Gość: mara IP: *.play-internet.pl 29.06.12, 21:12 Jestem wiec pytajcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marzka Re: Anastasia laganas pytajcie IP: *.chelmnet.pl 30.06.12, 09:41 Mara jak hotel, pokoje a głównie jedzenie ? Ostatni wpis na wakacje.pl niezbyt pochlebny :( Pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Anastasia laganas pytajcie IP: *.play-internet.pl 30.06.12, 15:28 Hotel i położenie ok. My jesteśmy z 4latkiem w pokoju 2 osobowym z dostawka trochę małe ale kto przesiaduje w plikach. Synek cały czas pluska się w basenie lub w morzu bo położeniem naprawdę jestem zachwycona. Zaskoczeni jesteśmy obiadokolacja pierwszy raz w Grecji spotykam się takim małym wyborem dan - dobre ale dla jedzących dużo za malo. Mi wystarcza. Super jedzenie w restauracji przy basenie. No i Grecy jak to Grecy super,o sluga rewelacja. A i figloklub spełnia swoje zadanie. To tyle z lezaczka na basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzka Re: Anastasia laganas pytajcie IP: *.chelmnet.pl 01.07.12, 10:55 Dzięki Mara. Rozumiem, że jedzenie w restauracji przy barze jest płatne ? hotel serwuje śniadania i obiado-kolacje to gdzie chodzicie na jedzonko i jakie ceny na Zante? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Anastasia laganas pytajcie IP: *.home.otenet.gr 01.07.12, 15:02 Na lunch chodzimy właśnie do tej Knajpki na 3 osoby płacimy 20-30€ bo .moj synek rybe pochłania jak stary:). Na razie błogie lenistwo tym bardziej ze synka sprzedaliśmy do figloklubu. Ci do cen jest drożej ni u nas np duza woda 60-80 centów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: Anastasia laganas pytajcie IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.12, 02:04 Witam, Mam zamiar jechać do tego hotelu: 2 osoby dorosłe i 2 dzieci (roczne i 4-letnie). Czy jest szansa pomieszczenia się w pokoju standardowym na piętrze w tyle osób?. Przerażona jestem opiniami o pokojach rodzinnych w przyziemiach. A może nie są takie straszne??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Anastasia laganas pytajcie IP: *.home.otenet.gr 06.07.12, 18:03 Te pokoje rzeczywiście są w przyziemiach i tylko tam. Są w każdym budynku. Teraz jest rodzina która ma taki pokój na basen nie wyglądają na niezadowolonych. Ale moim zdaniem kiepsko. Komarów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Anastasia laganas pytajcie IP: 77.254.155.* 06.07.12, 10:29 Witam A jak wygląda sytuacja z komarami? Jest ich sporo? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mara Re: Anastasia laganas pytajcie IP: *.home.otenet.gr 06.07.12, 18:06 Pokój standardowy jest za mały. My z naszym 4 latkiem jesteśmy w takim pokoju i miejsca brak. Ale my tylko na spanie sur tylko pojawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś