Dodaj do ulubionych

Chania - Warszawa (ryan)

IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.03.13, 19:40
Przeszukałam forum ale nie znalazłam odpowiedzi na moje pytani (chyba, że mi umknęło). Czy ktoś z Was korzystał z oferty Ryana na lot z Chani do Warszawy o 6:30 rano? Wyjazd organizuję sama i zastanawiam się czy nie będzie problemów z dotarciem na lotnisko tak wcześnie... Jeszcze nie wiem, gdzie będzie ostatni nocleg, planowałam w Chani. Domyślam się, że jedyną opcją jest taxi, orientujecie się jaki jest koszt?
Pozdrawiam!
M.
Obserwuj wątek
    • wiem_gdzie_jade Re: Chania - Warszawa (ryan) 23.03.13, 20:07
      Pierwszy bus na lotnisko jest o 05:30, więc ta opcja rzeczywiście odpada.
      Taxi z Chanii na lotnisko powinno kosztować między dwadzieścia parę a trzydzieści parę euro, w zależności od firmy.

pozdrawiam,
      Iwona
      • Gość: Andrzej Re: Chania - Warszawa (ryan) IP: *.146.59.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.03.13, 13:52
        25 euro to kurs Chania Lotnisko ,jednak po 5 rano oprócz soboty i niedzieli taksiarz nie może żądać więcej za kurs.
        • Gość: Martyna Re: Chania - Warszawa (ryan) IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.03.13, 19:29
          Dziękuję za odpowiedzi!
          • Gość: malutka1939 Re: Chania - Warszawa (ryan) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.13, 15:32
            ja się wybieram wylot kupiłam z Katowic a powrót do Wa-wy. Pisałam maila do hotelu udzielie mi informacji że koszt transferu taxi to 23 euro. My będziemy w Stavros.
            • karin861 Re: Chania - Warszawa (ryan) 27.05.13, 16:57
              ja utargowałam na 20 euro z chłopakami na stacji taxówek tuż obok KTEL'a w Chanii, więc się targujcie i uśmiechajcie, spokojnie za 20 euro Was podwiązą :)
    • ada1 Re: Chania - Warszawa (ryan) 28.05.13, 13:28
      My będziemy wracać o tej godzinie. Pewnie skorzystamy z transportu, który oferuje nasz pensjonat - koszt 20E.
    • Gość: syflak Re: Chania - Warszawa (ryan) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 12:48
      Mam taki sam problem i zdecydowałem się na wynajem auta,koszt za tydzień we wrześniu 115 E .
    • rpa3005 Re: Chania - Warszawa (ryan) 13.02.20, 17:13
      Z lotniska do Chanii jest blisko ok 10 km....praktycznie mozna isc na piechote. Co pol godziny jezdzi miejscowy autobus , bilet 2 i pol eur.
      Polecam mieszkanie w centrum Chanii dla 3 os, nowe i nowoczesne, blisko portu i morza, dworca autobusowego z którego można udać się dosłownie wszędzie gdzie warto....Bliższe informacje na stronie
      www.facebook.com/Chania-indywidualny-pakiet-wakacyjny-106915254106597/?modal=admin_todo_tour.
      Zorganizowane wycieczki fakultatywne , połowę tańsze jak w polskich biurach
      informacja
      mysticalcretetours.gr/pl/
      Jestem w Agia Marina od 1.05,
      mysticalcretetours.gr/pl/nowe-biuro-w-agia-marina/
      Oprócz sprzedaży wycieczek, chętnie podzielę się swoimi informacjami praktycznymi i krajoznawczymi.
      Zapraszam serdecznie.
      Prywatnie powiem,ze Zachodnia Kreta to jedno z najpiękniejszych miejsc na świecie,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka