Dodaj do ulubionych

SERIFOS - potrzebne informacje !!!

15.01.04, 13:54
Mam wielką prośbę do Was drodzy forumowicze :)
Napisał do mnie miłośnik Grecji, że potrzebuje pomocy:
otoóż chce dotrzeć do osób, które odwiedziły SERIFOS,
a także Arkadię (okolice Moni Prodromou i Kariteny)

- potrzebuję wskazówek i może komuś ostała się jakaś dokładna mapa ?

Oto jego mail pawel_god@poczta.onet.pl
Prosze pomóżcie :)

Pozdrawiam Was cieplusio.
Marta
www.hellada.sns.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kiraly Re: SERIFOS - potrzebne informacje !!! IP: 195.94.210.* 15.01.04, 15:28
      Może coś z poniższych informacji się przyda:-) Pozdrawiam miłośników Hellady:-)

www.in2greece.com/mappages/nisiaegeou/kyklades/seriphos.htm
      www.greecetravel.com/aegean/serifos.htm
      www.harrys-60-greek-islands-guide.com/gig_serifos.htm
      www.greekhotel.com/cyclades/serifos/home.htm
      www.united-hellas.com/tourism/serifos/index.htm
      www.designosaur.net/serifos/index.html
      www.greeklandscapes.com/greece/serifos.html
      • Gość: Marta Podleśna Re: SERIFOS - potrzebne informacje !!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 15.01.04, 15:39
        Zaraz mu pośle adresy tych stronek, wielkie dzieki :))

Pozdrawiamn Cię cieplusio :)
        Marta
        www.hellada.sns.pl
      • Gość: Bebiak Re: Do Kiraly'ego IP: 62.121.91.* 15.01.04, 17:41
        Gość portalu: kiraly napisał(a):

> Pozdrawiam miłośników Hellady:-)

Cześć Kiraly - ja to już Cię sto lat tu nie widziałam, a ponieważ nagle widzę
        to pozdrawiam cieplutko:)) B.
        • Gość: kiraly Re: Do Bebiaczka:-) IP: 195.94.210.* 16.01.04, 08:51
          Witaj:-) Niestety rzeczywiście za rzadko miałem okazję zagladać na moje
          ulubione forum...Mam nadzieję,że to się zmieni w najbliższym czasie:-)
          Jestem ciekaw,czy masz juz jakiś plan na tegoroczne wizyty w raju..?;-)
          Pozdrowienia
          • Gość: Bebiak Re: Do Kiraly'ego:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 15:01
            Cześć Kiraly:)))

Gość portalu: kiraly napisał(a):

> Niestety rzeczywiście za rzadko miałem okazję zagladać na moje
            > ulubione forum...Mam nadzieję,że to się zmieni w najbliższym czasie:-)

Nooo, bardzo się o to postaraj:))

> Jestem ciekaw,czy masz juz jakiś plan na tegoroczne wizyty w raju..?;-)

Nie mam buuuuu <beczy> i nie bedę miała tak zwanych planów. Ten rok poza
            finansami (ale z tym to zawsze miałam kłopoty i jakoś sie wygrzebywałam) jest
            mocno nietypowy w mojej rodzinie: dziecko zdaje maturę (maj odpada), to samo
            dziecko zdaje na studia egzaminy (lipiec odpada). Pozostaje ewentualnie
            wrzesień i mam wielką nadzieję, że może nam coś z tego wyjdzie. Cały czas męczy
            mnie ta Kefalonia (już tak blisko była w ubiegłym roku, blisko w planach ale
            skręciłam w ostatniej chwili z Aten na cykladzką Tinos plus okolice w postaci
            wyprawy na Delos i Mykonos) stąd Kefalonia nadal w sferze marzeń. Nie przyjmuję
            myśli, że pozostanie w tej sferze już na zawsze. Absolutnie nie! A jak u
            Ciebie? Pozdrawiam Cię strasznie cieplutko. B.
    • Gość: ws Re: SERIFOS - potrzebne informacje !!! IP: *.acn.pl 15.01.04, 21:32
      byłem na Serifos w 2001 r. Może do czegoś się przydam?
      • Gość: Marta Podleśna Re: SERIFOS - potrzebne informacje !!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 16.01.04, 15:38
        Witaj,
        jeśli możesz pisz bezpośrednio do Pawła na mailika pawel_god@poczta.onet.pl
        Jestem przekonana, że bardzo przydadzą mu się Twoje uwagi i spostrzeżenia :)
        Lub podeślij do mnie greece@wp.pl jak Ci wygodniej :)

Pozdrawiam Cię cieplusio :)
        Marta
        www.hellada.sns.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka