Dodaj do ulubionych

Hotel High Beach

IP: *.radionet.info.pl 14.05.12, 09:49
Właśnie wróciliśmy z tygodniowego pobytu w hotelu High Beach, byliśmy w terminie od 6-13 maja. Organizator - Grecos Holiday. Często czytam na tym forum opinie o hotelach, ale tym razem postanowiłam napisać coś na temat w/w hotelu, ponieważ było wspaniale. High Beach to nieduży, rodzinnie prowadzony hotel z przemiłymi właścicielami i obsługą. Wspaniała plaża w odległości 30 m od hotelu, na plaży barek all inclusiw, fajne wiklinowe krzesła i stoliczki, fajne bujaweczki na których można było siedzieć godzinami, patrzeć na morze i pobliską wysepkę z białym kościółkiem. Jedzenie w hotelu rewelacyjne. Woda w morzu cieplejsza niż Bałtyk w najcieplejszym okresie. Kreta w maju cieplutka i bardzo zielona, polecam wszystkim ten hotel. Biuro Grecos Holiday bez zastrzeżeń.
Obserwuj wątek
    • Gość: T. Re: Hotel High Beach IP: *.pawluk.org 25.05.12, 12:22
      Witam

Również wybieram się do tego hotelu, mam za to pytanie (jeśli jeszcze tu zaglądasz) czy brałaś udział w jakiś organizowanym na miejscu wycieczkach i ew. mogłabyś poradzić czy warto coś szczególnie zobaczyć w okolicy. A może warto zaopatrzyć się w coś ( buty, maska do pływania itp.)...
      Pozdrawiam T.
      • Gość: Lenkam1 Re: Hotel High Beach IP: *.radionet.info.pl 02.08.12, 08:18
        Plaża jest piękna, z łagodnym zejściem do morza, buty nie są potrzebne. Widziałam ludzi pływających z maskami, ale moim zdaniem rybek w okolicy hotelu nie zobaczysz. Wycieczki organizowaliśmy sami wypożyczonym samochodem, polecam płaskowyż Lashiti. Z biura byliśmy tylko na wieczorze kreteńskim, było fajnie, występy lepsze niż te w hotelu, polecam. Minęło już troszkę czasu od powrotu , we wrześniu następny wyjazd a ja nadal nie mogę zapomnieć tego wspaniałego, kameralnego hoteliku i najchętniej wróciła bym właśnie tam.
        • Gość: rychlo w czas Re: Hotel High Beach IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.12, 21:28
          lenkam, T. już pewnie zdążyła pojechać i wrócić hehe;)
        • madzik300 Re: Hotel High Beach 21.03.16, 20:14
          witam, a czy wieczorkami są jakieś dyskoteki, potańcówki, coś fajnego wieczorami się dzieje?ile basenów posiada hotel, raz czytam ze dwa, a raz ze trzy baseny. Z góry dziękuję za informacje i serdecznie pozdrawiam
    • tanielasty Re: Hotel High Beach 29.03.16, 13:15
      Najlepsze wakacje w rewelacyjnej cenie znalazłem na tej stronce:
      tinyurl.com/hxv46f4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka