Dodaj do ulubionych

hotel Futura/ okolice Chanii

IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.05.10, 14:29
Dokladnie w miejscowosci Maleme.
Byl ktos?
Wyszukiwarka FG niestety mi nic nie wyplula:(
A inne strony to tylko opinie zagranicznych gosci.
A moze ktos sie tam wybiera na poczatku czerwca, to prosze potem o komentarze:)
Wypozyczam auto na ponad tydzien,ale mimo wszystko chcialbym cos wiedziec o
miejscu mojego noclegu..
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzka Re: hotel Futura/ okolice Chanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 13:35
      Ja się tam wybieram za kilka dni! Z tego co udało mi się dowiedzieć u pośrednika
      (Ecco Holiday) hotelik jest kameralny, bardzo blisko plaży i centrum
      rozrywkowego w Maleme, ma też bilard i siłownię dla gości. Na stronie hotelu
      rzeczywiście trudno się czegoś konkretnego dowiedzieć... Ja liczę na miłą
      obsługę, czysty basen i dobre jedzonko :) Oczywiście podzielę się moimi
      wrażeniami po powrocie!
      • Gość: gonia Re: hotel Futura/ okolice Chanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.10, 09:12
        Hotel Futura jest bardzo w porządku. Moim zdaniem w tym zakresie cenowym jeden z
        lepszych w jakim byłam w Grecji (a byłam już kilka razy :) Jedźcie, nie
        będziecie żałować.
        • ann_18 Re: hotel Futura/ okolice Chanii 02.06.10, 10:03
          hej
          A czy ktoś się z Was orientuje jakie miejsca warto zobaczyć w okolicy? Wybieram się do Maleme na wczasy i zastanawiam się czy nie zabrać ze sobą więcej kasy, żeby wynająć autko i pojeździć po okolicy :)
          • Gość: frugo Re: hotel Futura/ okolice Chanii IP: 83.238.44.* 02.06.10, 14:19
            Auto na pewno warto wynająć i cofnąć się w okolice Chanii i półwyspu
            Akrotiri. Tam polecam piękne plaże i klasztor Agia Triada. Na półwyspie
            jest też kilka grot i niewielkich jaskiń, które też na pewno warto
            zaliczyć :)
            • ann_18 Re: hotel Futura/ okolice Chanii 04.06.10, 12:53
              dzięki wielkie frugo! w takim razie na pewno wynajmę autko i pozwiedzam sobie Krete!!!! :) aż nie mogę się doczekać tego wyjazdu:)
        • Gość: Bogumił Re: hotel Futura/ okolice Chanii IP: 78.8.79.* 02.06.10, 16:43
          A masz jakies zdjecia z tamtej okolicy(hotel,plaza)?
          Szkoda,ze odwolali loty z Poznania:(
          • Gość: cromka Re: hotel Futura/ okolice Chanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 16:21
            Byłam w Futurze prawie dokładnie rok temu... Niezbyt duży hotelik z bardzo
            sympatycznym jedzeniem i miłą obsługą. Niestety nie mają tam internetu, co mnie
            mocno wkurzało (ach to uzależnienie :P) ale oprócz tego drobniutkiego minusa
            wszystko jak najbardziej na plus! Aaa no i hotel jest położony praktycznie w
            centrum miasteczka więc nie każdemu musi się podobać że nieopodal przechodzi
            główna ulica :P
            • Gość: Wojciech Re: hotel Futura/ okolice Chanii IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 22:35
              Oj Cromka, widze,ze dalej sie przedstawiciele BP E.H. bawicie w spamowanie...
              Nick zalozony dzis tylko dla 3 roznych postow:/
              Az strach pomyslec, ile dziennie takich "gosci" owego BP tu troluje w TePsy:(
              I ten tekst" wkurzal mnie brak internetu",jasne na wakacjach uzaleznienie w
              hotelu, dobre:D
              No, chyba dlatego,ze nie bylo jak spamowac i ludziom mieszac w glowach swoimi
              ofertami:)
              • Gość: malwina_k Re: hotel Futura/ okolice Chanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.10, 15:51
                Kolejny czepialski... Ja też mam Neostradę - czy to znaczy że jestem opłacana
                przez BP? A może cała Neostrada jest sponsorowana przez BP? :D Proponuję jednak
                obydwu stronom zachować umiar...
        • Gość: kajka Re: hotel Futura/ okolice Chanii IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.08.10, 15:53
          I filmik:
          www.youtube.com/watch?v=sKUdMr8yoiE
          Patrze, wspominam i tesknie...
      • Gość: Stefan Re: hotel Futura/ okolice Chanii IP: *.aster.pl 15.06.10, 18:45
        Ja wybieram się pod koniec lipca napisz o swoich wrażeniach. Pozdrawiam
        • Gość: Bogumił Re: hotel Futura/ okolice Chanii - Wrocilem IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.10, 13:35
          Stefan, moje wrazenia sa bardzo pozytywne:)
          Hotel bardzo ladny, kameralny, polozony wsrod zieleni. Pokoje sa z aneksem
          kuchennym, z ktorego i tak nie korzystalismy ,bo bylo pyszne jedzenie w barze:)
          Barmani mlodzi i weseli.
          Sprzatanie na biezaco.
          Okolica spokojna i dyskotek tam nie ma, za to dluga i szeroka plaza.
          Jedyny jej minus, to wszedobylskie tam kamiory.
          Trzeba bylo jechac do Agia Marina, albo po prostu sie przejsc wzdluz wybrzeza by
          trafic na pas piachu.
          Jak pisalem wczesniej wyzywienie all inc. spoko, nie da sie przejesc, chociaz w
          miare pojawiania sie wiekszej ilosci turystow, brakowalo np. miesa, jak inni
          nienazarci dawali sobie drugi raz podwojna kope talerza:/
          Dowiedzielismy sie tez,ze przed nami bylo kilka osob z Warszawy, ktorzy rowniez
          nie zalowali sobie alkoholu i pradopodobnie przez nich okroili all inc. do 4 piw
          dziennie i raz dziennie lody(ponoc owa Stolica dawala caly czas sobie wodke do
          lodow). Eh Polacy...
          Ale po za tym oceniam hotel pozytywnie, miejsce idealne do zwiedzania calej
          Zachodniej Krety i blikosc(ok 15 km)do Chanii uwazam za wystarczajcą.
          • Gość: toja Re: hotel Futura/ okolice Chanii - Wrocilem IP: 217.153.153.* 30.08.10, 14:34
            co za buraczana wypowiedż. Nie dziwię się, że warszawiacy pili po 4 piwa.
            Po to jest all żeby niczego sobie nie żałować. Widać, że chyba pierwszy
            raz wyciułałeś na all incl, bo bzdurzysz strasznie. Proponuję zacząć
            jeżdzić na porządne all.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka