riko-2 13.02.11, 16:49 czy ktos moglbymi polecic jakis fajny hotelik 3 gwiazdkowy blisko plazy i z jakiego biura podrozy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: hotel- rodos IP: *.ip.media3.com.pl 13.02.11, 18:17 www.wakacje.pl/wczasy/?od-2011-02-14,oferta-kolymbia%20star Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikus Re: hotel- rodos IP: *.elektrosat.pl 27.02.11, 21:02 Studia Coralli Beach, nie jest to aparatment 5*,ale maly, przyjemny hotelik, w sam raz na tanie wakacje. Ja byłem z Grecosa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: hotel- rodos 27.02.11, 23:22 Blisko miasta Rodos, pare km od lotniska, dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy- hotel Bayside Katsaras w Trianta Bay/ BP Itaka/, ok. 2000zl/2tyg. z HB w polowie czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiedzająca Re: hotel- rodos IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.03.11, 08:40 Odradzam hotele blisko lotniska, jest b. duży hałas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: hotel- rodos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 08:51 > Odradzam hotele blisko lotniska, jest b. duży hałas. Byłaś w takim hotelu? Ja byłam i to właśnie na Rodos i nie odradzałabym, bo hałas wcale nie jest taki uciążliwy, samoloty przylatują/odlatują tylko w określonych porach dni, nie jest to lotnisko w Nowym Jorku gdzie co minutę leci samolot, jeśli komuś zależy na hotelu jako baza wypadowa to i tak większość czasu go w nim nie ma, a zawsze taki hotel jest w ofercie tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeslaw Re: hotel- rodos IP: *.elektrosat.pl 03.03.11, 21:09 Studia Coralli Beach- tak to było to. Super hotel, niezobowiazujacy, zadnych nadufanych bogaczy, przy hoteluprzystanek, polecam zwidzanie :) Hotel jest dla osob, ktore chca pozanc kulture, tradycyjne jedzenie, piekne widoki, a nie pierzyc sie w hoteliku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeslaw Re: hotel- rodos IP: *.elektrosat.pl 03.03.11, 21:10 a! i jak coś to byłem z Grecosem Odpowiedz Link Zgłoś
gona31 Re: hotel- rodos 04.03.11, 09:16 ja byłam w hotelu Fantasia Grecian Resort w miejscowości Faliraki z ITAKĄ.Hotel 3*,doskonale położony bo jakieś 10min spacerkiem do morza i z dala od promenady nadmorskiej więc cisza ,spokój,piękne widoczki z hotelu na pobliskie wzgórza,góry? ;-)Szukałam tego hotelu w ofercie ITAKI ale w tym roku tam nie jeżdżą,ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś