Dodaj do ulubionych

Nocleg na Peloponezie

IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 18:03
Witam. Szukam namiarów na fajne kwatery na Peloponezie. Wdzięczny będę za wszelkie info w tej materii (w znanych wyszukiwarkach naprawdę niewiele jest namiarów w porównaniu do np. Krety)
Obserwuj wątek
    • 77.bah Re: Nocleg na Peloponezie... 21.01.11, 10:16
      Fajny hotelik na południu:

fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,50565337,51788995.html

i na północy Peloponezu:

fotoforum.gazeta.pl/72,2,91,97614212,101642445.html

Pzdr

bah77
      • listopad_2005 Re: Nocleg na Peloponezie... 22.01.11, 20:57
        a kiedy chcesz jechać??? ja byłam w czerwcu, w miejscowości Stoupa - jechaliśmy wybrzeżem , spodobala nam się zatoczka - wjechaliśmy do miejscowości i w pół godziny znależliśmy kwatery. Niestety nie mam już namiaru, to był rok 2007 . Ale w tym czasie było mnóstwo wolnych apartamentów.
    • pl.sandra5 Re: Nocleg na Peloponezie 23.01.11, 09:58
      Witam

Sam szukam pokoju lub apartamentu dla 5 osób na 2 noce w okolicach Aten lub Koryntu - początkowo też Nafplio i póki co to po odpowiedziach widzę, że grecy są zainteresowani wynajmem na dłużej.

Szukam poprzez wyszukiwarki typu:

www.vacation-apartments.com
      www.greeka.com
      Pozdrawiam
      • simon_r Re: Nocleg na Peloponezie 23.01.11, 14:07
        Wjeżdżasz do Nafplio przejeżdżasz koło bulwaru do końca i pod górkę objeżdżając całą starówkę.. tam droga kończy się na placyku wokół którego są same pensjonaty.
        Nam szukanie miejsca zajeło 2 minuty.
        Relacja z Nafplio
        • pl.sandra5 Re: Nocleg na Peloponezie 23.01.11, 14:19
          Dziękuję za informację - zapamiętam i mam nadzieję, że wykorzystam ;)

Pozdrawiam
          • Gość: r-o-s-o Re: Nocleg na Peloponezie IP: *.cable.smsnet.pl 02.02.11, 15:46
            Witam

Ja też poszukuję namiarów na jakieś domki , lub pensjonacik z basenem.
            Pzdr. Robert
    • Gość: Janusz Re: Nocleg na Peloponezie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 00:13
      Byłem ub. roku z rodziną 2+2 w Kalamacie cudowne miejsce na wypady i odpoczynek.
      Dwa tygodnie plażowania i zwiedzania za nieduże pieniądze.Super apartament dla 4 osób z łazienką, kuchnią,oczywiście klimatyzacją w nowym domu.Mogę podać namiary. Właścicielem jest małżeństwo polsko - greckie.Nie ma problemów z językiem.Bardzo dużo nam pomogli, doradzili,Bardzo udane wczasy.
      • Gość: lech Re: Nocleg na Peloponezie IP: *.centertel.pl 14.02.11, 16:43
        witaj Janusz! w tym roku wybieram się wlaśnie w ten rejon Grecji i jezeli możesz to bylbym wdzięczny za namiary na ten apartament prowadzony przez rodzinę polsko-grecką ,w drodze rewążu mogę podać Ci namiary na apartamenty w Lefkadzie lub Kafeloni -byłem w ubiegłym roku i było super.
        • Gość: Janusz Re: Nocleg na Peloponezie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 19:45
          Oczywiście podam więcej informacji, prześlę zdjęcia,mogę udzielić wskazówek,trasa podróży noclegi po drodze miejsca do zwiedzania etc. Ew. kontakt mjbn@op.pl
          • pl.sandra5 Re: Nocleg na Peloponezie 14.02.11, 20:54
            Jeśli nie można na forum to pozwolę sobie napisać do kolegi Janusza.

Pozdrawiam

Jacek
    • Gość: basia apartamenty nad samym morzem IP: *.37.6.127.tellas.gr 09.05.13, 23:45
      witam
      wynajmuje apartamenty z pelnym aneksem i klimatyzacja nad samym morzem basiagrecja@gmail.com lub kom.00306974577487
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka