Gość: ewa IP: *.tvgawex.pl 25.05.10, 19:56 Witam, planuję jechać w sierpniu do hotelu Blue Sea na Korfu. Nie znalazłam żadnych opinii w Internecie, jeśli ktokolwiek mógłby mi pomóc będę ogromnie wdzięczna! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom-ek123 Re: hotel BLUE SEA - Agios Georgios, Korfu 26.05.10, 22:47 Dołączam się do apelu i chciałbym dowiedzieć się też coś o Agios Georgios Argirades. Wynająłem tam apartament.Jeśli chodzi o opis hotelu Blue Sea to natknąłem się w internecie na stronach operatorów turystycznych na niezłe wspomnienia ludzi którzy tam byli.Jeśli się nie mylę to niezły i wypasiony hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: hotel BLUE SEA - Agios Georgios, Korfu IP: *.tvgawex.pl 28.05.10, 15:20 Blue Sea w Agios Georgios to dwie gwiazdki... ja też weszłam przez pomyłkę na inne strony hoteli o tej samej nazwie, więc pewnie się pomyliłes, nie spodziewałabym się tam luksusów :P www.bluesea-hotel.com/ to ich oficjalna strona, natomiast ja chciałabym się dowiedzieć czegoś od ludzi którzy tam byli, bo nie znalazłam ani jednej opinii !! Chcę zarezerwować ten hotel na sierpień, cena za tydzień ze śniadaniami to 999 zł, biuro Ecco Holiday. Po prostu zastanawiam się czy nikt nie zrobi nas w Bambuko, bo cena jest b. niska jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-ek123 Re: hotel BLUE SEA - Agios Georgios, Korfu 28.05.10, 20:28 Przepraszam Cię bardzo ale widzę że ty wybierasz się do Agios Georgios a ja do Agios Georgios Argirades to mieścina na południu Korfu. Natknąłem się w internecie na opis pobytu w tym miejscu i myślę,że je znajdziesz (chyba na stronie jakiegoś biura turystycznego). Cena może być adekwatna do miejsca, może hotel jest daleko od morza, na stromych wzniesieniach, czasami trzeba przechodzić przez jezdnię. Byłem tam byłem i spędziłem pół dnia.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-ek123 Re: hotel BLUE SEA - Agios Georgios, Korfu 29.05.10, 00:08 Sprawdziłem twój hotel na stronie grecja.com.pl. i wychodzi że jedziemy do tej samej miejscowości.Też chciałbym się czegoś dowiedzieć o samej mieścinie bo mam mgliste wspomnienia z przed 4 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet Re: hotel BLUE SEA - Agios Georgios, Korfu IP: *.ust.tke.pl 16.06.10, 18:37 ja wykupilam wycieczke na 24 sierpnia.. cena 990 zl. rowniesz szukam informacji o hotelu i okolicy. zdaje sobie sprawe ze hotel ma 2 gwiazdki wiec nie licze na luksusy. bardziej interesuje mnie co sie dzieje wokol hotel. tzn. jaka jest plaza jakie jest do niej dojcie, czy lezaki sa platne. co dzieje sie w okolicy i jak jest tam ze srodkami lokomocji publicznej mam na mysli autobusy. chcialabym pojechac do miasta Korfu i nie wiem jak wyglada taki dojazd. dziekuje z gory wszystkim za pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
mad-25 Re: hotel BLUE SEA - Agios Georgios, Korfu 18.06.10, 07:54 Też wybieram się w sierpniu do tego hotelu i znalazłam tylko to w necie z opinii: translate.google.pl/translate? hl=pl&sl=en&u=http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g189458- d499949-Reviews-Blue_Sea_Hotel- Corfu_Ionian_Islands.html&ei=1QgbTL_tLc6fONnS6dwK&sa=X&oi=translate&c t=result&resnum=4&ved=0CCgQ7gEwAw&prev=/search%3Fq%3Dblue%2Bsea% 2Bkorfu%26hl%3Dpl%26rlz%3D1G1GGLQ_PLPL366 i taki filmik na youtube: www.youtube.com/watch?v=WnWgISM0N8o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalejn Re: hotel BLUE SEA - Agios Georgios, Korfu IP: *.rybnik.vectranet.pl 30.06.10, 01:27 witam, właśnie wróciłam z tygodniowego pobytu. Szału nie ma, bo to 2 gwiazdki, ale hotel przytulny, czysty, codziennie sprzątanie, ja miałam widok akurat od strony morza, więc jeszcze lepiej. Śniadanie 7,30-9,30 - szwedzki stół, ale po tygodniu lekko się nudzi tak mały wybór. Poza tym jeśli nastawiasz się na zwiedzanie wyspy, szukaniu pięknych plaż i pobytu głównie poza hotelem, a nie jesteś bardzo wymagający - polecam. Jeśli chcesz więcej info - pisz na meila madalejn@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madalej Re: hotel BLUE SEA - Agios Georgios, Korfu IP: *.rybnik.vectranet.pl 30.06.10, 01:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hotel BLUE SEA - Agios Georgios, Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.11, 12:12 Do miasta Kordu będzie pewnie z godzinka jazdy z Agios, a na mapce, którą dostałam od biura oznaczone są linie autobusowe po całej wyspie i do Korfu można dojechać chyba 3 autobusami bezpośrednio lub pośrednio z samego Agios Odpowiedz Link Zgłoś