Dodaj do ulubionych

Neckermann

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.11, 15:09
W tym roku po raz pierwszy wybieram się do Grecji z biurem Neckermann. Dlatego mam pytanie do osób które już wyjeżdżały z tym biurem. W jaki sposób biuro przekazuje uczestnikom imprezy vouchery/bilety lotnicze ? Gdy wyjeżdżaliśmy z innymi biurami to odbywało się to tak, że przedstawiciel biura spotykał się z uczestnikami na lotnisku i rozdawał bilety, nr ubezpieczenia, vouchery itd. Z tego co gdzieś wyczytałem wynika że Neckermann przesyła wszystko na adres rezerwującego - czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmm Re: Neckermann IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.05.11, 15:23
      Zalezy z jakim wyprzedzeniem kupujesz - jak z duzym to wysyła, jak z małym to odbierasz na lotnisku
    • Gość: toja Re: Neckermann IP: 217.153.153.* 24.05.11, 15:23
      tak, to prawda. Dostałam bilety do domu (Korfu, wrzesień 2010 z Neckeramnna). Co jest znacznie wygodniejsze, bo idziesz od razu się odprawiać a nie czekasz dodatkowo w kolejce do stolika touroperatora.
    • husky10 Re: Neckermann 24.05.11, 19:54
      Lecę z Neckemannem na Kretę 05.06.2011r. w dniu dzisiejszym kontaktowałem się z biurem m.in w sprawie fakultetów (niestety nie znają jeszcze ani terminów ani cen na bieżący rok) jak i w spawie biletów, do wylotu pozostało niespełna dwa tygodnie. Pan z biura poinformował mnie, że rzekomo bilety zostały wysłane w poniedziałek ??? zobaczymy ?
    • Gość: Ada Re: Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.11, 21:39
      Jeśli kupujesz wyjazd wcześniej niż 18 dni przed wylotem dokumenty podróży są wysyłane na adres domowy (właśnie je dostałam, wycieczkę kupiłam w lutym, lecę za 2 tygodnie), jeśli do wyjazdu pozostało mniej niż 18 dni - odbierasz na lotnisku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka