Dodaj do ulubionych

Kreta dobry hotel przy plaży

08.11.12, 15:42
Proszę o info na temat dobrego hotelu na Krecie .Chciałabym aby były leżaki bezpłatne(oczywiście na plaży)
Obserwuj wątek
    • Gość: kuleczka Re: Kreta dobry hotel przy plaży IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 16:07
      Aquis Bella Beach - przy samej plaży i leżaki bezpłatne (a także sprzet pływający typu kajaki deski) super jedzenie i wino. Kreta wschodnia. Polecam!
    • Gość: gość Re: Kreta dobry hotel przy plaży IP: *.jjs.pl 08.11.12, 16:17
      może któryś z tych dwóch Ci wpadnie w oko, na obu plażach hotelowych leżaki są bezpłatne?
      www.oceniacz.pl/hotel/635/blue-palace-resort-spa/opinie
      tyle że plaża żwirowa.

a ten mniej luksusowy, ale za to plaża piaszczysta
      www.holidaycheck.pl/hotel-Informacje+turystyczne_Hotel+Eva+Bay-hid_34925.html
    • Gość: Renia Re: Kreta dobry hotel przy plaży IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.12, 18:39
      Apollonia Beach przy ładnej plaży z leżakami w cenie i polskimi animacjami (TUI)
      • tosia-7 Re: Kreta dobry hotel przy plaży 09.11.12, 18:59
        Też brałam pod uwagę te hotele ale nie widzę ich w ofertach tych biur, które mają oferty. Oglądałam katalog TUI ale tych hoteli nie ma.Hotel Eva Bay kojarzy mi się z Greccosem.
        • Gość: Renia Re: Kreta dobry hotel przy plaży IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.12, 19:13
          Apollonia Beach jest w ofercie TUI na rok 2013 w katalogu familijnym
          • ibiza777 Re: Kreta dobry hotel przy plaży 09.11.12, 19:54
            Tylko ze w opisie Tui plaża jest piaszczysto- zwirowa, a w morzu na dnie kamienie i jest zalecane obuwie do kąpieli .
            • Gość: Lenkam1 Re: Kreta dobry hotel przy plaży IP: *.radionet.info.pl 12.11.12, 07:43
              Hotel High Beach
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka