Gość: zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 12:57 Czy ktoś skorzystał z tej darmowej wycieczki będąc na Krecie? Jak wrażenia po niej? Czy warto się na nią wybrać, czy darować sobie? Proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: Rethymno + Fodele - gratis od ITAKI 17.08.10, 22:13 Na wycieczce nie byłam, ale spędziłam 2 tygodnie w Rethymnonie. I polecam odwiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Rethymno + Fodele - gratis od ITAKI IP: *.wroclaw.vectranet.pl 19.08.10, 16:34 Mam pytanie będąc w Hersonisos gdzie najlepiej się wybrać na wycieczkę indywidualnie myślimy o autku lub o autobusie , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
potwor_z_piccadilly Re: Rethymno + Fodele - gratis od ITAKI 22.08.10, 11:19 W EMPiK-u kupisz. Przewodnik Marco Polo - 20 zl. Dobra mapa Krety 1:150000 - 15 zl. Najfajniejsza wycieczka to ta ktora sami zaplanujemy. Ze wzgledu na ogrom wyspy, zwiedzanie Krety to tylko wynajetym autem. To jednak moje zdanie i jesli dla kogos pieniadze maja wieksza wartosc od czasu i wygody to nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś