Dodaj do ulubionych

Hotel LYTTOS BEACH

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.13, 08:12
Bardzo proszę o informacje i opinie na temat tego hotelu. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: j Hotel LYTTOS BEACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.13, 11:15
      Czy to ten sam hotel Robinson Club Lyttos Beach?
    • Gość: joannatk Hotel LYTTOS BEACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.13, 13:55
      Bardzo bardzo bardzo proszę opisać wrażenia z pobytu w tym hotelu. Czekam z niecierpliwoscią.
      Pozdrawiam
      • felis Re: Hotel LYTTOS 09.05.13, 12:16
        Byłam w zeszłym roku we wrześniu i chętnie tam wrócę. W zasadzie wszystko mi się podobało, porażką była tylko restauracja (ośmioosobowe stoły!), nie dało się zjeść bez towarzystwa obcych osób. A ja za bardzo towarzyska nie jestem... No i nadobecność Rosjan... Jeśli masz jakieś pytania to pisz na maila gazetowego.

Pozdrawiam,
        felis
        • Gość: joannatk Re: Hotel LYTTOS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.13, 14:46
          Dziękuję za informacje. Na pewno napiszę do Ciebie (na spokojnie wieczorem). Pozdrawiam
        • Gość: joannatk Re: Hotel LYTTOS IP: *.centertel.pl 13.05.13, 22:21
          Felis czy otrzymałaś wiadomość odemnie ?
          • sylka1978 Re: Hotel LYTTOS 22.05.13, 22:28
            ja też chętnie podepnę się pod wątek ... pilnie, bo niedługo jedziemy ... jakieś sugestie, rady, spostrzeżenia co do samego hotelu ? z góry dziękuję
            • Gość: joannatk Re: Hotel LYTTOS IP: *.centertel.pl 22.05.13, 23:08
              Sylka1978 kiedy lecisz? Mało polskich opinii na temat tego hotelu Pozdrawiam
              • Gość: sylka1978 Re: Hotel LYTTOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 17:54
                w niedziele ... opinii bardzo mało :(
                • Gość: joannatk Re: Hotel LYTTOS IP: *.centertel.pl 24.05.13, 18:02

To ulituj się i po powrocie opisz swoje wrażenia I najlepiej pozytywne :) Liczę na to (naiwna jestem?) Ja lecę z pieciolatkiem Mam nadzieję że dla niego będzie tam sporo atrakcji Pozdrawiam
                  • Gość: Musso Re: Hotel LYTTOS IP: *.piotrkow.pilicka.pl 24.05.13, 22:51
                    Kolega wrócił z tego hotelu tydzień temu. Hotel bez zastrzerzeń. Ja lecę w lipcu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka