Gość: gosc IP: *.lmds.dialog.net.pl 12.08.12, 03:04 ktos się wybiera? Jakie ceny w tym sezonie? Chodzi mi o ceny na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jam.jest.gold Re: Paralia 12.08.12, 06:26 Moze lepiej zainwestuj w moje biuro Golden Fleece. Wydajesz sie byc idealnym inwestorem. Nieswiadomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Paralia IP: *.ghnet.pl 12.08.12, 16:34 CENY JEDZENIA, posiłków w restauracjach, wycieczki, wstęp do muzeum, leżaki na plaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: Paralia IP: *.szczecin.mm.pl 12.08.12, 20:58 I tak cię nie stać, po co pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
1talea Re: Paralia 12.08.12, 21:16 Leżaki nie wiem bo w moim hotelu mam gratis. Piwo 2,20 2,50 3,50 Kawa 3,0 Przykładowy obiad : 2x kalmary , małe rybki gawros , dwie porcje jakiegoś sera prażonego , dwa piwa heineken , trzy cole - 49 euro. Dużo nie korzystałam z knajp bo mam posiłki w hotelu. Pewnie też moja odpowiedź nie jest satysfakcjonujące ale jutro dokładnie sprawdzę i dam znać. Acha drink - 6 Euro. Pizza 6 euro . Sandwich club 4 euro. Na plaży w barze hotelowym mineralna z gazem taki mały bączek 2,5 . Jak dla mnie tanio nie jest . Są markety typu lidl więc tam można zaopatrzyć się w wodę i tym podobne. Jeszcze jechałem taxi z parali do korinoss ok 4 km - 8 euro w jedną stronę. Nie wiem czy będziesz autem ale właśnie na obrzeżach korinos na skrzyżowaniu jest podobno super knajpa - codziennie świeże owoce morza. Pracuje tam Polaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Paralia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.12, 13:42 czyli ceny mniej więcej takie jak w zachodniej Europie. To dobrze bo bałem się że ze względu na kryzys ceny wzrosły. Dzięki za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
1talea Re: Paralia 15.08.12, 04:15 Idąc wzdłuż plaży , wszystkie leżaki należały do jakiegoś hotelu , i miały menu.Czyli pewnie prosta zasada :siadasz -musisz zamówić . W samym centrum parali nie wiem i nawet się tam nie pcham w ciągu dnia . Wieczorem byłam raz -przejść ciężko . I tak jak "x"lat temu , wszyscy mówili po polsku , to teraz przeważają serbowie. Podobno turystów jest o 50%mniej. Acha i polecam wycieczkę do VOLOS-dla zmotoryzowanych + serpentyny do Chani do wyciągu narciarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Paralia IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 01:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycu Re: Paralia IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 00:35 www.youtube.com/watch?v=T0rUT4YQnMA Odpowiedz Link Zgłoś