Dodaj do ulubionych

hotel Afandou Beach na Rodos

IP: *.play-internet.pl 18.02.13, 21:00
witam,
czy ktoś był może w tym hotelu? mogę prosić o opinie? czytałam oczywiście opinie na holidaycheck ale może ktoś na forum coś napisze...
dzięki
Obserwuj wątek
    • wiem_gdzie_jade Re: hotel Afandou Beach na Rodos 18.02.13, 22:48
      Witam,
      Ja ten hotel obsługiwałam 2lata temu.
      Hotel położony jest w miejscowości Afandou, wybierając się do niego należy nastawić się na to, że w pobliżu samego hotelu zbyt wielu atrakcji nie ma, generalnie do "centrum" miasteczka są około 2km. Hotel jest blisko plaży, trzeba przejść kawałek drogą w kierunku morza, plaża jest głównie żwirowa.
      Sam hotel ma bardzo przyjemnego właściciela, nota bene którego żona często jest na recepcji. Pokoje ładne, zadbane i czyste, basen również w porządku.
      Jeżeli chodzi o jedzenie, jest ono smaczne, jednak śniadania są dosyć skromne - ludzie często narzekali, że nie pojawiają się pomidory, ogórki itp., albo, że jest ich za mało. Parę razy słyszałam też, że momentami brakowało oliwek.
      Generalnie jak na greckie 3*, hotel bardzo przyzwoity, jednak na uboczu. Miejsce to może się spodobać rodzinom z dziećmi.
      W razie innych pytań, chętnie odpowiem.
      Mogę też podesłać na maila program i opis hotelu z roku 2011.

pozdrawiam,
      Iwona
      • Gość: Anka Re: hotel Afandou Beach na Rodos IP: *.play-internet.pl 20.02.13, 22:11
        Bardzo dziękuję za wyczerpująca informacje :)
        • wiem_gdzie_jade Re: hotel Afandou Beach na Rodos 20.02.13, 22:56
          Proszę bardzo ;)
          W razie czego, proszę pisać.

pozdrawiam,
          Iwona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka