Dodaj do ulubionych

przystanki autobusowe w Chanii

21.06.12, 10:39
witajcie, w tym roku postanowilam poleciec na Krete na pare dni. siedze w internecie i szukam, jakas mapke chanii, gdzie mozna zobaczyc skąd odjezdzaja autobusy i dokad. hotel moj to Loukia hotel i usytuowany jest w porcie weneckim. gdzie sa przystanki??daleko??moze ktos wie???dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: przystanki autobusowe w Chanii IP: 91.212.223.* 21.06.12, 12:15
      Nie pamiętam nazw ulic ale dworzec autobusowy jest bardzo blisko starego miasta, link do mapek
      www.chania.gr/en/city/city-map/maps.html
      roakłady warto jeszcz esprawdzic na dworcu czy sie nie zmieniły bus-service-crete-ktel.com/timetable.php

pozdr
    • marita_ie Re: przystanki autobusowe w Chanii 21.06.12, 19:34
      dziekuje bardzo pomocne ;))
    • Gość: Magdalena Re: przystanki autobusowe w Chanii IP: 212.14.63.* 17.08.12, 09:56
      Hey:) czytając wpisy dotyczace Krety a dokładnie miejscowości Chania, znalazłam Twój a że w październiku wybieramy sie własnie tam (też ammy hotel przy porcie), i szukam równiez informacji o przystankach autobusuów w Chani, to czy mogłabyć napisać czy łatwo znaleśc ten dworzec (może na jakiej ulicy?)? Aha i interesuje mnie czy mozna zdąrzyć na ostatni autobus z lotniska ladując o 21.30 z Wrocławia? A jak masz chwilkę to napisz jak Ci się podobała Kreta i Chania. Ja juz się nie mogę doczekać wyjazdu:) Z góry dzięki.
      • ewagerman Re: przystanki autobusowe w Chanii 17.08.12, 15:40
        W sierpniu ostatni autobus odjeżdżał o 22.40, także spokojnie można zdążyć, czasu jest aż nad to. My wylądowaliśmy 21.15, i szczerze mówiąc nie chciało nam się czekać na ten autobus. Kręciliśmy się przy taksówkach, pytaliśmy za ile, do Chanii 25 Euro, podeszli do nas dwaj Czesi, którzy chcieli się z nami zabrać. No i koszty podzielone, fajnie, komfortowo i szybko.

Koszt przy dwóch osobach za autobusy do Kato Daratso wyszedłby nam 7 Euro, także drugie tyle za komfort i oszczędność ponad godziny czekania, to się opłacało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka