Dodaj do ulubionych

Hotele dla dorosłych Kos,Korfu

IP: *.telpol.net.pl 31.07.11, 10:17
Czytałam, że są także hotele dla dorosłych-czyli tych którzy wyjeżdżają bez dzieci- albo mają już dorosłe pociechy,
może ktoś z Was słyszał o takim hotelu na Korfu lub Kos?
Obserwuj wątek
    • Gość: viki500 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.polkowice.vectranet.pl 31.07.11, 10:32
      Hej. Może niezupełnie tak można go nazwać oficjalnie ale w Niriides Beach na Kos przez dwa tygodnie widziałam może 2 rodziny z dziećmi. Pewnie ze względu na brak atrakcji dla dzieciaków i brak piaszczystej plaży. Wejście do morza tylko w butach. Pzdr
      • Gość: gość Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 11:02
        są takie na Karaibach: Hedonism się nazywają :)
        • Gość: gosia59 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.11, 11:44
          Hotel Oceanis Beach & Spa Resort z Grecosa /tylko dla dorosłych/
          • Gość: Joanna J Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.dynamic.chello.pl 27.06.12, 14:12
            witam byłam w tym hotelu w lipcu 2011, hotel przyjmuje gości od 16 roku życia. Wiele osób twierdzi że w takich hotelach są tylko emeryci, i starzy ludzie. Nic bardziej mylnego, byłam już kilkakrotnie w hotelach tylko "dla dorosłych"(mam 27 lat) i jest właściwie tak: 70% ludzie od 16 do 32 lat a reszta to ok 20% 32-45 i 20% 55+ wiec raczej jet wiecej młodych osób bo w takich hotelach nastawiaja się głownie na zabawę. Osobiście bardzo polecam Oceanis na Kosie jeden z najlepszych hoteli w których byłam . Goście to Anglicy, Skandynawowie, czyli bardzo kulturalne narodowości brak rosjan!( wkońcu) brak polaków. Obsługa, jedzenie, czystość , obiekt, baseny na najwyższym poziomie , polecam pokoje z prywatnymi basenami lub z jakuzi genialne. Jeśli ktoś chce się wybrać na termy nie dajcie się namówić na rowery nawet wyczynowcy nie daja rady lepszy skuter !!!!! Wyjazd z Grecosa
            • nchyb Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 28.06.12, 18:05
              > lepszych hoteli w których byłam . Goście to Anglicy, Skandynawowie, czyli bardz
              > o kulturalne narodowości brak rosjan!( wkońcu) brak polaków.

rozbawiłaś mnie maksymalnie. Skandynawowie kulturalne narodowości. O turystyce alkoholowej słyszałaś? Gdy alkohol był u nas znacznie tańszy niż u nich - prawdziwie swoją kulturę wykazywali.
              Anglicy kulturalny naród? Szczególnie to widać, gdy u siebie boją się, a u nas na golasa po rynku latają.

Ani mniej ani bardziej kulturalny naród. Tak samo spotkasz kulturalnych, jak totalnych chamów. Uogólnienie kompletnie nie trafione...

Dane mi jest bardzo często obracać się w hotelach wśród różnych narodowości. I goście z każdego kraju mają swoich przedstawicieli we wszystkich grupach kulturalnościowych. Rosjanie - fakt, ze głośniejsi zazwyczaj od skandynawów, ale wcale nie częściej pozbawieni kultury. Cichy cham nie jest bardziej kulturalny od głośnego, dobrze zachowującego się osobnika...
    • Gość: toja Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.home.aster.pl 31.07.11, 12:47
      Hotel Paleokastritsa, Paleokastritsa na Korfu.
      • Gość: gtw widziałem taki hotel IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 31.07.11, 16:18
        90% to ekipy "intelektualnych" niemieckich emerytów, wieczorki taneczne anj cwaj draj, ale tylko do 23 bo potem towarzycho idzie spać, 6 rano wszystkie leżaki zajęte, piękne kobiety 60+ prezentujące swe wdzięki i moczące zagrzybione nogi w basenie, 4x w tygodniu na kolację ulubiona kuchnia regionalna w postaci wursta i kapusty

polecam, wybawicie się zajebiście i odpoczniecie od bachorów :P

• grekan Re: widziałem taki hotel 16.05.12, 00:53
          Czemu w tak ordynarny sposob pochodzisz do emeytow, niewazne jakiej narodowosci. Czlowieka ocenia sie po stosunku do ludzi starszych i do zwierzat. Wypadles fatalnie; kiedys bedziesz emerytem/ jesli dozyjesz.../ i moze przypomnisz sobie ten komentarz, moze inni zlituja sie wtedy nad toba. A poza tym na forum obowiazuje kultura miedzyludzka.
    • sylvia63 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 31.07.11, 20:37
      Ja od paru lat jezdze tylko do takich hoteli , moje dzieci sa dorosle i nie chca juz jezdzic z nami . Czasami sie wybiora , ale tez preferuja resorty tylko dla doroslych . To nie jest prawda , ze na tego rodzaju wczasach sa tylko i wylacznie emeryci , tam gdzie ja bylam wiekszosc byla w wieku moich dzieci , to zalezy od terminu ( w okresach wakacyjnych i swiatecznych) , sa tam ludzie w wieku produkcyjnym , duzo mlodych par . Prawda jest , ze bardzo malo Polakow sie spotyka w tych resortach , wiekszosc Anglikow i Niemcow , a na Karaibach i w Meksyku Amerykanow i Kanadyjczykow .
      Ja zastanawiam sie nad hotelem w Corfu Aquis Agios Gordios Beach lub w Kos Ocean Beach & Spa Resort . Obydwa maja bardzo pozytywna ocene turystow , ale ten resort w Kos chyba jest lepszy . Z tego co przeczytalam na Tripadvisor , a wypowiadali sie przewaznie ludzie w wieku dwudziestu lat , hotel w Kos jest rewelacyjny , all inclusive jest do godz.24 , na przywitanie jest zostawiona butelka wina w lodowce , oraz codziennie woda . Pokoje sa duze i bardzo czyste , lozko bardzo wygodne ( Queen rozmiar ) , lazienki wyposazone w umywalke dla niej i dla niego . Jedzenie bardzo dobre , drinki tez . Morze cieple , plaza zwirkowo-piaszczysta , lezaki i parasole dostepne za darmo , cadziennie wymieniane reczniki w lazience oraz plazowe . Widoki przepiekne i jeszcze co wyczytalam , bar przy basenie serwuje nalesniki , a bar przy plazy kabab z kurczaka . Zycze Ci milego odpoczynku i nie zrazaj sie negatywnymi opiniami , my Polacy jestesmy czasami bardzo malo tolerancyjni i wszystko negujemy . Hotele dla doroslych sa wlasnie przystosowane dla turysty doroslego , jest tam wiecej barow , spa , korty tenisowe , rozrywki wieczorne ( shows ) . Ja Ci goraco polecam , po sobie wiem , ze dopoki nie bede jezdzic z wnukami , to tylko i wylacznie bede korzystac z All Inclusive dla doroslych .
      • dorothy_mills Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 31.07.11, 20:53
        Carda beach - Kos ;-) sama zawsze szukam hotelu tylko dla dorosłych. Zdecydowalismy sie na Kos, tylko we względu na ten hotel.
        • Gość: bozena Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.telpol.net.pl 31.07.11, 21:04
          Dziękuję za przydatne informacje- już na następne wakacje,pozdrawiam
          • sylvia63 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 31.07.11, 21:26
            Ja niedawno wrocilam z wakacji i tez planuje jechac dopiero w nastepnym roku do Grecji .
            Pozdrawiam i zycze wspanialego odpoczynku w najblizszej przyszloaci !
          • sylvia63 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 31.07.11, 21:26
            Ja niedawno wrocilam z wakacji i tez planuje jechac dopiero w nastepnym roku do Grecji .
            Pozdrawiam i zycze wspanialego odpoczynku w najblizszej przyszloaci !
        • sylvia63 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 31.07.11, 23:04
          Dorothy , prosze daj znac po powrocie , ja jeszcze nie podjelam decyzji gdzie pojade na nastepne wakacje , jedynie wiem , ze na wyspy do Grecji . Pozdrawiam i milego odpoczynku Ci zycze !
          • dorothy_mills Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 02.08.11, 14:55
            lecimy dopiero we wrześniu, więc nie wiem,czy nie będzie za późno,żeby dać Ci znać.
            • dorothy_mills Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 02.08.11, 14:56
              Doczytałam,że to następne wakacje mają być, więc jak wrócimy to się melduje i opowiadam jak było! raz byliśmy już w hotelu dla dorosłych i było SUPER! oby teraz też tak było, bo to nasza podróż rocznicowa!
    • helga.3 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 31.07.11, 22:45
      Ja tez jestem bardzo zainteresowana takimi hotelami , osobiscie jeszcze nigdy nie bylam w resorcie tylko dla doroslych , a mysle ze jest to dobre rozwiazanie dla mnie i mojego meza .
      Jadac na wczasy chcemy odpoczac i niekoniecznie sluchac wrzaskow dzieci lub miec sasiedztwo rozwydzonych kolonistow . Piaskownice , rozrywki dla dzieci , kolejki za frytkami mnie nie interesuja . Jezeli mam wybierac to wole towarzystwo nudnych wczasowiczow .
      Do autorki , dzieki ze podjelas ten temat , jak widac tego typu hotele nie sa jeszcze zbyt rozpowszechnione w Polsce , a szkoda . Pozdrawiam i zycze trafnej decyzi w wyborze nastepnych wakacji .
    • maksiu66 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 01.08.11, 01:02
      Pragne zaznaczyc , ze koncept hoteli dla turystow powyzej 18 lat , jest bardzo upowszechniony na Karaibach , w Meksyku , Hawajach . Prawie kazda powazna siec hotelowa posiada resorty dla rodzin , jak i wylacznie dla ludzi doroslych . Te resorty roznia sie jakoscia , w zaleznosci od ilosci gwiazdek . Ja bylem w kilku i zawsze wracalem zadowolony , wypoczety . W Europie nie jest to jeszcze tak bardzo rozwiniete i nie ma ich dosc duzo , ale to nastapi ,poniewaz coraz wiecej ludzi chce korzystac z takiego typu odpoczynku .
      • Gość: gosia59 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 15:36
        W Grecji jakoś brak rozwydrzonych kolonistów dlatego wole do Grecji niż w Polskę. A dzieci mam pełnoletnie i też wole hotele gdzie dzieci mało albo wcale. Polecam Atrium na Krecie dzieci nie było prawie wcale
        • Gość: stavros Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 02.08.11, 19:07
          tzw. hotele dla geriatrii

klimaty z Ciechocinka przeniesione na greckie wyspy
          • sylvia63 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 02.08.11, 20:02
            Stavros , Ty nie masz pojecia o czym piszesz . Ja bylam w tego rodzaju resortach na Karaibach , Australii , Hawajach , Dubaiu i wiesz co wiekszosc turystow byla w wieku produkcyjnym . To nie ma nic wspolnego z polskimi sanatoriamii . Te hotele , nie maja rozrywek dla dzieci , sa przewaznie wysokiej klasy , maja duzo wieksza ilosc barow , restouracji ala carte , romantyczne kolacje na plazy , w pokojach lodowki z alkocholami , wieczorami shows , wystepy lokalnych artystow , spa , silownia , korty tenisowe , dyskoteki , na plazy kelner podaje drinki , reczniki plazowe mozna pobierac kiedy sie chce i ile sie chce . W Meksyku , Dominican Republik , Jamaice sa tzw . resorty Temptation dobre dla swingers , na ale to juz kwestia upodoban .
    • sylvia63 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 02.08.11, 18:58
      Dorothy ja wybieram sie do Grecji w przyszlym roku , takze czekam na Twoja opinie . Zycze Ci wspanialych wakacji .
    • maksiu66 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 03.08.11, 04:53
      Oj stavros , hotele dla geriatrii , niestety , albo stety ( jak kto woli ) , ale ty sie mylisz . Kazdy wybiera to co lubi , jednym odpowiadaja osrodki dla rodzin , a drugim nie i to jest sprawa indywidualna . Porownywanie sanatoriow do hoteli dla osob doroslych ma sie jak wol do gwiazd . Wydaje mi sie , ze nigdy nie byles w takich resortach i dlatego negujesz cos , czego nieznasz .
      • maksiu66 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 03.08.11, 04:57
        sorry powinno byc nie znasz
      • Gość: toja Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: 217.153.153.* 03.08.11, 11:05
        albo jest wq.....ny, ze z dziećmi musi jeździć :)
        • Gość: MC-Z Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.home.aster.pl 03.08.11, 12:31
          We wrześniu ub.roku byłam w takim hotelu na Korfu w miejscowości Agios Gordios na zachodnim wybrzeżu wyspy, hotel Sensimar Aquis Agios Gordios, wyjazd z ITAKI. W tym roku nie ma już w ofercie tego hotelu. Może byłaby możliwa rezerwacja we własnym zakresie?Polecam jak najbardziej. Owszem, byli emeryci, ale nie brakowało również ludzi młodych. Hotel pięknie położony, tuż przy plaży, pod wiszącą skałą. No i te zachody słońca!!!!
          W tym roku będę również je podziwiać, ale już na Santorini....
        • sylvia63 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 03.08.11, 22:12

MC-Z , prosze napisz cos wiecej o tym hotelu , jestem bardzo zainteresowana - dzieki .
          Toja , masz racje .
          • Gość: MC-Z Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 20:48
            Spełniam prośbę. Hotel Aquis Agios Gordios położony jest na zboczu góry, do plaży schodzi się przez piękny ogród. Hotel ma swoje lata, ale był remontowany (2008/2009), nowe meble, wnętrza starannie wykończone. Wszystkie pokoje z widokiem na morze i rozległą zatokę. Posiłki smaczne i różnorodne, mięso, ryby, dużo warzyw, owoce świeże i suszone, ciasta i ciasteczka, lody, napoje. Dobre wino białe i czerwone, super drinki. Kilka barów: w budynku, na tarasie, przy basenie i przy plaży. Codziennie wieczorem program muzyczny, można posłuchać, wziąć udział w konkursie, czy potańczyć. Goście hotelowi to głównie Anglicy, Niemcy, trochę Polaków. Ludzie w różnym wieku, sporo młodych osób. Obsługa hotelowa przyjazna i sympatyczna.
            Leżaki i parasole na plaży płatne. Plaża piaszczysta, ale im dalej od hotelu, tym więcej kamyków, a nawet skałki. Jeśli chodzi o plażę, to jest jeden duży minus: morze wyrzuca wodorosty. Zalegają one na piasku w różnych miejscach: raz bliżej hotelu, raz trochę dalej. Są założone w wodzie siatki zabezpieczające, czasem jakaś ekipa sprząta to zielsko. Być może w tym roku jest już lepiej pod tym względem; miejmy nadzieję.
            To chyba tyle w b. wielkim skrócie. Życzę udanych podróży.
            • sylvia63 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 06.08.11, 00:12
              MC-Z , bardzo dziekuje za informacje , fajnie opisujesz . Zycze Ci rowniez ciekawych podrozy i pozdrawiam .
              • Gość: MC-Z Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.11, 12:30
                Dzięki, sylvia63, za dobre słowo :) Opinie innych osób (również moja) na temat tego hotelu (2 wątki) są TU Jeśli chodzi o Grecję, to ja dopiero raczkuję: po Krecie i Korfu wybór padł na Santorini. Obecnie liczę dni do wrześniowego wyjazdu, czytam "Błękitne niebo i czarne oliwki", powoli zbieram manatki, właśnie oczekuję na przesyłkę zakupionej mapy Santorini. Snuję też plany wyjazdowe na przyszły rok, będzie to taki mały "skok w bok", bo małżonek z wysp wybrał.....Maderę. Ale obiecuję, że do Grecji na pewno jeszcze wrócę!!!

• sylvia63 Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 06.08.11, 19:48
                  MC-Z dzieki , jeden z watkow na temat tego hotelu ja sama zalozylam , bo chcialam sie dowiedziec opinii osob , ktore tam byly . Ty przekazalas mi wiele informacji i to bardzo pomocnych , opisalas realnie , ja jeszcze nie podjelam decyzji do ktorego resortu chce jechac , jedynie wiem , ze pojade w przyszlym roku na wyspe Corfu . Przed Toba wakacje we wrzesniu , zycze Ci udanego odpoczynku i duzo wspanialych wrazen , napisz po powrocie jak bylo . Zazdroszcze Wam Madery - Portugalia , mysle ze to rowniez beda niezapomniane wakacje .
                  Moc pozdrowien
                  • Gość: magdallenqua Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: 194.42.110.* 27.03.12, 00:15
                    Może temat już "stary" ale gdyby ktoś tu jeszcze zaglądnął tak jak ja to polecam mały, nie drogi rodzinny hotelik LENA STUDIOS na Corfu w miejscowości Sidari. 10 minut spacerkiem do plaży, tyle samo do ścisłego centrum.. 10 pokoi, prywatny basen, restauracja i bar. Naprawdę można tam wypocząć w ciszy z dala od wrzasków dzieci. Nie mają swojej strony ale tutaj można znaleźć dane kontaktowe - corfusidarigreece-theo.blogspot.com/
                    Byłam tam wielokrotnie i mam sporo zdjęć, zainteresowanym mogę podesłać.
                    • Gość: bożena Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.telpol.net.pl 15.05.12, 20:37
                      Chciałam odświeżyć wątek ,
                      był ktoś w fajnym hotelu dla dorosłych na wyspie greckiej?
                    • Gość: sylwia Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.compi.net.pl 01.06.12, 08:34
                      Czy mogłabyś podesłać więcej informacji na temat hotelu, ewentualnie zdjęcia na maila sylwiadunaj@gmail.com?
    • Gość: Doti Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.12, 11:21
      Polecam Ci super, wspaniały hotel Oceanis Beach Resort na Kos. Jest to hotel tylko dla dorosłych. I cale nie jest prawdą, że to hotel dla emerytów, tak jak niektórzy piszą w tym wątku o hotelach,w których nie ma dzieci. Ja mam 25 lat i byłam tam z trójką przyjaciół (2 pary). Byli tam ludzie młodzi, a najwięcej w średnim wieku (40-45), emerytów nie było prawie wcale, bo to był środek sezonu (lipiec). Hotel jest na bardzo wysokim poziomie, bezpośrednio przy pięknej plaży, niedaleko od miasta Kos (ok.5 km, przystanek autobusowy bezpośrednio przed hotelem), duży teren w ogrodzie, 2 baseny jedzenie bardzo dobre (all inclusive), duży wybór i smaczne. Pokoje dobrze wyposażone i czyściutkie. Uważam, że jest to hotel, który świetnie nadaje się dla par (nawet na podróż poślubną), jest romantycznie, spokojnie i komfortowo, do dyspozycji jest także centrum SPA (z jacuzzi i sauną - odpłatnie), sala fitness w cenie. My byliśmy w tym hotelu z TUI (organizacja wyjazdu bez zarzutu), ale może jest też w ofercie innych biur.
      • Gość: aga Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.12, 12:30
        Aquis Agios Korfu i Aquis |Silva Beach Kreta :) Jak chcecie zarezwować to piszczie: biuro@planeta-podrozy.pl
    • Gość: astka Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 22:23
      Mirabell Korfu (pólnocna część wyspy) dla miłośników przyrody,na uboczu bez animacji i brak dzieci głównie z powodu odległości od najbliższej miejscowości Rody 25 min. spacerem (ale sporo górek). Hotel przy plaży piaszczystej, można schować się w cieniu skarpy lub roślinności . Cudny ogród w którym położone są budynki. Chyba większość pokoi ma widok na morze (ja tak przynajmniej miałam). A widok na góry Albanii oraz pobliski klif nie zapomniany. Turyści głownie Niemcy w różnym wieku. Obsługa bardzo miła i pomocna.
    • gazeta_mi_placi Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu 04.07.12, 18:54
      Podbijam.
      • Gość: becik Re: Hotele dla dorosłych Kos,Korfu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 17:58
        na Kosie - Oceanis Beach resort spa - polecam
        na Korfu - Aquis Agios Gordios Beach - też sprawdzony, oba bardzo dobre, są w ofercie Itaki

