Gość: luki IP: *.chello.pl 18.06.04, 18:47 czy ktos byl w paralii? jakie wycieczki wykupic? ile kosztuje wejscie na akropol? odpiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elinida Re: paralia 18.06.04, 21:09 Ja bylam w Paralii :] dwa razy :] i teraz lece trzeci :] Na temat Paralii jak i wycieczek fakultatywnych w Grecji sporo pisalam podczas mojego wlasnie uczestnictwa w nich - mozna poczytac na stronie nizej wymienionej. Cena biletu na Akropol kosztuje 12 euro, a 50% dla studentow z wazna legitymacja. Pozdrawiam Eli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katerina Re: paralia IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 24.06.04, 23:52 PAralia: Mnóstwo Polaków, praktycznie sami..Rosjanie i dużo Albanów, przeważa młodzież, młoda młodzież:) 3,4 dyskoteki z czego jedna spoko- Cocus, Grecka dyskoteka- Havana, wszyscy o niej trąbili ale nie udało sie nam jej znalesc:( Widokowo niezbyt ciekawie, w pobliżu Katerini wieksze miasto , ogólnie typowo turystyczne miejsce z mnóstwem Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katerinis Re: paralia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 13:16 droga Katerino Ja wiem gdzie jest Havana z mojego Hotelu (adriani) słychać było zabawę w tej Greckiej dyskotece Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: paralia 25.06.04, 15:55 plazy naturystow tu nie ma ;) bo to w sumie kawalek prostej plazy ;) bez zadnych zakamarkow ;) ale miedzy Paralia i Korinos Beach - w niezlej odleglosci od zabudowan i tlocznej plazy, natrafilysmy kiedys - urzadzajac sobie spacer - dwoch panow (kazdy osobno) zupelnie golutkich ]:-> hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJAJ Re: paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:33 fakt Grecja jest sliczna i fantastyczna i grecy sa mili ,bylam w grecji kilka razy i wspominam ja bardzo dobrze co prawda w tym roku tez mialam jechac do Parali ale zrezygnowalam .W parali duzo sie dzieje,duzo dyskotek tawern imprez,full ludzi.np N'pori juz jet troche mniej ale tez ma swoj fajny klimat momo iz nie ma tylu turystow.piekne deptaki przy plazy...polecam Grecje i paralie jesli ktos nie chce w turystycznt tlum to mozna wybrac wyspe lub miejscowosci nizej od parali Odpowiedz Link Zgłoś
yarpen Re: paralia 06.07.04, 12:24 elinida napisała: > Ja bylam w Paralii :] dwa razy :] i teraz lece trzeci :] > Na temat Paralii jak i wycieczek fakultatywnych w Grecji sporo pisalam podczas > mojego wlasnie uczestnictwa w nich - mozna poczytac na stronie nizej > wymienionej. > Cena biletu na Akropol kosztuje 12 euro, a 50% dla studentow z wazna > legitymacja. > > Pozdrawiam > Eli > Za 12 euro zwiedza sie oprocz Akropolu,Grecka i Rzymska Agore, oraz Swiatynie Zeusa Olimpiskiego..... Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: paralia 18.06.04, 22:09 Luki, prosze Cie, nie badz leniem. O Paranoi bylo na tym Forum pisane obficie, wiec skorzystaj z wyszukiwarki. Z Paranoi na Akropol jest kawaleczek... Milego, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etaltravel Re: paralia IP: *.zax.pl 26.06.04, 02:35 Plaże naturystów sa w nei pori i kokkino nero a bilet dla studentów z UE jest na akropol gratis od 1 maja Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: paralia 26.06.04, 15:41 To musze sie wybrac do Kokkino Nero ]:-> hihi..... aaaaa wlasnie kiedys jakis grek mnie w Nei Pori zaczepial, ze jest miejsce kawalek dalej gdzie nie ma takich tlumow ;) pewno o te plaze mu chodzilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katerini Re: paralia IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.06.04, 00:44 droga KATERINIS!!!!!!!po 1 podszywasz sie pod mój niczek a po to niesamowity zbieg okoliczności bo ja tez mieszkalam w hotelu Adriani( taki mały bielutki z tv w srodku) i też słuszałam muze grecka ale niejestem pewna czy to było z HAvany!!Skad ta pewność> Czy ktos inny wie cos o Havanie kto był w Paralii? Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: paralia 27.06.04, 12:05 Katerini, polecam zalozenie konta na gazecie, nikt sie pod Ciebie nie podszyje :) bo sie bedziesz logowala do gazety i gotowe :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EtalTravel Re: palża dla gołych IP: *.zax.pl 28.06.04, 02:36 W nei pori jak sie idzie w stronę stomio, jest plaża gdzie tradycyjnie opalają osoby nagie, zapoczątkowali to chyba niemcy mieszkający w kompleksie evilion i evdion. Pierwsza wizyta na tej plazy troche budziła mój dyskomfort z uwagi na opaslych panów którzy po krzakach się czają i z zaglądają. Kupe radości dję skierowanie w ich stronę obiektywu kamery czy aparatu bo czmychaja jak młode zajączki. Na drugie opalanie wziąłem przyjaciółkę i skończyło sie tmy że dwóch murzynów zaczeło przed nami grać w piłkę. Może to taki afrykański zwyczaj że jak się widzi naga parę to trzeba pokopac sobie. Natomiast żeński personel naszego bira opowiada o pewnym mężczyżnie posągowych kształtów i przyrodzeniu godnym aktorow filmów xxx , który co ranek nago sie kapie w morzu. Turystki potwierdziły. ku zmartwieniu zainteresowanych okazało się że pan przygód nie szuka , a opala sie kapie nago bo lubi. W kokkino nero opalanie nago starciło urok bo są obozy kajakarskie i kajakarze jakos dziwnie reagują na nagich ludzi. pewnie kajakarze mają zupełnie inną budowę anatomiczną stąd ich żywiołowe reakcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: paralia IP: 80.51.237.* 02.07.04, 11:26 Nie polecam Paralii, tłumy brzydkich Rosjanek opalajacych sie topless i w stringach -fuj, na plaży tłum, trzeba było chodzic ze dwa kilometry za port, tam jest rewelacyjna, czysta, szeroka i nie taka zatłoczona plaża. Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 Olek jest jeszcze druga strona paralii , gdzie zn 02.07.04, 23:29 ajdziesz swoich kolezkowatych gejow z fujarami na wierzchu. Jesli ci rosjanki nie odpowiadaja to masz jak w banku z strone Korinosu swoich i calkiem zabawnych gejow. Odpowiedz Link Zgłoś
elinida Re: Olek jest jeszcze druga strona paralii , gdz 04.07.04, 10:21 Janosik, jestes czasem trochu za brutalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byłam tam Re: paralia IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:05 Te dwa km brzmią strasznie, a to przecież nie jest tak daleko.Tobie jako mężczyźnie współczuję, bo Greczynek to nie za bardzo widać,Natomiast kobietki- Greków full-dla każdej coś miłego się znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yola Re: paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 11:58 Mój koleag z pracy, był z Rodzinką w zeszłym roku w Paralii i mówił że beznadzieja ogólnorozwojowa.To nie jedyna krytyczna opinia na temat kontynentalnej Grecji jaką słyszałam, dlatego urlop spędziałm na Krecie i to był strzał w 10 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: paralia 02.07.04, 16:34 Nie jedna krytyczna... i dlatego sie nie wypowiadam - zeby nie dawac kolejnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EtalTravel Re: Grecja Kontynetalna IP: *.zax.pl 02.07.04, 17:55 Grecja kontynentalna nie składa się z paralii i leptokarii jak ktoś chce coś miłego to polecam Nei Pori, Tam już nie ma turystyki na skalę przemysłową Odpowiedz Link Zgłoś