Dodaj do ulubionych

Ialyssos Bay na Rodos [Triada]

08.06.11, 09:25
Był ktoś może w tym roku i mógłby wypowiedzieć się o organizacji i hotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesiek7 Re: Ialyssos Bay na Rodos [Triada] IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.11, 16:23
      wróciłem w czwartek
      hotel super
      co Cię interesuje
      • petermas Re: Ialyssos Bay na Rodos [Triada] 12.06.11, 20:25
        Witaj, chciałem zapytać jak jest w samym hotelu. Opinie na holidaycheck ma pozytywne poza info że do baru spore kolejki :) I jak wypadła podróż z triadą - czy nie było niespodzianek, obsuwy czasowej itp
        • Gość: wiesiek7 Re: Ialyssos Bay na Rodos [Triada] IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 20:01
          Podróż bardzo dobra, żadnych opóźnień, linia lotnicza Small Planet (przyzwoity A 320, chyba 10-letni po remoncie). Triada czeka na lotnisku na Rodos, kieruje do odpowiedniego autobusu.
          Do hotelu około 15 min. Sprawne zakwaterowanie.
          W hotelu budynek główny i i 2 mniejsze obok. Każdy pokój z balkonem. My byliśmy w głównym (widok na basen), ale to nie jest reguła. Pokoje codziennie sprzątane, codziennie nowe ręczniki, czyściutko, naprawdę żadnych zastrzeżeń.
          Dwa bary. Jeden przy basenie (10-17.45) z wszystkimi napojami(alkoholowymi również) i przekąskami (pizza, jakieś krokieciki na ciepło, ciastka, lody)
          Drugi bar w budynku głównym (18-23). Dwoje barmanów( dziewczyna, to Polka), którzy uwijają się jak w ukropie. Zrobią praktycznie każdego drinka. Bardzo mili i sympatyczni. A kolejki, to najczęściej dwie, trzy osoby.
          Restauracja duża, przestronna. Codziennie jakaś ryba i minimum dwie potrawy z mięsem, dużo deserów, owoce (arbuzy, pomarańcze, jabłka, kiwi).
          Obsługa bardzo się stara, uprzejmi i uśmiechnięci.
          Naprawdę byliśmy zadowoleni.
          Wypożyczalnia samochodów w hotelu. Korzystałem ( za 3 dni 65 euro). Jedna z tańszych, mogę spokojnie polecić.
          Autobus do Rodos - 2,10 euro - przystanek - 300m.
          Bilet na prom na wyspę Simi - kupiony w Rodos 17 euro. Wycieczka na Simi w Triadzie - 45 euro.
          Pozdr.

• petermas Re: Ialyssos Bay na Rodos [Triada] 14.06.11, 20:25
            Loox, dzięki wielkie za info. W czwartek wylot. Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: eb Re: Ialyssos Bay na Rodos [Triada] IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 14.07.11, 13:21
      Byłam pod koniec maja-początek czerwca.Hotel odpowiada większości pozytywnch opini.Ja jestem zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka