Dodaj do ulubionych

Easy Travel - opinie

IP: *.3s.pl 10.08.12, 10:50
Co sądzicie o biurze Easy Travel? Wydają się w miarę solidni i pewni? (O ile jakekolwiek biuro może być dziś pewne)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Easy Travel - opinie IP: *.jjs.pl 10.08.12, 12:53
      Nie dubluj wątku. forum.gazeta.pl/forum/w,203,137188580,137188580,EASY_TRAVEL.html
      • Gość: kalipso Re: Easy Travel - opinie IP: *.3s.pl 10.08.12, 13:09
        Nie dubluje, o Itace czy Triadzie są dziesiątki wątków to dlaczego o Easy Travel nie może być więcej niż jeden?
        • Gość: gość Re: Easy Travel - opinie IP: *.jjs.pl 10.08.12, 16:30
          wchodzisz na stronę są dwa aktualne wątki jeden pod drugim dotyczą Easy Travel i opinii o nim.
          Ani o Itace, ani o innym biurze nie ma tu nawet jednego wątku. Owszem w archiwum znajdziesz z pewnością, ale dzieli ich co najmniej kilkomiesięczne daty więc tracą na aktualności. Jaki jest seans, nie możesz wejść w wątek obok i co najwyżej podbić?
    • Gość: Natalia Re: Easy Travel - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 13:37
      Witam!
      Sprzedałam w tym roku kilka wycieczek tego organizatora, i jak narazie wszyscy byli bardzo zadowoleni, zarówno z obsługi jak i hotelu. Miałam klientów na Krecie w hotelu Castro Beach,Eden Galini oraz apartament Tsalos,na Rodos hotel Ilasysos,oraz apartamenty Olimpia oraz na Zakhyntos hotel Majestic i Commodore, w przyszłym tygodniu kolejni klienci lecą na Zakhyntos do hotelu Majestic. Mam nadzieję że zła passa nie odbije się na tym biurze:).
      • Gość: revan Re: Easy Travel - opinie IP: *.3s.pl 10.08.12, 13:58
        Dziękuje bardzo za informacje, dobrze wiedzieć :) A wiadomo coś pani o apartamentach Skala na Krecie (Agia Marina)?

No miejmy nadzieję, że przetrzymają ten kryzys :)
        • Gość: Natalia Re: Easy Travel - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.12, 14:32
          Apartamentów Skała nie sprzedawałam, ale dzisiaj przyjdzie do mnie klient który 2 dni temu wrócił z Eden Galinii, moze bedzie cos wiedział, to napewno przekaże info:). Z tego co wiem to mają sprawdzoną ofertę,szczególnie jesli chodzi o Kretę, którą głównie się specjalizują.
          • flyr Re: Easy Travel - opinie 11.08.12, 08:15
            po co wogóle bierzesz pod uwage takie BP krzak ? Mało bankructw w tym roku tego typu no name było . Ile zaoszczędzisz do jakiejs Itaki czy TUI ? 15 % ? Myślę , że dla takiej kasy nie ma co ryzykować . Niestety w Polsce ludzie sa niereformowalni . Tylko później nie płacz , że straciłeś całą kase i nie szukaj winnych wszedzie tylko nie u siebie .
            • Gość: revan Re: Easy Travel - opinie IP: *.3s.pl 11.08.12, 10:40
              Dlaczego uważasz, że easy travel to bp krzak? Podaj chociaż jakieś argumenty :) Czy Triada/Sky Club była no-name?
              • Gość: Natalia Re: Easy Travel - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.12, 11:09
                Easy Travel wcale nie ma cen wiele tańszych od Itaki czy Tui, mają dobre i sprawdzone hotele, szczególnie na Krecie, gdzie wbrew pozorom nie są takim małym turoperatorem. Mam nadzieje że kryzys im nie zaszkodzi, bo mają naprawdę porządny produkt i fajnych rezydentów.
              • rezydent19 Re: Easy Travel - opinie 11.08.12, 11:22
                głupota i łapanie sie PR-owych sztuczek duzych touroperatorów.czy większe biura sa pewniejsze od tych małych?Nie...bo ryzyko jest zdecydowanie większe,a polisy i tak sa niedoszacowane.Triada mamiła nas swoja wielkoscia tyle lat i jak sie to skonczyło? jeszzce trzy lata temu był to najwiekszy organizator w Polsce.Ryzyko jest takie samo,pytanie tylko gdzie sie chce pojechać,jak spedzic urlop i miec cos specjalnego czy hipermarket.Srednie i małe biura są niejednokrotnie lepiej zabezpieczone i własciciele odpowiadaja swoim majatkiem niż te duze, które na koniec zmieniaja zarzad i szukaj odpowiedzialnych w próżni.moim zdaniem to nie kwestia wielkości tylko solidniości i znajomosci tego co sie robi.Ja nie kupuje w hipermarketach tylko w małych sklepach gdzie towar jest świerzy i zdecydowanie lepszej jakosci.Bardziej wyszukany i "dopieszczony".W sklepach gdzie osobiscie znam własciciela i wiem ,że nie kupuje przyslowiowego kota w worku tylko cos specjalnego.Wiem ,że jestem obsłuzony indywidualnie i mam z kim pogadac na temat tego co kupuje.identycznie wybieram oferte wakacyjną.Byłem tylko raz z duzym biurem i wystarczy.teraz jeżdze z małymi,specjalistami na destynacjach i wybieram oferte specjalna dla mnie.Znam wlasciciela i jestem pzrekonany,że mój urlop bedzie udany bo taki jest od 10 lat.każdy oczywiście ma prawo do swojego zdania...nie znam Easy Travel ale pisanie o kims czy o czyms to "krzak" w stosunku do tych wielkich?! Kochani...poczekajcie jeszzce troche i zobaczycie ,że lepszy pewny "krzak" niż kolos na glinianych nogach ;)
                • flyr Re: Easy Travel - opinie 11.08.12, 12:18
                  tak ,tak
                  • Gość: beata Re: Easy Travel - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 27.10.13, 08:03
                    Ja byłam z tym biurem 2 razy i jestem bardzo zadowolona, maja dobrze zoorganizowane wycieczki i opieke rezydentow. Wszystko ok, polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka