IP: *.chello.pl 18.06.04, 18:47
czy ktos byl w paralii? jakie wycieczki wykupic?
ile kosztuje wejscie na akropol?
odpiszcie
Obserwuj wątek
    • elinida Re: paralia 18.06.04, 21:09
      Ja bylam w Paralii :] dwa razy :] i teraz lece trzeci :]
      Na temat Paralii jak i wycieczek fakultatywnych w Grecji sporo pisalam podczas
      mojego wlasnie uczestnictwa w nich - mozna poczytac na stronie nizej
      wymienionej.
      Cena biletu na Akropol kosztuje 12 euro, a 50% dla studentow z wazna
      legitymacja.

Pozdrawiam
      Eli
      • michal19751 Re: paralia 20.06.04, 19:21
        czy sa w Paralli plaże naturystów?
        • Gość: Katerina Re: paralia IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 24.06.04, 23:52
          PAralia: Mnóstwo Polaków, praktycznie sami..Rosjanie i dużo Albanów, przeważa
          młodzież, młoda młodzież:) 3,4 dyskoteki z czego jedna spoko- Cocus, Grecka
          dyskoteka- Havana, wszyscy o niej trąbili ale nie udało sie nam jej znalesc:(
          Widokowo niezbyt ciekawie, w pobliżu Katerini wieksze miasto , ogólnie typowo
          turystyczne miejsce z mnóstwem Polaków
          • Gość: Katerinis Re: paralia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 13:16
            droga Katerino

Ja wiem gdzie jest Havana
            z mojego Hotelu (adriani) słychać było zabawę w tej Greckiej dyskotece
            Polecam
        • elinida Re: paralia 25.06.04, 15:55
          plazy naturystow tu nie ma ;) bo to w sumie kawalek prostej plazy ;) bez
          zadnych zakamarkow ;) ale miedzy Paralia i Korinos Beach - w niezlej odleglosci
          od zabudowan i tlocznej plazy, natrafilysmy kiedys - urzadzajac sobie spacer -
          dwoch panow (kazdy osobno) zupelnie golutkich ]:-> hihi...
      • Gość: AJAJ Re: paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:33
        fakt Grecja jest sliczna i fantastyczna i grecy sa mili ,bylam w grecji kilka
        razy i wspominam ja bardzo dobrze co prawda w tym roku tez mialam jechac do
        Parali ale zrezygnowalam .W parali duzo sie dzieje,duzo dyskotek tawern
        imprez,full ludzi.np N'pori juz jet troche mniej ale tez ma swoj fajny klimat
        momo iz nie ma tylu turystow.piekne deptaki przy plazy...polecam Grecje i
        paralie jesli ktos nie chce w turystycznt tlum to mozna wybrac wyspe lub
        miejscowosci nizej od parali
      • yarpen Re: paralia 06.07.04, 12:24
        elinida napisała:

> Ja bylam w Paralii :] dwa razy :] i teraz lece trzeci :]
        > Na temat Paralii jak i wycieczek fakultatywnych w Grecji sporo pisalam
        podczas
        > mojego wlasnie uczestnictwa w nich - mozna poczytac na stronie nizej
        > wymienionej.
        > Cena biletu na Akropol kosztuje 12 euro, a 50% dla studentow z wazna
        > legitymacja.
        >
        > Pozdrawiam
        > Eli
        >
        Za 12 euro zwiedza sie oprocz Akropolu,Grecka i Rzymska Agore, oraz Swiatynie
        Zeusa Olimpiskiego.....
    • gale Re: paralia 18.06.04, 22:09
      Luki, prosze Cie, nie badz leniem. O Paranoi bylo na tym Forum pisane obficie,
      wiec skorzystaj z wyszukiwarki.

Z Paranoi na Akropol jest kawaleczek...

Milego,
      • Gość: Etaltravel Re: paralia IP: *.zax.pl 26.06.04, 02:35
        Plaże naturystów sa w nei pori i kokkino nero

a bilet dla studentów z UE jest na akropol gratis
        od 1 maja
        • elinida Re: paralia 26.06.04, 15:41
          To musze sie wybrac do Kokkino Nero ]:-> hihi..... aaaaa wlasnie kiedys jakis
          grek mnie w Nei Pori zaczepial, ze jest miejsce kawalek dalej gdzie nie ma
          takich tlumow ;) pewno o te plaze mu chodzilo :)
          • Gość: Katerini Re: paralia IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 27.06.04, 00:44
            droga KATERINIS!!!!!!!po 1 podszywasz sie pod mój niczek a po to niesamowity
            zbieg okoliczności bo ja tez mieszkalam w hotelu Adriani( taki mały bielutki z
            tv w srodku) i też słuszałam muze grecka ale niejestem pewna czy to było z
            HAvany!!Skad ta pewność> Czy ktos inny wie cos o Havanie kto był w Paralii?
            • elinida Re: paralia 27.06.04, 12:05
              Katerini, polecam zalozenie konta na gazecie, nikt sie pod Ciebie nie
              podszyje :) bo sie bedziesz logowala do gazety i gotowe :)
              Pozdrawiam
              • Gość: EtalTravel Re: palża dla gołych IP: *.zax.pl 28.06.04, 02:36
                W nei pori jak sie idzie w stronę stomio, jest plaża gdzie tradycyjnie opalają
                osoby nagie, zapoczątkowali to chyba niemcy mieszkający w kompleksie evilion i
                evdion. Pierwsza wizyta na tej plazy troche budziła mój dyskomfort z uwagi na
                opaslych panów którzy po krzakach się czają i z zaglądają. Kupe radości dję
                skierowanie w ich stronę obiektywu kamery czy aparatu bo czmychaja jak młode
                zajączki. Na drugie opalanie wziąłem przyjaciółkę i skończyło sie tmy że dwóch
                murzynów zaczeło przed nami grać w piłkę. Może to taki afrykański zwyczaj że
                jak się widzi naga parę to trzeba pokopac sobie. Natomiast żeński personel
                naszego bira opowiada o pewnym mężczyżnie posągowych kształtów i przyrodzeniu
                godnym aktorow filmów xxx , który co ranek nago sie kapie w morzu. Turystki
                potwierdziły. ku zmartwieniu zainteresowanych okazało się że pan przygód nie
                szuka , a opala sie kapie nago bo lubi. W kokkino nero opalanie nago starciło
                urok bo są obozy kajakarskie i kajakarze jakos dziwnie reagują na nagich ludzi.
                pewnie kajakarze mają zupełnie inną budowę anatomiczną stąd ich żywiołowe
                reakcje
    • Gość: Olek Re: paralia IP: 80.51.237.* 02.07.04, 11:26
      Nie polecam Paralii, tłumy brzydkich Rosjanek opalajacych sie topless i w
      stringach -fuj, na plaży tłum, trzeba było chodzic ze dwa kilometry za port,
      tam jest rewelacyjna, czysta, szeroka i nie taka zatłoczona plaża.
      • janosik6 Olek jest jeszcze druga strona paralii , gdzie zn 02.07.04, 23:29
        ajdziesz swoich kolezkowatych gejow z fujarami na wierzchu.
        Jesli ci rosjanki nie odpowiadaja to masz jak w banku z strone Korinosu
        swoich i calkiem zabawnych gejow.
        • elinida Re: Olek jest jeszcze druga strona paralii , gdz 04.07.04, 10:21
          Janosik, jestes czasem trochu za brutalny ;)

• Gość: byłam tam Re: paralia IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 23:05
        Te dwa km brzmią strasznie, a to przecież nie jest tak daleko.Tobie jako
        mężczyźnie współczuję, bo Greczynek to nie za bardzo widać,Natomiast kobietki-
        Greków full-dla każdej coś miłego się znajdzie
    • Gość: Yola Re: paralia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 11:58
      Mój koleag z pracy, był z Rodzinką w zeszłym roku w Paralii i mówił że
      beznadzieja ogólnorozwojowa.To nie jedyna krytyczna opinia na temat
      kontynentalnej Grecji jaką słyszałam, dlatego urlop spędziałm na Krecie i to
      był strzał w 10 :-)
      • gale Re: paralia 02.07.04, 16:34
        Nie jedna krytyczna... i dlatego sie nie wypowiadam - zeby nie dawac kolejnej.
        • Gość: EtalTravel Re: Grecja Kontynetalna IP: *.zax.pl 02.07.04, 17:55
          Grecja kontynentalna nie składa się z paralii i leptokarii jak ktoś chce coś
          miłego to polecam Nei Pori, Tam już nie ma turystyki na skalę przemysłową

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka