Dodaj do ulubionych

Sunshine Vacation Club Rhodes

IP: *.internetia.net.pl 19.03.12, 17:42
Kierując się przychylnymi opiniami wykupiłam 2-tygodnie w tym hotelu na Rodos (miejscowość Ialyssos). Proszę o wszelkie dodatkowe opinie, podpowiedzi odnośnie (pozytywy i negatywy) tej lokalizacji. Interesuje mnie szczególnie możliwość wypożyczenia auta w okolicy oraz czy w zatrudnionej przez hotel grupie animatorów są ...Polacy :-) Czy łatwo dojechać do samego miasta Rodos komunikacją (do któj godziny jeżdżą autobusy)? Intersuje mnie kilkukrotne zwiedzanie miasta m,in tawerny wieczorami plus widowisko światło-dźwięk o któym słyszałam.
Obserwuj wątek
    • Gość: mekka Re: Sunshine Vacation Club Rhodes IP: *.jjs.pl 19.03.12, 19:10
      wypożyczyć auto możesz albo przez hotel, albo w pobliskich wypożyczalniach
      rhodosinfo.com/sky.htm
      www.galaxy-rentacar.com/
      Przystanek autobusowy jest oddalony od hotelu może 50 metrów, autobusy kursują co 20-30 minut do Rodos, bilet kosztuje w jedną stronę ok 2 euro (kupujesz u kierowcy), a podróż trwa może 15 minut. Autobusy kursują od 6:15, a powrotne do 22:30.
      światło i dźwięk od kwietnia do października jest spektaklem codziennym, odbywa się w języku niemieckim, angielskim, francuskim i szwedzkim i greckim. odbywa się w Parku Narodowym i trwa prawie godzinę. Po angielsku pokazy są o 21:15 i o 23:15
      • Gość: Buła Re: Sunshine Vacation Club Rhodes IP: *.internetia.net.pl 23.03.12, 06:08
        Dzięki serdeczne za cenne podpowiedzi. Napiszcie mi jeszcze ile mniej więcej jedzie się autem z Ialyssos do Lindos i jak tam dojechać najwygodniej? Jaka jakość dróg na Rodos? Byłam na Krecie Zachodniej oraz Zakynthos i tam było dość kręto. Interesuje mnie także od której we wrześniu wpuszczają na Akropol w Lindos Z góry dziękuję za info.
    • Gość: Adam Re: Sunshine Vacation Club Rhodes IP: 195.248.72.* 19.03.12, 23:50
      Z tego co się orientuje w tym roku grecos nie ma swoich animatorów w tym hotelu.
    • grecomaniak Pytanie do tych co tam byli 12.04.12, 21:40
      A jak wygląda sytuacja, gdybym w hotelu była już o 5 rano. Właśnie spojrzałam na loty na stronie TUI i nie jestem zadowolona z tego co zobaczyłam.
      Co o 5.00 rano można tam robić, bo pewnie pokoju nie przydzielą jeszcze? A co z jedzeniem? Można będzie korzystać? Czy pamięta ktoś, o której rozpoczyna się doba hotelowa lub czy można dokupić dobę i ile kosztuje?

G.M.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka