Dodaj do ulubionych

kamari beach

IP: 80.51.247.* 05.07.04, 11:45
Czy ktos był w Kamari Beach na Rodods, jakie wrażenia , ile kosztuje klima bo
podobno jest droga i czy plaza jest kamienista? Czy jada tam jeszcze jacys
Polacy bo podobno większość to Niemcy i Włosi
Obserwuj wątek
    • Gość: paula Re: kamari beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 18:10
      ja byłam - polecam wątek:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=203&w=13303779&a=13348621
      klima 6,50 euro za dzień
      plaża owszem jest kamienista tak jak większosc plaz na Rodos :-)
      polacy byli tylko z naszego biura - poza tym sporo niemców przede wszystkim,
      trochę włochów i jeszcze jakaś inna narodowosc której nie udało nam się
      zidentyfikować - ale trzeba podkreślic że byliśmy poza sezonem i nie wiem jak
      jest teraz...
      jeszcze jakieś pytania?
      • Gość: krzysiek Re: kamari beach IP: 80.51.247.* 06.07.04, 09:21
        Czy znasz jakies niedrogie wypozyczalnie samochodów w poblizu? Ile kosztują
        Czy na plaze konieczne są jakies sandaly
        • Gość: paula Re: kamari beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:11
          najpierw poprawka odnośnie klimy - 6,5 euro jest wtedy kiedy sie zamawia na
          min. 7 dni jeśli tylko sporadycznie to 8 euro za dzień :-( Można również
          wypożyczyć wentylator za 2,5 euro /dzień

samochód wypożyczyliśmy od gościa, który miał swój stolik koło recepcji
          hotelowej - była to firma George - i o ile zdążyliśmy się zorientować to jedyna
          wypożyczalnia w malutkim Lardos. Widziałam jeszcze jakieś wypożyczalnie jadąc
          autobusem do Linos ale nie mam pojęcia jakie tam są ceny. My zapłaciliśmy 130
          euro za 6 dni za atosa z klimą.

Po samej plaży w sandałach chodzić nie trzeba ale zejście do wody jest na boso
          średnio przyjemne no i niestety spacer wzdłuż morza jest niefajny zarówno w
          sandałach jak i bez :-( jeśli chcesz kupić sandały to na pewno nie w hotelowym
          sklepie bo są dokładnie 2 razy droższe niż w Lardos ;-)

• Gość: paula Re: kamari beach-PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 20:16
            aha :-) pisząc kamienista plaża nie mam na myśli plaży składającej się z samych
            kamieni :-) jest to raczej plaża piaszczysta z dużą ilością kamieni - leżenie
            na ręczniku jest średnio wygodne :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka