Zwracanie uwagi nie przyniosło rezultatów. Dziwne, bo mają ursynowskie tablice rej. a zachowują się jak na niecywilizowanej wiosce. heh, uroki mieszkania na wsi :) Taka dygresja, w 1991 r wyprowadziliśmy się z rodzicami Ursynowa ("budowa" metra w trakcie, ale nie było widać efektów) do domku na włochach, gdzie nie było żadnej komunikacji miejskiej, błoto po kolana, brak szkół, sklepów. Po kilku latach wybudowali makro, leclerca, biurowce, przebudowali jezdnie, otworzyli wiadukty, zmodernizowali przystanki kolejowe. Więc wprowadziliśmy się na wieś a po kilkunastu latach wyprowadziłam się de facto z centrum biznesu. Ciekawe jak będzie z Julianowem :D mam nadzieję że nie grozi nam armagedon i carmagedon (dotyczy braku chodników) :) Odpowiedz Link