Gość: aaaaaa IP: *.czarnet.pl 27.06.11, 20:14 Jaka pogoda jest w lipcu na południowym wybrzeżu Cypru? Czy jest podobna do tej na Krecie czy może jest jak w Turcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja pierdziu Re: Cypr południowy - pogoda IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.11, 20:28 śnieg sypie cały miesiąc, po co ludzie mają dostęp do internetu ? Odpowiedz Link Zgłoś
grekan Re: Cypr południowy - pogoda 27.06.11, 23:48 Bylem w Aya Napa w lipcu: upal nie do zniesienia, woda w morzu 28*C. Mimo, ze lubie cieplo, bylem na kilku wyspach greckich, tez bylo goraco, ale nie az tak.Jesli ktos nie znosi upalow, polecalbym piekny Cypr na wiosne lub na jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ja pierdziu Re: Cypr południowy - pogoda IP: *.mofnet.gov.pl 28.06.11, 07:50 pytanie bardzo sensowne - Kreta pólnocna ma wiatr meltemi i zupełnie inaczej się znosi upał niż w Alanyi (tu ukrop, wilgotno). Wystarczy że przejedzie się z zachodu wyspy Rodos (też meltemi, nie czuć upału) na wschód i masz zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Cypr południowy - pogoda IP: *.devs.futuro.pl 28.06.11, 11:31 No właśnie. Północna Kreta w sierpniu kojarzy mi się tylko z ogromnymi chmurami (nie deszczowymi ale zasłaniającymi słońce). Czyli rozumiem że na Cyprze jest szansa na codzienne czyste niebo? Odpowiedz Link Zgłoś
lapidus1 Re: Cypr południowy - pogoda 29.06.11, 12:01 tu mozesz zobaczyc na zywo zachmurzenie (lub jego brak) nad cyprem. opcja z temperatura jest pod 'weather stations'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Cypr południowy - pogoda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.11, 14:38 Jest gorąco, ale sucho, nie ma wilgoci jak na Riwierze Tureckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yineka Re: Cypr południowy - pogoda IP: *.range86-148.btcentralplus.com 30.06.11, 17:19 w pafos jest wilgoc. w pafos dzisiaj 65% ale w larnace tylko 45% Odpowiedz Link Zgłoś