Dodaj do ulubionych

Ecco Holidey

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 17:25
kto z was wrócił niedawno z wczasów z tym biurem jakie wrażenia, lece z nimi na Korfu i jak czytam opinie to nie zaciekawe ,zresztą nie oni jedyni
Obserwuj wątek
    • kitty79 Re: Ecco Holidey 14.06.11, 18:52
      Ja też lecę na Korfu z Ecco:) W zeszłym roku byłam z Ecco w Bułgarii i byłam zadowolona. mam nadzieję, że teraz też tak będzie.
    • Gość: T.M. Re: Ecco Holidey IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 23:11
      Uważam że jest to jedno z lepszych biur podróży. Korzystam z ich oferty już od kilku lat i jak do tej pory nie było jakiejś większej wpadki. Oczywiście zdarzały się pewne niedociągnięcia, ale to już w dużej mierze zależy od obsługi tam na miejscu. Ale w sumie nie jest żle.
      • Gość: mia Re: Ecco Holidey IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 23:22
        Byłam z nimi w Egipcie, było OK, bez zastrzeżen, teraz lecę na Rodos, zmieniałam dwa razy rezerwację - bez żadnych problemów i dopłat zmieniali tak jak prosiłam, póki co - bardzo OK. Jeśli hotel wybrałaś ok, to Ecco nie powinno zepsuć Ci wakacji :)
        • Gość: Ewa Re: Ecco Holidey IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 09:07
          Tydzien temu wróciłam z Ecoo z korfu. Biuro jak najbardziej polecam. wszystko bylo zapiete jak należy. Swietna opieka rezydentek.
    • Gość: asia Re: Ecco Holidey IP: *.gl.digi.pl 15.06.11, 17:08
      Kochana! Nie wiem gdzie te opinie przeczytałaś, ale są mało wiarygodne. Korzystam z usług z tego Biura już od kilku lat i nie było żadnej wpadki! Jażdżę na Riwierę Olimpijską z wnuczką i mężem i cała trójka sobie chwali - warunek: 1/wybrać odpowiedni hotel, 2/ trafić na dobrego rezydenta, zarezerwować wakacje wcześnie . W tym roku zniżki sięgały 45%, więc można było dobrze wypocząć za "friko". Nie martw się ! Nastawiaj się na wspaniałe wakacje! Tak będzie.
      • Gość: Oliwka Re: Ecco Holidey IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.11, 03:00
        Popieram wypowiedzi poprzedników. Ecco to jedno z najsolidniejszych biur na naszym rynku. Byłam z nimi na Krecie - wszystko bez zastrzeżeń. W tym roku lecę niestety z Triadą... Udanych wakacji!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka