Dodaj do ulubionych

Z którym biurem na Krete?

18.04.12, 14:10
Z którym biurem na Krete we wrzesniu?
Najlepiej okolice Chanii.
To nasz pierwszy wyjazd i chcielibysmy cos sprawdzonego, poleconego.
Obserwuj wątek
    • Gość: EWcia Re: Z którym biurem na Krete? IP: *.127.c93.petrotel.pl 18.04.12, 14:27
      Ja jadę kolejny raz z Itaką. Jak dotąd nie było żadnych problemów. Ale myslę , że każde biuro ma wpadki, mniejsze lub większe (Itaka także miała-był nawet o tym program w TV). U mnie akurat tak bywało, że hotel który mi się podobał miała tylko Itaka. Ale myślę że nie uzależniałabym wakacji tylko od biura.
    • simon_r DIY 18.04.12, 15:30
      Najlepsze na świecie i nigdy nie zawiedzie... a we wrzesniu to jeszcze na dodatek będzie najtańsze.
    • ganiec Re: Z którym biurem na Krete? 18.04.12, 16:00
      www.itaka.pl/wczasy/grecja/kreta/hotel_sirios_village_1941.php
      • Gość: Ewcia Re: Z którym biurem na Krete? IP: *.127.c93.petrotel.pl 18.04.12, 17:28
        uwazasz ze to taka rewelacja? W takiej samej cenie jest Louis creta princess a hotel ma własna plaże a nie 600 m.
    • tomekza Re: Z którym biurem na Krete? 18.04.12, 17:34
      cpt1 napisał:

> Z którym biurem na Krete we wrzesniu?
      > Najlepiej okolice Chanii.
      > To nasz pierwszy wyjazd i chcielibysmy cos sprawdzonego, poleconego.

Z żadnym :-)
      Kupcie sobie przelot Ryanairem z Wrocławia do Chanii, teraz są drogie, ale będą kosztować w granicach 350-500 zł w obie strony/os. Z innych miast we wrześniu czartery mogą być (nie muszą) też już w granicach 600-800 zł.
      Spanie, np. w Stavros obok plaży słynnej z filmu Grek Zorba (Cathrin, sprawdzone) - 30-40e/studio 2/3 os. - najlepiej znaleźć coś fajnego w booking albo innej wyszukiwarce, a potem negocjować bezpośrednio.
      Plus dodatki typu dojazd z/do Wrocławia, dojazd z lotniska do hotelu itp.
      Raz, że powinno być taniej niż z biura, a dwa, to Wy sobie znajdujecie miejsce, a nie ogranicza was oferta biura.
      --
      Nasze podróże
      • simon_r Re: Z którym biurem na Krete? 18.04.12, 20:21
        oj tak tak... i nawet to booking.com nie jest we wrześniu do niczego potrzebne bo nocleg po sezonie znajduje sie w ciągu pieciu minut w dowolnie wybranym miejscu.
        Jedyne co warto, to zarezerwować sobie auto w autoway, zeby czekało na lotnisku.
    • Gość: stba Re: Z którym biurem na Krete? IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.12, 19:24
      Polecam biuro Rainbow-tours

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka