Dodaj do ulubionych

ALL INCLUSIVE na Krecie

03.06.04, 15:47
Czy opłaca sie wykupowanie tej formy wyżywienia w hotelach na Krecie? Jeśli
tak to jaki hotel byście mogli polecić, który ma parwdziwe all inclusive bez
żadnych ograniczeń. A jaki odradzacie?

Pozdrawiam
Bożena
Obserwuj wątek
    • Gość: rogro Re: ALL INCLUSIVE na Krecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:57
      No cóż... jeżeli jesteś smakoszem, i lubisz lokalne specjały, to oferta all
      inclusive Cie nie zadowoli. Ale ma ona także swoje dobre strony - ja biorę ją
      ze wzgledu na dzieci (chcesz loda ? to idź i sobie weź) i alkohol (ale tylko
      tam, gdzie sa alkohole zagraniczne, chciaz w Grecji praktycznie wystarczy
      retsina). W praktyce nie da sie nie zjeść "na mieście" - to sa zupełnie inne
      klimaty, nie warto oszczędzać.
      A hotel - byłem w Panormo, w hotelu z oferty TUI - absolutnie bez zarzutu,
      takiej jakości jedzenia do tej pory w hotelach nie spotkałem.
      • chiara76 Re: ALL INCLUSIVE na Krecie 03.06.04, 16:34
        Gość portalu: rogro napisał(a):

> No cóż... jeżeli jesteś smakoszem, i lubisz lokalne specjały, to oferta all
        > inclusive Cie nie zadowoli. Ale ma ona także swoje dobre strony - ja biorę ją
        > ze wzgledu na dzieci (chcesz loda ? to idź i sobie weź) i alkohol (ale tylko
        > tam, gdzie sa alkohole zagraniczne, chciaz w Grecji praktycznie wystarczy
        > retsina). W praktyce nie da sie nie zjeść "na mieście" - to sa zupełnie inne
        > klimaty, nie warto oszczędzać.
        > A hotel - byłem w Panormo, w hotelu z oferty TUI - absolutnie bez zarzutu,
        > takiej jakości jedzenia do tej pory w hotelach nie spotkałem.

Mówisz, że byłeś zadowolony, to super, ja się tam wybieram w lipcu. Nie miałeś
        jak rozumiem zastrzeżeń do hotelu? pozdrawiam.
      • Gość: glodomorek Re: ALL INCLUSIVE na Krecie IP: 213.17.168.* 03.06.04, 17:46
        ja jestem smakoszem!!
        i mam pytanie czy podaja chudy serek czy tlusty???

Pozdrawiam
        Glodomorek
      • Gość: Zwieracz Re: ALL INCLUSIVE na Krecie IP: *.orbis.pl 05.06.04, 04:06
        JASNE,ZE WARTO!!!
        MORZNA SIE PONAWPIERDALAC,ARZ DO ZATWARDZENIA !!!!!!
        BRAC BEZ GADANIA TOM OPCJE
        • Gość: zuza Re: ALL INCLUSIVE na Krecie IP: *.slp.vectranet.pl / *.slp.vectranet.pl 05.06.04, 11:19
          Zwieracz , jak się wypowiadasz i to jeszcze w wulgarny sposób to pisz
          poprawnie.Chyba w podstawówce ortografię miałeś:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka