Dodaj do ulubionych

Kreta-Rethymnon-Hotel Porto Rethymno

IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 13.02.04, 22:08
Czy ktos byl? Wyglada dobrze-odpowiada nam lokacja blisko miasta, plaza przez
ulice....
Jak z jedzeniem-czy warto brac czy raczej nie? Generalnie lubie jedzenie
lokalne i biore hotelowe tylko wtedy gdy musze. Ale jezeli serwuja jedzenie
greckie a nie dla turystow, to jest OK.
Jakies inne spostrzezenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Kreta-Rethymnon-Hotel Porto Rethymno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 22:43
      Też się tam wybieram w tym roku. Hotel świetnie połozony.Powinien być
      zadawalającyśadząc po ocenach w internecie. W Rethymnonie juz byłem przez trzy
      tygodnie i wrócę tam z przyjemnością. Jedzenia poza sniadaniami na pewno nie
      wezmę bo po co. Wiele pięknych tawern zaprasza, a niektóre jak Kyria Maria
      pozostają na długo w pamięci. Polecam.
      • Gość: TGIF Re: Kreta-Rethymnon-Hotel Porto Rethymno IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 01.03.04, 22:20
        Czy zalatwiasz przez jakies biuro? Ja zamierzam przez TUI, chociaz nie mialabym
        nic przeciwko, zeby zrobic tak jak robie zazwyczaj-kupuje bilety, rezerwuje
        osobno samochod i hotel. Nie moge jednak znalezc zadnych bezposrednich lotow na
        Krete i wyglada, ze sa tylko chartery ktore trzeba wykupic wraz z hotelem...A
        moze sie myle?
        • Gość: Darek Re: Kreta-Rethymnon-Hotel Porto Rethymno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 20:42
          Ja jadę z TUI ale jeśli chodzi o loty to chyba rzeczywiście mozna skorzystać
          tylko z charteru( jesli z Polski).Neckermann oferuje same loty, tzw tramping. Z
          moich dotyczczasowych obserwacji wynika jednak ,że to zawsze będzie kosztować
          troche więcej niż wyjazd zorganizowany ( oczywiście zorganizowany jak najmniej.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka