13.02.04, 11:12
CZesc czy ktos cos slyszal o wyspie Limnos ktora znajduje sie niedaleko plw.
Athos? Bede wdzieczna za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bebiak Re: Limnos IP: 62.121.91.* 13.02.04, 15:52
      Cześć, nawet byłam w lipcu 2002 roku. Króciutko skrobnęłam i (zamieściłam ze
      trzy zdjęcia)na mojej stronce www.betaki.friko.pl. Jeśli masz ochotę to zajrzyj
      w kratkę "Moich następnych piętnaście podróży" a potem w kratkę "Tracja,
      Thassos, Limnos, Samothrake". Acha, ja bym nie napisała, że ona jest niedaleko
      Athos, ale daleko/niedaleko to strasznie nieostre pojęcia. Pozdrowionka
      cieplutkie. B.
    • Gość: Ave Re: Limnos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 11:20
      Witaj,
      we wrześniu spędziłam na niej tydzień. Co chciałabys wiedzieć? Ale zgadzam się
      z Bebiak, że "niedaleko Płw. Athos" to dośc daleko idące uogólnienie. Limnos
      jest raczej chyba już bliżej ...Cypru niż Płw. Athos. Pozdrawiam. Ewa
      • Gość: mika Re: Limnos IP: *.ifmpan.poznan.pl / *.ifmpan.poznan.pl 18.02.04, 14:26
        Blizej Cypru to bedzie Lesbos, nie Limnos. Kolezanka byla na Limnos, baaardzo
        sie jej podobalo, niewielu turystow, czysto grecka atmosfera...
        A Limnos to wlasciwie polnocno-wschodnie morze Egejskie.
        • Gość: Ave Re: Limnos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 15:40
          Racja - Lesbos jest bliżej Cypru niz Limnos. Ale poza tym, mam takie same
          odczucia na temat wyspy: wyspa mało turystyczna, większośc wypoczywających to
          Grecy. Spokojnie, mało dyskotek i bardzo pięknie. Na wyspie są chyba tylko ze 4
          większe hotele (Resorts) a tak, to same kwatery i prywatne domy Greków.
          Polecam.
          • lostrotamundos Re: Limnos 26.06.15, 16:02
            Czy ktoś był na Limnos w tym roku z Rainbow? My "rozdziewiczaliśmy" Skopelos, bardzo nam się ta wyspa spodobała, zastanawiamy się nad czymś podobnym jeszcze na wrzesień tego roku na tydzień... Limnos jest dużo większa od Skopelos, czy jej główne atrakcje są dobrze skomunikowane? Jak z wypożyczeniem auta? Ktory hotel polecacie? Czy dużo tam turystów?
            • Gość: Ewa Re: Limnos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.15, 10:21
              Byłam w dniach 25.07. - 01.08.2015 r. z Rainbow Tours. Wyspa ładna, górzysta, piękne krajobrazy, mało turystów, mieszkańcy bardzo mili. Pobyt opisałam na moim blogu prostoprzedsiebie.blog.pl/category/grecja/wyspy-egejskie-polnocne-limnos-lemnos-grecja/.
              • Gość: Kama Re: Limnos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.15, 17:22
                Czy na Limnos są uchodźcy z Syrii?
                • Gość: Ewa Re: Limnos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.15, 08:32
                  Nie ma uchodźców z Syrii, ani z innych krajów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka