Gość: annika IP: 193.201.167.* 15.02.10, 11:19 Czy może cie cos na ich temat powiedzieć - może ktos był i ma jakieś doświadczenia ? Tylko błagam bez wpisów typu: "poszukacj sobie w necie bo to juz było". dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana Re: Easy Travel - opinie IP: *.u.itsa.pl 15.02.10, 13:21 Byłam w 2008 r. na Rodos obrzeża Faliraki hotelik Olympia Sun. Biuro wywiązało się ze swoich zobowiązań. Rezydentki bardzo kompetentne, Rodos przepiękna wyspa. Tylko 1 uwaga - nie brać śniadań w Olympii mimo b.sympatycznej właścicielki śniadania okropność (Kontynentalne co oznacza, że to co miała w sklepie to dawała - pieczywko z toreb foliowych, 1 jajko malutkie opakowania masła margaryny sztucznego miodu i dżemu. Dużo lepiej kupić sobie pomidorów i fety (lodówka jest)oraz pieczywo w piekarni.Dobrze zorganizowane fakultety.Ogólnie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Easy Travel - opinie IP: *.u.itsa.pl 15.02.10, 13:28 oczywiście chodziło mi o Olympię a nie Olympia Sun Leżą koło siebie ale widzę na stronie Biura że oferta jest trochę inna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Easy Travel - opinie IP: *.leon.com.pl 15.02.10, 16:40 Bylam z tym biurem w zeszlym roku na Krecie wschodniej.Wszystko super zorganizowane.Rezydentke P.Aleksandre wspominam bardzo milo.Szkoda ze biuro zajmuje sie tylko Grecja,bo bardzo chetnie jechalabym z nimi w inne strony swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doriborkb Re: Easy Travel - opinie IP: *.chello.pl 16.02.10, 18:38 Hej,byłam z Easy Travel 3 lata temu i mój post jest na forum.Wybieram się również z tym biurem w czerwcu na zachodnią Kretę.Mam nadzieję,że pobyt będzie równie albo bardziej udany jak poprzedni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakacje2009 Re: Easy Travel - opinie IP: *.171.221.130.static.crowley.pl 18.02.10, 16:36 Kilka lat temu byłam z tym biurem na Rodos. Wszystko było ok. W tym roku pojadę na Kretę również za ich pośrednictwem. Trzeba im określić swoje oczekiwania, na czym ci zależy i na pewno dopasują miejscowość i hotel do twoich potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś