Dodaj do ulubionych

elegancki hotel w spokojnym miejscu

IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 19:39
witam Was,
sporo przeglądam różnych ofert w internecie m.in. na travelplanet.pl i nie mogę się zdecydować... więc może Wy mi coś podpowiecie? Poszukuję eleganckiego hotelu (4-5 gwiazdek) na Cyprze lub w Grecji. Warunki konieczne to:
- hotel przy plaży
- spokojne miejsce (nie przy dyskotece czy głównej drodze)

W zeszłym roku byłem w Apladas Beach w Platanias (Kreta) i było całkiem fajnie. W tym roku chciałbym jednak odwiedzić inne miejsce.

Obserwuj wątek
    • Gość: miażdzyciel Re: elegancki hotel w spokojnym miejscu IP: *.adsl.inetia.pl 02.05.12, 20:30
      aha chodzi mi o wrzesień:)
      • Gość: ben franklin Hotel Chromata - Santorini IP: *.phil.east.verizon.net 02.05.12, 22:31

www.chromata-santorini.com/
        • Gość: totu Re: Hotel Chromata - Santorini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 09:10
          pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g635615-d291363-Reviews-Atlantica_Imperial_Resort-Kolimbia_Rhodes_Dodecanese.html
    • Gość: miażdzyciel Re: elegancki hotel w spokojnym miejscu IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.12, 14:46
      dzięki,
      jadę sam więc hotel jest chyba lepszym rozwiązaniem?
    • Gość: zuza Re: elegancki hotel w spokojnym miejscu IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.12, 16:02
      Jeśli Kreta drugi raz wchodzi w grę, to polecam Minos Mare Royal niedaleko Rethymnonu.
      • Gość: ludka Re: elegancki hotel w spokojnym miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 16:18
        Na Cyprze tu powinno ci się spodobaćwww.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Nissi+Beach+Resort-hid_4739.html
        Świetny , elegancki i pięknie położony hotel, rewelacyjna plaża , wspaniały ogród.
    • Gość: miażdzyciel Re: elegancki hotel w spokojnym miejscu IP: 62.244.158.* 06.05.12, 13:03
      dzięki,
      jeszcze jakieś ciekawe hotele?
      • lemonetka Re: elegancki hotel w spokojnym miejscu 06.05.12, 16:32
        Ja mogę polecić Poseidon Palace na Riwierze Olimpijskiej - kilka kilometrów od miejscowości Leptokaria, nad morzem (plaża kamienista). Byłam tam w zeszłym roku - bardzo czysto, jedzenie dobre, miła obsługa.

Z hotelu widać góry Olimp, stosunkowo niedaleko są też Meteory - można więc pozwiedzać.
        • Gość: baja Re: elegancki hotel w spokojnym miejscu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 20:06
          Jeżeli szukasz ciszy i spokoju polecam czterogwiazdkowy hotel Kolymbia Star na Rodos. Położony na skraju Kolymbii w malowniczym miejscu pod skałkami, za którymi ukrywa się piękna plaża Tsambika. Hotel jest czysty, zadbany, z ładnie utrzymanym ogrodem i bardzo smaczną kuchnią. Do fajnej plaży bliziutko, dróżką przez łączkę.Przy hotelu sklep i przystanek autobusowy. Do centrum Kolymbii spacerkiem 20 minut.
          www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Kolymbia+Star-hid_17986.html
      • edd.y Pytanie pytka 06.05.12, 21:08

Zaden z dotychczasowych nie podobal sie Tobie:) Tak sobie tylko pytasz, prawda.
        Wyglasz na erotomana gawedziarza.
        • Gość: miażdzyciel Re: Pytanie pytka IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.12, 21:50
          skąd ta uszczypliwość?
          hotele mi się podobały, ale lepiej wybierać z większej ilości poleconych hoteli, nieprawdaż?
          • edd.y Re: Pytanie pytka 06.05.12, 22:01

Masz klopoty z wyborem kierunku. "Eleganckiego" hotelu szukasz/pytasz
            na innych forach. Na forum Kutno zapytaj rowniez.
            forum.gazeta.pl/forum/w,789,135627135,135627135,elegancki_hotel_w_spokojnym_miejscu.html
            • Gość: bozenato Re:elegancki hotel w spokojnym miejscu IP: *.telpol.net.pl 07.05.12, 16:00
              Po to jest forum, by ludzie mogli pytać, także o hotele
              nie widzę powodu,żeby kogoś się czepiać i obrażać go.
              Wracając do pytania- parę lat temu byłam na Rodos w Ialyssos Bay, hotel moim zdaniem
              można zaliczyć do eleganckich, blisko plaży ze smaczną kuchnią,
              wieczorami także fajnie można spędzić czas w pobliżu tawerny, jest gdzie spacerować.
              Pozdrowienia
              • Gość: miażdzyciel Re:elegancki hotel w spokojnym miejscu IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.12, 19:35
                dzięki za porady a zakompleksionym życzę więcej radości i mniej jadu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka