bonia01 03.06.04, 15:47 Czy opłaca sie wykupowanie tej formy wyżywienia w hotelach na Krecie? Jeśli tak to jaki hotel byście mogli polecić, który ma parwdziwe all inclusive bez żadnych ograniczeń. A jaki odradzacie? Pozdrawiam Bożena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rogro Re: ALL INCLUSIVE na Krecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:57 No cóż... jeżeli jesteś smakoszem, i lubisz lokalne specjały, to oferta all inclusive Cie nie zadowoli. Ale ma ona także swoje dobre strony - ja biorę ją ze wzgledu na dzieci (chcesz loda ? to idź i sobie weź) i alkohol (ale tylko tam, gdzie sa alkohole zagraniczne, chciaz w Grecji praktycznie wystarczy retsina). W praktyce nie da sie nie zjeść "na mieście" - to sa zupełnie inne klimaty, nie warto oszczędzać. A hotel - byłem w Panormo, w hotelu z oferty TUI - absolutnie bez zarzutu, takiej jakości jedzenia do tej pory w hotelach nie spotkałem. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: ALL INCLUSIVE na Krecie 03.06.04, 16:34 Gość portalu: rogro napisał(a): > No cóż... jeżeli jesteś smakoszem, i lubisz lokalne specjały, to oferta all > inclusive Cie nie zadowoli. Ale ma ona także swoje dobre strony - ja biorę ją > ze wzgledu na dzieci (chcesz loda ? to idź i sobie weź) i alkohol (ale tylko > tam, gdzie sa alkohole zagraniczne, chciaz w Grecji praktycznie wystarczy > retsina). W praktyce nie da sie nie zjeść "na mieście" - to sa zupełnie inne > klimaty, nie warto oszczędzać. > A hotel - byłem w Panormo, w hotelu z oferty TUI - absolutnie bez zarzutu, > takiej jakości jedzenia do tej pory w hotelach nie spotkałem. Mówisz, że byłeś zadowolony, to super, ja się tam wybieram w lipcu. Nie miałeś jak rozumiem zastrzeżeń do hotelu? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glodomorek Re: ALL INCLUSIVE na Krecie IP: 213.17.168.* 03.06.04, 17:46 ja jestem smakoszem!! i mam pytanie czy podaja chudy serek czy tlusty??? Pozdrawiam Glodomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwieracz Re: ALL INCLUSIVE na Krecie IP: *.orbis.pl 05.06.04, 04:06 JASNE,ZE WARTO!!! MORZNA SIE PONAWPIERDALAC,ARZ DO ZATWARDZENIA !!!!!! BRAC BEZ GADANIA TOM OPCJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ALL INCLUSIVE na Krecie IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 05.06.04, 11:19 Zwieracz , jak się wypowiadasz i to jeszcze w wulgarny sposób to pisz poprawnie.Chyba w podstawówce ortografię miałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś