Dodaj do ulubionych

Akti Beach Club Kos

IP: *.chelmnet.pl 05.02.13, 17:06
Kto był w Akti Beach Club Kardamena Kos.
Poszukuję informacji zwłaszcza o pokojach rodzinnych. Muszę się zdecydować do piątku, ale opinie o tym hotelu na forach są tak różne, że trudno się zdecydować.
I jeszcze hotel ten jest dość duży, gdzie jest restauracja główna i czy pokoje w tej okolicy są w miarę ciche, czy te najdalej od plaży.
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: aggga Re: Akti Beach Club Kos IP: *.rabbit.static.3s.pl 05.02.13, 18:14
      Tez jedziemy do tego hotelu w sierpniu. Dolaczam sie do prosby o opinie.
      • Gość: Anna Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.13, 22:01

My będziemy od 27.07 do 10.08. Słyszałam cos o nowej części hotelu. Czy ktos może coś więcej na ten temat powiedzieć? Czekam na każdą informacje i opinie.
        • Gość: Grażyna Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 15.05.13, 15:12
          Też się wybieram do tego hotelu i ciekawa jestem opinii najnowszych z roku 2013r.
          • Gość: Grażyna Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 01.06.13, 10:19
            Może już ktoś wrócił z Akti Beach i ma najnowsze oceny tego hotelu?
    • Gość: Ars Re: Akti Beach Club Kos IP: 79.162.253.* 01.06.13, 11:08
      Byliśmy w zeszłym roku i było super - nie jest duży - przeciwnie, jest b. kameralny, wszystko jest w zasięgu wzroku, do plazy blisko, jedzenie super - codziennie smażona na żywo pizza i inne przysmaki. Gdyby nie to, że jużza drogi, to byśmy tam wrócili. Była animatorka, Pani Kasia z Neckermanna - my byliśmy z innego biura, ale korzystaliśmy :)
      • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 22:28
        witam
        ja w tym roku znowu wracam do akti beach z rodzinka:):)
        Wiem ze dla większości jest to dziwne i trudne do zrozumienia ale my tam wracamy i to juz trzeci raz.
        Atmosfera jest niepowtarzalne, jedzenie rewelacyjne, barmani i ogolnie wszyscy sa pomocni usmiechnieci.
        Wiem ze sa lepsze hotele bo w takowych bywalem ale to miejsce nas zauroczylo.
        Z cala szczeroscia moge powiedziec ze nie bedziecie niezadowoleni a czy wam sie tak spodoba zeby tam wrocic to juz indywidualna sprawa:)
        Pozdrawiam A jeszcze w kardamenie jest wiele biur w ktorych wycieczki sa tansze o kilkadziesiat euro niz u rezydenta
        • Gość: Grażyna Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 03.06.13, 00:02
          Dzięki za informacje. Chyba będzie to hotel o jaki mi chodziło. Atmosfera i ogólnie życzliwość dla gości.
          A jak z rozrywką wieczorną?
          • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 14:15
            wieczorne rozrywki typu dyskoteka to tylko kardamena :):) spacer promenada nad plaża jakies 30minut:)
            W hotelu różnego rodzaju przedstawienia do godziny 11 dyskoteka dla pociech od 20.
            Jeżeli chodzi przedstawienia to są rewelacyjne zreszta grupa animatorow to naprawde kapitalna ekipa.
            • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 14:26
              jak coś to pytania prosze na mail (amfprofessional@neostrada.pl)
              poza tym ja z rodzinka bedze 20,07 - 03,08 :):) chetnie poznam fajnych ludzi :):)
              w recepcji jest pani kasia która zawsze pomoże.
              A najważniejsze z tego hotelu wraca sie troszke "obszerniejszym" heheh
              • Gość: Janek Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.13, 18:19
                Potwierdzam, potwierdzam :)

Pani Kasia przesympatyczna, ale i inni z obsługi fajni. To hotel z gatunku tych, które zyskują przy lepszym poznaniu :) Najwięcej tam było holendrów, potem Polacy, Anglicy, Rosjanie w niewielkich ilościach :)

Aha, nam najbardziej pasowały pokoje w części od strony plaży, warto poprosić o takie, nam zmieniono bez problemu i bez bakszyszu. De facto nas pokoj był "rodzinny" bo między sypialnią rodziców a dzieci były drzwi, mimo, że płaciliśmy za zwykły.

W morzu jest trochę rybek, z tego nawet kilka kolorowych, więc warto posnorklować. Oczywiście rafa to nie jest, ale w porównaniu do Turcji, gdzie nie było nic, duża poprawa :)

Pytajcie, odpowiem.

J
                • Gość: Grażyna Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 04.06.13, 21:41
                  Interesuje mnie łazienka w rodzinnym, w wielu opiniach bardzo mała?
                  I czy wieczorami są jakieś przedstawienia, albo np. muzyka na żywo poza amfiteatrem.
                  I wreszcie czy jest bar na plaży.
                  Opinie na forach w tych sprawach bardzo skrajne, więc chciałabym wiedzieć.
                  • Gość: Janek Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 15:07
                    Konsekwentnie polecam, ale na te szczegolowe pytania, akurat musze odpowiedziec, że:

> Interesuje mnie łazienka w rodzinnym, w wielu opiniach bardzo mała?
                    Tak w mojej opiniii też b. mała.

> I czy wieczorami są jakieś przedstawienia, albo np. muzyka na żywo poza amfitea
                    > trem.
                    Poza amfiteatrem nad basenem jest kompletna cisza, to hotel dla rodzin z młodszymi dziećmi i po prostu idzie spać :) Nam to odpowiadało, dzieci się wyszalały na minidisco i spokoj. Raz w tygodniu było fajne przedstawienie z ogniami itd. nad basenem. Minusem, że basen główny na czyszczenie jest zamykany oj, chyba już o 20ej. Plusem, jest to, że jest czysty :)
                    > I wreszcie czy jest bar na plaży.
                    Bar jest w drodze na plażę ale to to tylko punkt wydawania piwka, kawki lub zimnych napojów. Jedzenie tylko w głównej restauracji.

> Opinie na forach w tych sprawach bardzo skrajne, więc chciałabym wiedzie
                    Jak teraz odpisałem na Twój post to widzę, że dla naszych potrzeb był super (dzieci 2-4-5 lat) ale nie dla każdego.
                    • Gość: Grażyna Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 05.06.13, 15:20
                      Dziękuję za informacje.
                      Wybrałam ten hotel, bo w tym roku rodzina zdecydowanie zażądała Kos. Samo dorośli, ale podobała nam się plaża i fakt, ze hotel jest na jednej płaszczyźnie.
                      Cisza nam nie przeszkadza.
              • Gość: norma Re: Akti Beach Club Kos IP: *.26.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 04.06.13, 20:27
                Witam, z jakimi dziećmi jedziesz? My będziemy 14-28 lipca z chłopcami 12 i 14lat. Martwią się czy znajdą kolegów do zabawy
                Pozdrawiam
                • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.13, 22:15
                  ja bede z synkiem 10lat.
                  A co do pokoi to zawsze mnie to zadziwia :):) Przeciez nie jedziemy tam siedziec w pokoju tylko na sloncu, oczywiscie sprosyuje ze nikt nie dozna tam wpadek jak w egipcie z widokiem na sciane :):) nie tu!! w pokoju spedzam tylko cas podczas spania i przebrania sie ewentualnie :)

www.youtube.com/watch?v=TQRMgIicui4
                  tu macie co was czeka na kosie i jakie miejsca mozna tam znaleść film mozna traktować jako swoisty przewodnik i trzeba przyznac ze czlowiek sie napracowal :):)

• Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 12:41
                    jak lektura obejrzana?? :):)
                    ja bede trzeci raz a w kilku miejscach nie bylem wiec jest cel :):)
                    • Gość: norma Re: Akti Beach Club Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.13, 12:44
                      Obejrzane i coraz bardziej się utwierdzam ,że warto było się zdecydować.
                  • Gość: magda Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 17:17
                    Ja lecę z 14 -latkiem
    • Gość: ziemba Re: Akti Beach Club Kos IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.13, 11:29
      Może warto wyjaśnić że hotel składa sie jakby z 3 cześci. Każda cześć ma basen.
      Przy głównym basenie jest główna restauracja i tam odbywa sie wiekszosc animacji w ciągu dnia. Jest bar który czynny jest najdłużej. Obok jest mini klub dla dzieci. Z tej cześci hotelu najbliżej jest na plaże ( pare kroków ). Jest to najbardziej tetniaca życiem czesc hotelu.
      W 2 części jest spokojniejszy basen z barem, obok jest amfiteatr z animacjami wieczornymi wiec jest tam głosniej wieczorami
      3 części jest chyba najspokojniej, przez 2 tygodnie byłem w niej ze 2 razy więc wiecej nic nie napiszę.
      Ja mieszkałem w 1 części na przeciwko mini klubu i baru i wg mnie jest to najlepsza miejscówka bo wszystko masz na wyciągniecie wzroku ( morze, mini klub, plac zabaw, basen główny z 2 mniejszymi dla dzieci i restaurację ). Fakt,wieczorem w głównym barze do późna były imprezy ale mojemu 1,5 rocznemu dziecku to nie przeszkadzało.
      Więc sama musisz zdecydować co Ci odpowiada.
    • Gość: Norma Re: Akti Beach Club Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.13, 08:05
      Czy w hotelu do kolacji obowiązuje strój formalny dla mężczyzn?
      • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 16:33
        długie spodnie :(niestety podobno wystraczą dłuższe spodenki które kończą się poniżej kolan.
        Ale lepiej sobie wziąśc lekkie długie spodnie :)
        • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.13, 14:28
          chyba forum umarło :(\
          da ktoś opinie z tego roku :):) choc w moim przypadku to i tak nic nie zmieni :)
          • Gość: Norma Re: Akti Beach Club Kos IP: *.26.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 19.06.13, 19:13
            Też czekam na tegoroczne opinie i spostrzeżenia. Nie wierzę ,że nikt jeszcze nie był w tym roku.
            • Gość: Kamyk Re: Akti Beach Club Kos IP: 87.105.154.* 24.06.13, 14:43
              W sobotę wróciłam z Akti Beach. Byłam z dwulatkiem. Hotel naprawdę super. Ładny teren, dużo trawy, roślin, plac zabaw, baseny, amfiteatr, korty tenisowe, boisko do nożnej, mini golf. Pokoje różne, najpierw trafiliśmy do małej klitki z balkonem na ulicę, daleko od plaży ale bez problemu udało się zamienić na większy blisko plaży i placu zabaw. Hotel jest dość rozległy i można mieć daleko do plaży, z kolei baseny z barami rozłożone w różnych miejscach, więc do któregoś z basenów zawsze będzie blisko. Dużo ciekawych animacji, o 21 dla dzieci. Nigdy nie było problemu z nocnym hałasem. Jedzenie pyszne, zwłaszcza kuchnia chińska i pizze. Z kolei mało przekąsek w ciągu dnia, hot dogi lub hamburgery i jakieś marne kanapki, lub ciastka. Jeśli chodzi o plażę, to kamienista, wielkie kamienne płyty po wejściu do wody, buty bardzo przydatne dla dzieci i dorosłych. Mimo to moje dziecko super się na plaży bawiło i te kamienie nie były problemem, gorzej jak ma się większe dzieci i chcą się kąpać, bo można się pośliznąć. Byliśmy poza sezonem, więc nie było problemu z leżakami ani z kolejkami w restauracji. Do Kardameny darmowy bus praktycznie co godzinę. Ja wróciłam zachwycona i mogę szczerze polecić.
    • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 24.06.13, 21:20
      Wielkie dzięki za świeże informacje!
      A jak wygląda wieczorny program dla dorosłych? CZy to prawda, że woda w kranach jest słona i niezdatna do picia ?
      Czy w morzu są miejsca wolne od tych płyt i skał do pływania?
      Pozdrawiam!
      • Gość: kamyk Re: Akti Beach Club Kos IP: *.netdrive.pl 24.06.13, 22:50
        Animacje dla doroslych sa od 21.45, codziennie cos innego, w barze byla dyskoteka i raz karaoke. W morzu sa miejsca, gdzie da sie wejsc z mniejszymi kamieniami, rozlozyli tez worki wypelnionych piaskiem, po ktorych sie wchodzi troche glebiej i mozna juz plynac. Ogolnie wszyscy sie kapali i nie widzialam zeby cokolwiek sie zlego stalo.
        • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 25.06.13, 12:04
          Serdecznie dziękuję za pomoc. Miałam trochę obaw co do tego hotelu, ale przekonała mnie do niego ładna w sumie jak na Kos plaża. Opinie o hotelu są skrajne, ale jeśli ludzie tam wracają po raz któryś, to chyba jest dobrze.
          Nie stać mnie na luksusy, ale chcę jednak w miarę przyzwoitych warunków. Parę razy się nacieliśmy. Skoro cały rok czekam i oszczędzam na wakacje , to chcę przede wszystkim spokoju.
          • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 15:30
            witam :)
            A ja mam pytanie czy akti palace juz jest odgrodzonuy od akti beach?? w zeszlym roku oba byly polaczone i czasami w restauracji naprawde bylo duzo ludzi.
          • Gość: Błażej Re: Akti Beach Club Kos IP: *.ostc-pl.com 27.06.13, 09:48
            Jeszcze 2 dni i wyjeżdżam właśnie d otego hotelu. Nasi znajomi już tam są. Po powrocie opiszę co i jak ale już wiem, że będzie fajnie.
            • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 16:19
              :(:( a ja jeszcze tyle musze czekac :(:( udanego wypoczynku :):)
              • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.13, 23:05
                Właśnie czytałem opinie niemców i kilku strasznie zjechało ten hotel, jednym z czynników na nie były brudne baseny do tego stopnia (jak to ujął) że na 60cm nie widać dna??
                dajcie jak to jest z tymi basenami bo w zeszłym roku były czyste
                • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.13, 10:49
                  www.holidaycheck.pl/hr/39c8c08a-2202-3dcb-a668-9d73d93debfb
                  witam dla wszystkich dawajcie tam opinie na temat akti beach club.
            • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.13, 15:02
              jak tam wrazenia błażej ???
              miałeś sie podzielic spostrzeżeniami
              • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 23.07.13, 09:13
                Ucichło o Akti Beach. A może jednak Ktoś podzieli się najnowszymi wrażeniami?
                W opiniach na Holidaycheck i Tripadvisorze pojawiły się bardzo krytyczne uwagi o standardzie pokojów i basenów. I bardzo dużo skarg na skały w morzu uniemożliwiające kąpiele.
                • Gość: gaga.tka Re: Akti Beach Club Kos IP: *.rabbit.static.3s.pl 24.07.13, 07:52
                  Prosze o info odnosnie darmowego autobusu wozacego do Kardameny. Skad odjezdza i dokad dowozi gosci hotelowych? Czy trzeba sie na niego zapisywac czy tylko przyjsc na konkretna godzine? O ktorej godzinie jest pierwszy kurs?
                  • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 28.07.13, 19:28
                    Może już ktoś wrócił z Akti Beach Club i podzieli się swoimi wrażeniami?
                  • Gość: Norma Re: Akti Beach Club Kos IP: *.21.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 29.07.13, 19:16
                    Wróciłam, autobus jeździ wg rozkładu , który wisi w holu. Nie trzeba się zapisywać ,ale trzeba być punktualnie. Można zaplanować wycieczkę autobusem lokalnym dom stolicy Kos i przesiadka odbywa się punktualnie. Dojeżdża do centrum , wysiada się koło sklepu Louis ( taki Carefour) , a po prawej przechodzi się do portu i bazarku , a dalej do innych sklepów.
                    • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: 94.158.131.* 29.07.13, 21:18
                      Norma, jaka jest Twoja opinia o tym hotelu?
                      • Gość: Norma Re: Akti Beach Club Kos IP: *.21.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 30.07.13, 08:25
                        O hotelu już wiele pisano, więc ogólników nie będę powielać. Jedzenie dobre, dużo.Wiadomo jak się jest 2 tyg. to przychodzi moment, że nie ma co jest. Mało wołowiny , ale na każdy posiłek były po 2-3 potrawy z ryb, bywał pieczony łosoś, ryby w oleju. Pokoje o różnym standarcie , część po Kalimera Kos wyższy , przy głównym basenie niższym , ale bliżej do plaży i restauracji. Sprzątano tylko minimum( ogólne wrażenie czysto) tzn. podłogi zmyte codziennie, pościel zmieniana co 2 dni, ale pod koniec np. narzuta złożona na pół na wierzchu, prześcieradło do nakrycia położone pod kapą,ale nie zasłane. Zadnych fajerwerków np. z Egiptu wzory z ręczników itp. W ogóle nastawcie się ,że wieje( dla mnie zaskoczenie ,że aż tak). Rano woda w basenach zimna , nawet dzieci nie chciały wchodzić, a potem ciepła ale po wysunięciu się z wody zimno. Dla mnie porażka to animatorzy . W dzień odbębniali , hejnał animatorów a potem godzinę ich nie było, potem np water polo dla młodzieży reszta już nie miał co robić., jeden konkurs przy basenie i koniec. Wieczorne animacje na bardzo amatorskim poziomie. Rozmawiałam z jedną z animatorek i mówiła , że w sezonie część z nich rezygnuje nawet nie dotrwa do końca sezonu , więc coś nie halo jest. Więc nie wiem skąd zachwyty nimi.
                        Jak coś Was interesuje pytajcie?
                        • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 30.07.13, 09:24
                          Dziękuję, bardzo istotne są dla mnie informacje o różnym standardzie zakwaterowania. Czytałam na holidaycheck narzekania na bardzo niski standard pokojów, rozumiem, że zwłaszcza te bliżej basenu głównego są takie. A dawna Kalimera to te budynki w najdalszej części od morza?
                          Patrząc na opinie mam wrażenie, że w tym roku goście bardziej krytykują ofertę hotelu.

Ważne dla mnie jest jeszcze jakie są według Ciebie warunki do kąpieli w morzu. Kamienie to żadna przeszkoda, dzięki temu woda czysta. Ale czytałam też, że są wielkie ostre głazy blisko brzegu i stąd dużo skaleczeń u kąpiących się.

No i na koniec co za ryby w oleju? Lubię ryby, zwłaszcza jak to w Grecji grillowane. Łosoś trochę mnie dziwi w tej części Europy nie brakuje latem świeżych ryb miejscowych. Ale te w oleju to jako przystawka czy danie główne?

Kaucja za piloty w € czy też w złotych? ( w jakiejś opinii tak to opisano).
                          • Gość: Norma Re: Akti Beach Club Kos IP: *.21.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 30.07.13, 20:09
                            Pływać jak najbardziej można w morzu , woda bardzo przejrzysta , a morze turkusowe. Dzieci wchodziły i nic się nie stało.
                            Ryby w oleju były wykładane jako przystawki w czasie obiadu i kolacji. Stały na bocznym stole obok oliwek , suszonych pomidorów w oleju, kapar i papryk marynowanych. Było ich chyba 5 rodzajów. Ryby były na różne sposoby w białym sosie, pomidorowym ,z pieczarkową pierzynką , pod serem, smażone jak u nas w panierce, w cieście kruchym, w cieście naleśnikowym, grilowane piklingi, lub ala karp?. oczywiście nie w jednym dniu wszystkie.
                            Przyjmowała nas recepcjonistka Polka i padło zdanie albo 50E albo 200zł, więc można pewnie w złotych
                            • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 30.07.13, 21:41
                              Serdeczne dzięki za informacje. Jeszcze jedno pytanie? Ta część dalej od morza, za restauracją i recepcja to dawna Kalimera? I tam są te ładniejsze pokoje?
                              Ja mam z TUI FZX1 ( rodzinny z oddzielną sypialnią). Dużo klientów na holidaycheck skarżyło się na że zamiast w pokoju rodzinnego z oddzielną sypialnią, dostawali jeden duży pokój.
                              Dopytuje się tak, bo trochę mnie to niepokoi.
                              • Gość: nORMA Re: Akti Beach Club Kos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 07:53
                                Tak, to dawna Kalimera.
                                Życzę miłego pobytu i odezwij się po powrocie ze swoimi wrażeniami
                                • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 31.07.13, 08:29
                                  Jeszcze raz dziękuję. Odezwę się, ale wracam 5 października.
                                  • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.13, 13:23
                                    witam wszystkich :)
                                    właśnie wróciłem z akti w którym byłem poraz kolejny.
                                    Krótko cos niedobrego sie dzieje z tym hotelem, baseny z wodą jak mleko dodam ze rok temu woda była dużo czystsza. Animatorzy i występy także porażka totalna mie było ekipy z Adamem na czele który był koordynatorem i horeografem (dodam ze dwukrotny mistzr w tancu rock & roll), widać było amatorszczyzne i brak pomysłu a pokaz fire show to już totalna klapa. Jedno co mnie jeszcze strasznie rozczarowało to dziwna selekcja której nigdy wcześniej nie było. W zeszłym sezonie nie było mowy że dziecko wieczorem nie może korzystac z jakiś animacji bo jest z innego biura.
                                    • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 05.08.13, 17:58
                                      Trochę mnie zmartwiła ta opinia.
                                      Widać właściciel po prostu oszczędza. Obok powstał 5 * Akti Palace.
                                      Czy jeszcze się coś pogorszyło w porównianiu do poprzednich sezonów?

A tak poza tym proszę o informację, jak wygląda sprawa warunków do kąpieli w morzu? Opinie są różne. Mnie kamienie w wodzie odpowiadają, bo wtedy woda krystaliczna. Ale czytałam, że wystająostre głazy i dużo jest skaleczeń.
                                      • Gość: gaga.tka Re: Akti Beach Club Kos IP: *.rabbit.static.3s.pl 05.08.13, 21:37
                                        Tez zaczelam sie martwic nieciekawymi opiniami. Zanim rezerwowalismy wyjazd first minute opinie byly swietne a teraz coraz gorzej. My wyjazd mamy w polowie sierpnia, ale niestety juz nie ma mozliwosci zmian, wiec pojade z niepokojem jak bedzie. Mamy wykupiony apartament wiec mam nadzieje ze nie bedzie problemu z lokalizacja. Martwia mn kolejki po jedzenie, ale pocieszajace jest to, ze jest dobre - wiele osob chwali. Pozdrawiam
                                        • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.13, 09:27
                                          witam
                                          chciałem uspokoić osoby które się tam wybieraja bo moja opinia moze byc odebrana w sposób zniechęcający do tego miejsca.
                                          Atmosfera dalej fajna i personel bez zmian rewelacyjny, jedzenie super a dla dziecie idealne poprostu raj :):) jedno co mnie zaskoczyło ze w dystrybutorach sa oryginalne napoje pepsi 7up....
                                          Jeżeli chodzi o baseny to najprawdopodoniej nikt po powrocie z kąpieli w morzu nie spłukuje się pod prysznicem, ja osobiscie non stop kąpałem sie w basenie z dzieckiem (nie dostaliśmy żadnych dziwnych rzeczy które mozna dostac po bywaniu w basenach w naszym kraju) poprostu woda nie jest krystaliczna ale to nie problem.
                                          Z animacjami jest tak ze jest tam grupa EXPERIENCE z holandii i oni w dalszej częsci hotelu robią jakies konkursy dla dzieci z ich biura.
                                          Polska animatorka to totalna porażka bez pomysłu.
                                          • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 07.08.13, 11:21
                                            To się uspokoiłam. Wybrałam ten hotel sugerując się dobrymi opiniami z poprzednich lat. Co prawda nie jadę z dziećmi, ale przeważyła też równa płaszczyzna hotelu, plaża i do spacerów i kąpieli morskich. Kamienie mnie nie odstręczają. Chociaż czytałam też opinie o rannych kąpiących się.
                                            Ale też zainteresowały mnie dobre opinie o wieczorku greckim czy pokazie ogni.

Nie oczekuję luksusów, ale chce spokojnego wypoczynku w przyzwoitych warunkach.

Chcę pojeździć po wyspie, czy poleca Pan jakoś wypożyczalnię aut w okolicy ( hotelu).
                                            • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 12:17
                                              Jeżeli chodzi o wode i plaże to dla mnie i mojego syna było i będzie rewelacyjnie :):) woda krysztal a zachecam do wrzucenia bułki do wody, ilość ryb jest ogrona :):)
                                              Niestety fire show to porażka :(:( brak pomysłu i widoczny brak Adama.
                                              Jedyne co moge zapewnić to jedzenie super, atmosfera w hotelu luźna i przyjazna chyba ze się trafi na polaka malkontenta my taka pare mieliśmy i z innymi osobami mieliśmy z nich straszna ucieche:), drinki jakie tylko sobie wymyślicie (polecam drinka w barze przy basenie ósemce, trzeba być wcześnie zeby nie bylo ludzi i poprosic o jej specjalnego drinka :):) idealny dla kobiet :)
                                              Życze udanego wypoczynku !!!
                                              • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.13, 12:33
                                                wypażyczalnia w kardamenie jak wysiądą panstwo z autobusu to po lewej stronie jest wypożyczalnia podajrze mareva albo marvea :):)
                                                3 dni za pande kosztuje 110 euro i polecam starszy model bo jest wyższy od nowej pandy i dynamiczniejszy oraz malo pali :):)
                                                dla porownania ten sam samochod w wypożyczalni na przeciwko kosztuje 30euro wiecej.
                                                Alternatywą jest quad wszedzie
                                                • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 09.08.13, 16:10
                                                  Wielkie dzięki za pomocne informacje!
                                                  Staram się na urlopie wypoczywać, po to jadę. A informacje pomagają, wiem czego się spodziewać.
                                                  Kupowałam w ofercie first minute, kierując się opiniami z poprzednich lat. Dlatego śledzę na bieżąco.
                                                  Mniej więcej nadal jest to to, czego szukałam, w dobrej relacji usług do ceny.
                                                  Jeszcze tylko ciekawa jestem czy pogoda będzie taka jak się spodziewamy. Z przyczyn obiektywnych pierwszy raz jadę na przełomie września i października,
                                                  • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 24.08.13, 09:54
                                                    Mam pytanie dotyczące pokojów.
                                                    W opiniach podkreśla się, że wyższy standard jest pokojów w dawnym Kalimera Kos.
                                                    Na zdjęciach widać, że jedne pokoje mają ciemne meble i kolorystykę, inne niebieskie wykończenie i jasne meble. Które to dawna Kalimera?
                                                  • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 15:35
                                                    :) ale tutaj ucichło :)
                                                    Może ktoś napisze jak było :)
                                                  • Gość: gaga.tka Re: Akti Beach Club Kos IP: *.rabbit.static.3s.pl 14.09.13, 10:04
                                                    Witam z tego hotelu wrocilismy ostatniego sierpnia. Po dwoch tygodniach wrocilismy zachwyceni. Bylismy w wielu roznych hotelach na roznych wyspach ale akti oceniamy jako jeden z najlepszych. Duzy ogrod i rozleglosc hotelu powodowalo ze nie bylo tloku i meczacego siedzenia jeden na drugim. Plaza swietna zwirkowa co uwazam za wielki plus poniewaz dzienn wial mocny wiatr, przy piasku jest to problem bo wszystko wieje w oczy, zwirek rewelacyjny, w morzu duzo rybek mozna karmic, dzieci bawily sie przy morzu caly czas i nie narzekaly ze plaza kamienista. Dwa dni mielismy samochod z wypozyczalni hotelowej 120 e za kia picanto sezon wysoki, na paliwo nie poszlo nam za duzo mimo ze litr paliwa niecale 2 e wyspa jest malutka i mimo ze wszystko zwiedzilismy bylo ok. Polecam objazd wyspy z kazdej strony poniewaz kazda plaza jest inna a miasto Kos czarujace.
                                                    Wracajac do hotelu jedzenie wysmienite, bylismy dwa tyg i nic nam sie nie znudzilo, swietne wloskie jedzenie, pizze pasty makarony losos rewelka jedzenie u chinczyka super. Jednym jedynym minusem dla mnie byl smak wody z dystrybutorow, ale dalo sie przezyc albo kupujac wode w markecie. Ja z swojej strony hotel polecam w 100% chetnie odpowiem na pytania
                                                  • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 14.09.13, 20:09
                                                    Na tripadvisor są narzekania na zapach koło recepcji i zalewanie łazienki przy korzystaniu z prysznica. I na wyjątkowo twarde łóżka.
                                                    Jaka jest Twoja opinia w tej sprawie?

• Gość: gaga.tka Re: Akti Beach Club Kos IP: *.rabbit.static.3s.pl 15.09.13, 00:24
                                                    Zadnego zlego zapachu obok recepcji nie wyczulismy, choc raczej nie przesiadywalismy w recepcji tylko na swiezym powietrzu. Podczas kapieli raz zdarzylo sie ze przez kratke sciekowa wyszla nam piana z kapieli. Co do twardego materaca to ciezko okreslic co dla kogo znaczy twardy. Pierwsza noc spedzilismy w pokoju standardowym a potem przeniesli nas zgodnie z umowa do apartmentu. W pokoju bylo bardzo miekkie lozko w apartamencie twardszy materac. Nie wplynelo to jednak w moim mniemaniu na ocene hotelu.
                                                  • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 15.09.13, 20:26
                                                    Tak się dopytuję, bo na takie rzeczy narzekali turyści na tripadvisor.
                                                    Jadę przede wszystkim pokąpać się w ciepłym morzu. Ponieważ pierwszy raz jadę na Kos i nikt z moich znajomych nie był w Akti Beach, śledzę opinie na forach. To pozwala się odpowiednio nastawić. Nie oczekuje luksusów, ale chcę czystego pokoju i hotelu.

Rozumiem, że mieliście apartament, czyli pokój rodzinny. Ja mam FZX1, czyli rodzinny z oddzieloną ścianką sypialnią. Ale dużo na forach było informacji, o innych typach pokojów, które się na miejscu otrzymywało.
                                                    Mam nadzieję, że skoro lecimy 21.09. to już hotel nie będzie obłożony na maksa.
                                                    A jak wieczorne rozrywki ?
                                                  • Gość: gaga.tka Re: Akti Beach Club Kos IP: *.rabbit.static.3s.pl 16.09.13, 09:00
                                                    Chyba tak nazywaja pokoj rodzinny oddzielony sciana w takim pokoju sa dwa tv dwie klimy ale wielkosciowo niewiele rozni sie od pokoju bez podzialu:-) . Jednakze jest bardzo czysto codziennie swieze ladne reczniki czysta posciel, mysle ze to najwazniejsze. Wieczorami faktycznie byly animacje w teatrze na swiezym powietrzu, co tydzien repertuar sie powtarzal bylismy na kilku z nich. Wystepy sa realizowane przez animatorow jedne lepsze drugie gorsze niestety odbywalo sie dosyc pozno tak ze dzieci nie do konca wytrzymywaly. Polecam wystep Mamma Mia i michael Jackson. Na pokaz ogni niestety n zalapalismy sie z powodu duzego wiatru jaki zaczal wiac koncem sierpnia. Mysle ze w wrzesniu oblozenie hotelu bedzie w sam raz zeby wypoczac:-) wspominam pierwsza kolacje na ktora przyszlismy i musielismy szukac wolnego stolika a stolowka naprawde jest pokaznych rozmiarow, z koncem miesiaca zaczelo sie rozluzniac i wtedy bylo swietnie stoliki bez problemu a i kolejki do jedzenia niewlkie. Co do spedzania wolne czasu wieczorem to przy glownym basenie jest bar na swiezym powietrzu z malym placem zabaw wiec to swietna alternatywa do glosnych wystepow. Napewno bedziecie zadowoleni.
                                                  • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 16.09.13, 15:03
                                                    Wielkie dzięki za informacje!
                                                  • Gość: Olek Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.09.13, 10:49
                                                    Witam my tez sie wybieramy do Akti Beach 21.09 wiekszą ekipą to do zobaczenia .Mam pytanie czy mozna oddac dziecko do mini club tak jak piszą w róznych opiniach?
                                                  • Gość: gaga.tka Re: Akti Beach Club Kos IP: *.rabbit.static.3s.pl 17.09.13, 07:27
                                                    Spokojnie mozna dziecko zapisac do mini clubu. Jedna z animatorek to Polka i ma dyzur w mini clubie co trzeci dzien, wiec tym bardziej lepiej dla dziecka. Moje dzieci byly kilka razy i podolo im sie.
                                                  • Gość: Olek Re: Akti Beach Club Kos IP: 89.204.138.* 17.09.13, 08:01
                                                    Super dzienkuje za informacje i mysle ze mojemu dziecku tez bedzie sie podobalo, a ogólnie jest cos naco mamy zwrucic szczególną uwage w hotelu czy na plazy?? i może jakis typ co warto zobaczyć na Kosie i czy orientuje sie pani jak jest z wycieczką do Turcji.Dzienkuje i pozdrawiam
                                                  • Gość: gaga.tka Re: Akti Beach Club Kos IP: *.rabbit.static.3s.pl 24.09.13, 18:25
                                                    W turcji nie bylismy ale bedac w miescie kos mozna blo w kadym biure wykupic rejs za ok 25_30 euro. My mielismy dwa dni auto zwiedzilismy missto kos, zia, palaio pili-ruiny, i polwysep kefalos-urokliwe plaze na wielu nie bylo za wiele osob.
                                                  • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 06.10.13, 22:51
                                                    Hotel moim zdaniem ma i plusy i minusy. Ogólnie na bardzo średnim poziomie.
                                                    Byłam z przyjaciółmi i rodziną na przełomie września i października. Wraz ze zmniejszającą się ilością turystów pogorszyło się wyżywienie. W drugim tygodniu był dużo mniejszy wybór dan. owoców, deserów. Z owoców pozostały twarde jak skala gruszki, jabłka i nektarynki.
                                                    Ogólnie moim zdaniem jakość wyżywienia na bardzo różnym poziomie. Śniadania dobre, jak to w hotelu to samo, ale na przyzwoitym poziomie. Czasami niejadalny biały jogurt.
                                                    Z propozycji na obiad i kolacje najlepsze były dania na włoskim stanowisku. Super pizza, smaczne makarony i ryby. Kuchnia azjatycka wieczorem: duży wybór dan smażonych w głębokim tłuszczu, więc nie korzystałam.
                                                    Stanowisko grillowe: dania słabe. Powaliła mnie pita. która była dostępna tylko raz w tygodniu w czasie wieczoru greckiego. Ociekająca tłuszczem i przypalona. Od wielu lat wypoczywam w Grecji, ale czegoś takiego nigdy nie widziałam.

Stanowisko kuchni greckiej: różnie. Od super miecznika duszonego w jarzynach, po zapiekanki niektóre fantastyczne, inne z gatunku" przegląd tygodnia" niejadalne. Bardzo dobre: zapiekany bakłażan ( ale tylko raz), zapiekana cukinia ( 3 x), mousaka ( 2 x ).

Bardzo dobre pieczywo i słodkości.

Alkohol: niezłe lokalne piwo i lokalna brandy, dobra whisky, martini, gin. Ale trzeba pytać co mają w ofercie, bo nie ma listy dostępnych alkoholi. Poza drinkami. które są dokładnie opisane. Ale nie zawsze smaczne.

Kawa i herbata w restauracji głównej dostępna tylko rano. Potem trzeba sobie przynieść z holu przy recepcji, albo wypić po wyjściu z restauracji. Przez 2 dni kawa przy recepcji nie do wypicia. Chyba z kranówki.
                                                    Najlepsza moim zdaniem kawa w barze przy basenie głównym i przy plaży, także espresso.

Ogólnie standard oceniam na 3*. Hotel jest dość stary. Pokoje rodzinne składające się z 2 pomieszczeń sypialnych ( chociaż wybudowane 5 lat temu) mają koszmarnie małe łazienki. Nam się trafiła bez okna, więc "pachniało" nie za ładnie. Przy korzystaniu z wanny ( nawet prysznic) wylewało się z kratki kanalizacyjnej. Większość ludzi z obu budynków z tymi pokojami się też na to skarżyła. Łazienka była tak urządzona, że jedyne miejsce, gdzie można było położyć dywanik łazienkowy, wypadało dokładnie nad tą kratką. Wiec wychodzenie z wanny do przyjemnych nie należało. Dodam, że wody staraliśmy się używać oszczędnie, a kratkę panowie przeczyszczali kilkakrotnie.

W pokojach standardowych kol basenu głównego i obok recepcji, łazienki dużo większe, z oknem, a kratka umieszczona z boku lub pod umywalką.
                                                    Sprzątanie bieżące w porządku. Ale szafy brudne i zakurzone. a okno w mniejszej sypialni mało przezroczyste. Narzuty zakurzone. Lepiej od razu odłożyć na bok.
                                                    Moim zdaniem za mało kobiet sprzątających, widać, że mają mało czasu na gruntowniejsze porządki.
                                                    Czyste, białe ręczniki i pościel.
                                                    Pomieszczenia ogólnodostępne, w tym sanitariaty i baseny czyste. Leżaki przy basenach i tereny wokół czyste i myte codziennie. Leżaki przy basenie k/ amfiteatru sfatygowane. Pozostałe przy basenach w porządku.

Miły i uczynny personel. Animatorzy sympatyczni, wieczorne programy w ich wykonaniu lepsze i gorsze. Nam podobał się Michel Jackson i Horror Night.

Plaża niezła, ale warunki do kąpieli słabe. Kamienie w wodzie to dla nas nie problem. Tutaj były jednak bardzo śliskie, pokryte glonami. Super warunki do plywaniaw sąsiednim kompleksie hoteli Mitsis ( w lewo) i ok 1 km przy Miami hotel ( w prawo).
                                                  • Gość: Olek Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.10.13, 09:37
                                                    Wrucilismy wlasnie z urlopu z Akti z rodziną i przyjaciulmi i jedno glosnie wrazenie od wszystkich Super poznalismy tez tam duzo wspanialych ludzi co mieli te same zdania o tym hotelu . Jedzenie pierwsza klasa pokoje czysze dziennie sprzątane w łazience miejsca na trzy osoby. Plaza kamienisto żwirkowa ale ok każdy otym wiedzial także ocena moja i moich wszstkich znajomych na 6 pozdrawiam
                                                  • Gość: marcin Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.13, 09:36
                                                    zawsze mnie smiasza wpisy o plazy :):) pani malwino czy byla pani na plazy z piaksiem podczas wiatru? Ja bylem w roznych zakątkach tej wyspy na plazach o ktorych wiekszosc ludzi nie ma pojecia ze istnieja, sa bardzo urokliwe ale wiatr niosacy piasek strsznie "tnie". Dla mojego dziecka i wiekszosci osob ktore poznalem nie przeszkadzaly kamienie na plazy wrecz przeciwnie dawaly fajne warunki do nurkowania.
                                                    Co do jedzenia kazdy lubi cos innego i nie mozna generalizowac ze jak cos pani nie smakuje to innym tez nie bedzie.
                                                    Ja uwazam, rowniez z opini innych ze hotel jest rewelacyjny a jedzenie jeszcze lepsze, moze pod koniec sezonu juz tak nie urozmaicaja jedzenia wiec polecam pojechac w lipcu.
                                                  • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 17.10.13, 14:51
                                                    Panie Marcinie,
                                                    od lat wypoczywam nad kamienistymi plażami i kamienie mi nie straszne. I w Akti Beach pływałam w morzu bez problemów). Napisałam po prostu, ze kamienie były bardzo śliskie, bo obrośnięte glonami. I takie są. Aby ułatwić ludziom wejście do wody ułożono worki z piaskiem. Chociaż niektórzy mieli problem z poruszaniem się po nich, zwłaszcza przy wychodzeniu z wody. Dodam, ze mnie to nie sprawiało problemu. Ale ludziom bywało tak. I wcale mnie to nie śmieszyło. Tym bardziej, że kilkakrotnie widzieliśmy ludzi poranionych przez te większe głazy.
                                                    Ponieważ dużo się poruszaliśmy po okolicy, widzieliśmy np. warunki przy hotelach Mitsis, gdzie kamienie z wody ( te duże i średnie usunięto). I o tym tylko napisałam. Sama z przyjemnością wolałam spacer na wysokość kompleksu Miami Beach.
                                                    Jeżeli kogoś moja opinia uraziła, to trudno. Ja napisałam po prostu swoje odczucia.

Co do wyżywienia, to również napisałam o swoich odczuciach ( i nie tylko, bo byliśmy grupą w sumie 15 osób). Jedzenie było różne, i bardzo dobre i mało jadalne. I tu się również z Panem zgadzam, że gusta są różne. Ale to hotel 4* i pewne standardy jednak obowiązują. Moim zdaniem lepiej podać mniej, ale jadalnego. W drugim tygodniu jedzenia było nie tylko mniej, ale i jego jakość wyraźnie się pogorszyła. Dla mnie jedzenie nie jest na wczasach najważniejsze, ale jak np. ludzie wylewali kawę czy herbatę po jednym łyku ( z automatu przy recepcji i w barze główny), bo była wręcz obrzydliwa, to coś było na rzeczy. Tak jak i dla mnie nie jest jednak normalne sprawdzanie organoleptycznie czy dana potrawa "zalatuje" czy nie przed spożyciem.
                                                    A na koniec mała prośba. Złośliwość w stosunku do forumowiczów chyba jest cokolwiek nie na miejscu. Wybieram taki termin wczasów jaki mi odpowiada i kiedy mogę jechać. I pewnie jeszcze sporo ludzi też tak robi.
                                                    Jeżeli Panu ta złośliwość poprawiła humor, to życzę wiele dobrego.
                                                    Co do opinii.
                                                    I na tripadvisorze i na holidaycheck widać, że w tym roku było w stosunku do Akti Beach dużo uwag i ogólna ocena wczasowiczów była niższa niż w poprzednich latach.
                                                    Może coś to da jednak Panu do myślenia?
                                                  • aluap Re: Akti Beach Club Kos 11.12.13, 23:17
                                                    Jestem ciekawa, czy ktoś wykupił wakacje w tym hotelu na lipiec 2014? Ja się przymierzam do kupna oferty z Grecosa, apartament z dwoma pomieszczeniami 2 dorosłych 2 dzieci, wychodzi ok 14tysięcy na 2 tygodnie od końcówki czerwca. Zauważyłam, że ten hotel również sprzedaje Tui, ale terminów wakacyjnych już nie ma. Czy ktoś wykupił wyjazd z Tui a jeśli tak, to ile kosztował w tym terminie?
                                                    Ciekawa też jestem, czy polscy animatorzy Tui ograniczają się tylko do zajmowania się dziećmi z Tui, czy też zajmują się wszystkimi polskimi dziećmi?
                                                  • Gość: Jacek Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dynamic.mm.pl 10.01.14, 20:42
                                                    Lecimy do Acti Beach Club 22-29.06.2014 w trzy rodziny - czy ktoś może leci w tym terminie?
                                                  • Gość: ania Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 21:24
                                                    Lecimy również w trzy rodziny, ale od 28 czerwca na dwa tygodnie. Dzieci od 4 do 10 lat.
                                                  • Gość: jadziunia Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.14, 12:31
                                                    jw.
                                                    lecimy 22.06 do 06.07 na dwa tygodnie do Akti z dwojka dzieci 7 lat i 2 latka. dwie czoreczki. lecimy z katowic.
                                                    pozdrawiam i mam nadzieje ze do zobaczenia
                                                    ps. wiecie może jakie warto numery pokoi brac?
                                                  • Gość: Kaśka Re: Akti Beach Club Kos IP: 91.239.205.* 26.05.14, 09:42
                                                    Hej, my lecimy 21.06-05.07 z Warszawy Dzieci 14 i 11 lat Dopiszcie się do wyjazdu :-)
                                                    www.oceniacz.pl/hotel/6649/akti-beach/wyjazdy
                                                    Pozdrawiamy i do zobaczenia

• Gość: jarek Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.14, 22:19
                                                    my lecimy również w trzy rodziny 29.06-6.07 do zobaczenia :-)
                                                  • Gość: ja Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.14, 12:59
                                                    do zobaczenia :)
                                                  • Gość: jadziunia Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.14, 12:29
                                                    hej tak my lecimy jedną rodzinką :) mam dwojke dzieci 7 lat i dwa latka. A wy? Aa i lecimy z katowic na dwa tygodnie. Jak co to pisz proszę na maila. Pozdrawiam
                                                    Jadwiga
                                                  • Gość: Kaśka Re: Akti Beach Club Kos IP: 91.239.205.* 26.05.14, 09:43
                                                    Hej, my lecimy 21.06-05.07 z Warszawy Dzieci 14 i 11 lat Dopiszcie się do wyjazdu :-)
                                                  • Gość: ja Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.14, 12:33
                                                    oj to my się zalapalismy na promocje i placilismy dużo mniej, dwie trzecie tej sumy o której piszesz i lecimy z alfa staru.
                                                  • Gość: Ania Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.14, 18:28
                                                    My z grecosa, pokój chyba mamy jakiś rodzinny, bo trojka dzieci- dziewczyny, 10,4,4. Pewnie do zobaczenia na kos, lecimy z poznania.
                                                  • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 18.05.14, 22:03
                                                    Moim zdaniem najlepsze są pokoje w okolicy basenu głównego i restauracji. Ciągną się w 2 rzędach aż do plaży. wszędzie blisko.
                                                    Najdalej jest część hotelu położona wokół basenu w kształcie ósemki. I do restauracji i plaży jest stąd dalej. Ale jest za to bardzo cicho i kameralnie.
                                                    Przy basenie głównym jest dość głośna ( do wytrzymania) muzyka i dzienne animacje .Blisko też do klubu dla dzieci i placu zabaw.
                                                    Pokoje rodzinne ( te z oddzielną sypialnią) są wyłącznie w 2 budynkach przy basenie vis a vis amfiteatru( tak pośrodku ). Cały obiekt mimo dużego terenu jest łatwy w komunikacji.

Najwięcej ludzi narzekało na pokoje w budynku głównym, nad restauracją i zwłaszcza nad kuchnią.
                                                  • Gość: jadziunia Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.14, 10:43
                                                    Kochana Malwinko dzięki, trochę mi rozjaśnilas jak to wygląda. My mamy wykupiony pokoj rodzinny bo lecimy z dwojka dzieciaczkow. Dzieki raz jeszcze i pozdrawiam z Katowice
                                                  • Gość: Malwina Re: Akti Beach Club Kos IP: *.chelmnet.pl 19.05.14, 13:31
                                                    Na stronie hotelu aktibeachclub.gr widać na zdjęciach jak hotel wygląda, mapkę wręczają dopiero w recepcji. Ale są dwa rodzaje pokojów rodzinnych: te z oddzielną sypialnią i duży pokój z 2 dostawkami.
                                                    Życzę miłego wypoczynku!
                                                  • jussi1980 Re: Akti Beach Club Kos 21.05.14, 12:25
                                                    Czy ktoś może leci do Akti Beach od 7 do 14 czerwca z katowic?
                                                  • Gość: Kaśka Re: Akti Beach Club Kos IP: 91.239.205.* 26.05.14, 09:44
                                                    Hej, my lecimy 21.06-05.07 z Warszawy Dopiszcie się do wyjazdu :-)
                                                  • Gość: Kaśka Re: Akti Beach Club Kos IP: 91.239.205.* 26.05.14, 09:38
                                                    My lecimy 21.06 z Warszawy na dwa tygodnie. Z pewnością się spotkamy :-)
                                                  • Gość: jadziunia Re: Akti Beach Club Kos IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.14, 10:58
                                                    bardzo się ciesze. macie dzieciaki? napiszcie cos o sobie. my mamy dwojke dwie córeczki 7 lat i 2 latka ale to już pisałam. mamy 36 i mąz 38 lat takie z nas staruszki :)
                                                  • Gość: kaśka Re: Akti Beach Club Kos IP: 91.239.205.* 26.05.14, 15:24
                                                    No to jeśli z Was staruszki, to w takim razie z nas staruchy :-) Mamy 39 i 38 lat, także średnia wieku troszkę wyższa niż Wasza :-) a jeszcze dodać do tego dzieci (dwóch chłopców 14 i 11 lat), to w tej kategorii jesteśmy na I miejscu :-).

My lecimy z Warszawy 21 czerwca, a Wy? Napiszcie na priv będzie łatwiejszy kontakt :-)
                                                    apolubiec@op.pl
                                                  • Gość: jola Re: Akti Beach Club Kos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.14, 17:23
                                                    Leci ktoś w drugiej połowie lipca?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka