Gość: Anka IP: *.play-internet.pl 18.02.13, 21:00 witam, czy ktoś był może w tym hotelu? mogę prosić o opinie? czytałam oczywiście opinie na holidaycheck ale może ktoś na forum coś napisze... dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiem_gdzie_jade Re: hotel Afandou Beach na Rodos 18.02.13, 22:48 Witam, Ja ten hotel obsługiwałam 2lata temu. Hotel położony jest w miejscowości Afandou, wybierając się do niego należy nastawić się na to, że w pobliżu samego hotelu zbyt wielu atrakcji nie ma, generalnie do "centrum" miasteczka są około 2km. Hotel jest blisko plaży, trzeba przejść kawałek drogą w kierunku morza, plaża jest głównie żwirowa. Sam hotel ma bardzo przyjemnego właściciela, nota bene którego żona często jest na recepcji. Pokoje ładne, zadbane i czyste, basen również w porządku. Jeżeli chodzi o jedzenie, jest ono smaczne, jednak śniadania są dosyć skromne - ludzie często narzekali, że nie pojawiają się pomidory, ogórki itp., albo, że jest ich za mało. Parę razy słyszałam też, że momentami brakowało oliwek. Generalnie jak na greckie 3*, hotel bardzo przyzwoity, jednak na uboczu. Miejsce to może się spodobać rodzinom z dziećmi. W razie innych pytań, chętnie odpowiem. Mogę też podesłać na maila program i opis hotelu z roku 2011. pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: hotel Afandou Beach na Rodos IP: *.play-internet.pl 20.02.13, 22:11 Bardzo dziękuję za wyczerpująca informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiem_gdzie_jade Re: hotel Afandou Beach na Rodos 20.02.13, 22:56 Proszę bardzo ;) W razie czego, proszę pisać. pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś