jactru 20.06.11, 20:22 witam, jakie drogi przez Serbie, Macedonię? Gdzie przenocować? Czy bezpiecznie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
native-hd Re: Do Grecji autem 20.06.11, 21:01 Ja pierdziele następny. Już były 3 wątki ostatnio - ile razy można ? przeszukaj forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny gośc Re: Do Grecji autem IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.11, 01:37 matko!nie denerwuj sie bo zbrzydniesz... Odpowiedz Link Zgłoś
tapczan1234 Re: Do Grecji autem 21.06.11, 07:39 Jednych denerwuje "do Grecji samochodem" a mnie denerwuje "kto leci na zakyntos z warszawy". Forum jest dla wszystkich i ja np. chętnie podyskutuje o aktualnych warunkach na szosach. Ale " kto leci ... z warszawy" jest ważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Do Grecji autem IP: 62.180.140.* 21.06.11, 07:55 No dobra - ale nie można 10 razy w ciągu tygodnia zakładać tego samego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
tapczan1234 Re: Do Grecji autem 21.06.11, 08:29 Nie chce nikogo bronić, ale proszę mi wykazać, że taki lub podobny wątek był założony 10 razy w przeciągu 1 tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Do Grecji autem IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.11, 08:55 masz racje tapczan! warunki na drogach są zmienne,korki na granicach itd..to są istotne informacje o których trzeba pisać i pytać tych co są w trasie lub przyjechali z Hellady .pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Do Grecji autem IP: 62.180.140.* 21.06.11, 09:48 No dobrze - 10 razy może nie (metafora, przenośnia) ale we 3 wątklach na pewno. Co do zmieniających się warunków na drogach - oczywiście się zgadzam, ale po co zakładać nowy wątek ? Panowie - wiecie doskonale co mam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
tapczan1234 Re: Do Grecji autem 21.06.11, 09:55 Rozumiem Cię Marek, ale napisz do każdego nowego wątku swojego posta po co on został założony, przecież na stronie np 5 już istnieje podobny. Zgadzam się, że forum jest strasznie zaśmiecone wątkami o hotelach, wylotach i biurach podróży. Może zrobić podfora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Do Grecji autem IP: 62.180.140.* 21.06.11, 10:11 No ja myślę że gdyby trzymać się 1 wątku który był zakładany niedawno i w nim na bieżąco wpisywać aktualne info, to przede wszystkim będzie łatwiej znaleźć to co kogoś interesuje :) No ale nie będę się upierał przy swoich racjach na siłę. Forum jest dla wszystkich i jeśli wiekszość tak chce - niech tak bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: Do Grecji autem 21.06.11, 14:49 jactru napisał: > witam, jakie drogi przez Serbie, Macedonię? Różniste > Gdzie przenocować? Gdzieś między 800 a 1000 km podróży > Czy bezpiecznie? Tak Odpowiedz Link Zgłoś
tapczan1234 Re: Do Grecji autem 21.06.11, 14:55 dokto - ulżyło Ci, że wpisałeś posta ? Jeśli tak to cel został osiągnięty. Jeśli nie to na pewno jeszcze coś napiszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: Do Grecji autem 21.06.11, 17:19 jak zada konretniejsze pytanie to czemu nie? a ty tu za gospodarza domu robisz czy walczysz z zatwardzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: Do Grecji autem 22.06.11, 06:04 A może chociaż przez chwilę zastanów się na moją odpowiedzią na 2. pytanie i podaj gdzie ci wypadnie ten nocleg, tak mniej więcej. Te odległości które podałem to jest dystans po którym ja szukam spanka, a ile ty przejedzie sam wiesz najlepiej ale my nie. Sprawa bezpieczeństwa chyba nie wymaga dalszego rozstrząsania. Co do dróg to również mogłbyś doprecyzować, którędy chcesz jechać, a konkretnie gdzie ci najbardziej pasuje wjechać do Serbii. Gdybyś tak jechał z zachodniej Polski to miejsce przekraczania granicy już nie jest takie oczywiste. ps. Nie przejmuj się tak bardzo wpisami krytycznymi bo to głównie dyskusja z tapczanem, chociaż tak trochę mogłbyś się przejąc bo zawsze łatwiej i chętniej się pomaga ludziom którzy sami zaczęli sobie pomagać (a nie czekają biernie żeby im wszystko podać na tacy) Mam nadzieję że ty i tapczan to nie dr jeckyll i mr hyde ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baszczu Re: Do Grecji autem IP: *.net.krosoft.pl 08.07.11, 10:05 może ktoś wrócił własnie teraz z Grecji i ma najnowsze info co do trasy opłat itd itd dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Do Grecji autem IP: *.43.230.118.komnet24.pl 23.06.11, 08:39 Droga jest OK .Spaliśmy w pensjonacie w Serbii niedaleko granicy z Macedonią. Korki na granicy z Macedonią ale może żle trafiliśmy w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
jactru Re: Do Grecji autem 23.06.11, 08:40 dzięki za odzew. Czyli można pogadać na forum... pozdr robert Odpowiedz Link Zgłoś
lennox.1 Re: Do Grecji autem 23.06.11, 08:55 Gość portalu: Aga napisał(a): Korki na granicy z Macedonią ale może żle trafiliśmy w sobotę. A to zależy kiedy jechaliście. W piątek rano i całą sobotę jest tam kiepsko. W pozostałe dni troszkę lepiej :) Ja tam byłem w piątek o 4:00 - była masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellada Re: Do Grecji autem IP: *.e-gco.pl 08.07.11, 16:33 Możesz dać namiar na ten pensjonat? Jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
goliat.1 Re: Do Grecji autem 09.07.11, 16:51 Gość portalu: Aga napisał(a): > Droga jest OK .Spaliśmy w pensjonacie w Serbii niedaleko granicy z Macedonią. K > orki na granicy z Macedonią ale może żle trafiliśmy w sobotę. Jak z przejazdem tranzytowym przez Belgrad(mam na myśli remont mostu w centrum)może lepiej objazdem? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagarts Re: Do Grecji autem IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.11, 19:08 Drogi dobre. W Macedonii płatne 3X1 euro, w Serbii około 15 euro(dokładnie nie pamietam). W Boże Ciało staliśmy 1,5 godziny na granicy wegiersko-serbskiej.Gdy wracalismy zero korków. Bylismy w Atenach w dniu zamieszek, ale nic nie było widać. Było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv granica HU/SRB IP: *.ists.pl 10.07.11, 19:59 Gość portalu: dagarts napisał(a): > W Boże Ciało staliśmy 1,5 godziny na granicy wegiersko-serbskiej. O jakiej porze dnia to było? Odpowiedz Link Zgłoś
lennox.1 Re: granica HU/SRB 10.07.11, 20:06 W piątek koło południa stałem tam 1h :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagarts Re: granica HU/SRB IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.11, 06:55 też po południu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: granica HU/SRB IP: *.ists.pl 12.07.11, 17:40 a więc jednak nie będę się pchał tamtędy Odpowiedz Link Zgłoś
pl.sandra5 Re: Do Grecji autem 12.07.11, 09:59 5 minut na granicy HU-SRB w Tompie Mosty w budowie - zwężone do jednego pasa w każdym kierunku ruchu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pl.sandra5 Re: Do Grecji autem 12.07.11, 10:03 Zapomniałem dodać - data przekroczenia granicy - 08.07.2011 - czwartek, okolice godziny 12. Odpowiedz Link Zgłoś
dokto Re: Do Grecji autem 12.07.11, 12:07 pl.sandra5 napisał: > Mosty w budowie - zwężone do jednego pasa w każdym kierunku ruchu. > Beska na Dunaju? Podają że jest on zamykany dla ruchu codziennie m. 9 a 10.30 i 13 a 14.30. Jak sytuacja w Belgradzie, jechałaś przez centrum czy objazdem? Odpowiedz Link Zgłoś