Pozdr.
    • Gość: Ala Ale po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 08:13
      Pytam z ciekawości, bo jakoś zupełnie nie potrafię sobie tego uzasadnić: po co szukać hotelu wyłącznie dla dorosłych? Dlaczego i jak obecność dzieci mogłaby komuś przeszkadzać? Bo popiszczą trochę nad basenem? Wolę to niż wrzaski podpitych dwudziestolatków. A wysoki standard - wino w lodówce, restaurację a la carte itd. można przecież znaleźć w wielu hotelach MIMO dzieci
      Bardzo jestem ciekawa jak motywujecie swoje decyzje. To nie jest atak :-). Pytanie wynika ze zdziwienia i zwykłej ciekawości świata i ludzi.
      • Gość: gośc Re: Ale po co? IP: *.play-internet.pl 28.08.13, 11:55
        wprawdzie ja nie szukam takiego hotelu, ale dla mnie osobiście małe dzieci są męczące - nieustanne "dziamolenie", zaczepianie dorosłych, bieganina, płacze o dowolnej porze dnia i nocy lub tez radosne wybuchy śmiechu, plątanie się między nogami - lubię dzieci, ale im starsze są moje własne, tym mniej zachwycają mnie maluchy i potrafię zrozumieć, ze ktoś może mieć ochotę wypoczywać bez dzieci - swoich lub cudzych.
      • Gość: ewelina Re: Ale po co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.13, 13:02
        Ja z chłopakiem byłam w takim hotelu i byliśmy bardzo zadowoleni, cisza, spokój, romantycznie. Nie mamy nic przeciwko dzieciom, ale swoich jeszcze nie mamy i na razie wolimy odpocząć bez konieczności wysłuchiwania bieganiny, krzyków czy płaczu dochodzących zewsząd.
        Gdy już będziemy mieli dzieci to z pewnością będziemy wyjeżdżać do hoteli z dobrą infrastrukturą dla całych rodzi i atrakcjami dla maluchów, ale póki co, wolimy spędzać wakacje we dwoje i dobrze się czujemy w hotelu dla osób dorosłych.
      • Gość: mo Re: Ale po co? IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.08.13, 13:29
        bo małe dzieci są hałaśliwe... a zachwycone ich wrzaskiem mamuśki irytujące... wystarczy?
        • bazdzi Re: Ale po co? 30.01.14, 12:11
          czas dobry ofery first minute to moze wrocimy do wwatku ja tez bylam w tamtyl roki w Oceanis beach na kos i jestem mega zaxhwycona o czym przekonalam sie wsiadajac do samolotu pelneegodzieci od razi zaznaczam
          ja nie mam nic przeciw ale po wczesniejszych pobytach egipt kteta turcka tunezja to byly oskotowe wczasy jak ktos szuka rozrywki tp nie do tego hotelu i w ogole jadac na wczasy co nas inyeresuje czu sa emeryci????teraz zarezerwowaismy na korfu hotel aquis beach tez dla doroslych sluza pomoca co do pytan o oceanis polecamm
          • Gość: bozena Re: Ale po co? IP: 93.175.82.* 30.01.14, 15:43
            Witam, wiele osób chwali ten hotel,
            byłam w nim w lipcu ubiegłego roku ,no cóż ,dla mnie nie był to najlepszy wybór,
            zwłaszcza okolica bardzo mało ciekawa,plaża też słaba, cały czas wiało, woda w morzu raczej chłodna, jeżeli wyspa Kos to zdecydowanie polecam inny rejon.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka