Dodaj do ulubionych

hotel haris

19.05.13, 11:52
czy ktos zna jak wygladaja pokoje economy w hotelu Haris bo innych juz nie ma.
Obserwuj wątek
    • Gość: meg88 Re: hotel haris IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 14:02
      Witam, Czy masz na myśli hotel Haris - Kreta - Agia Marina??
      • kjanka2 Re: hotel haris 19.05.13, 17:28
        tak ,chodzi o ten hotel. Za p[ozno sie zorientowalam i juz nie bylo tych standart.Nie wiem czy ewentuslnie wybrac Kalyves Beach czy attika na korfu
        • Gość: meg88 Re: hotel haris IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 20:16
          Powiem tak: z pobytu w tym hotelu byłam nawet bardzo zadowolona. Pokoje ekonomy były w porządku, na parterze w niczym nam to nie przeszkadzało. Ci co byli wyżej mieli gorąco mimo, że klima chodziła. ten pokój nie ma tarasu , nie ma balkonu ale za to dużo miejsca przed wejściem do pokoju , spokojnie chodziło się na basen,na plażę. ŻADNEGO problemu.Z tych pokoi korzystali i polacy, czesi i niemcy. Atmosfera była super. Spokojnie mogę polecić.Jedzenie zawsze świeże, usytuowanie hotelu spoko. Blisko do Platanis na lody, kawkę itp.....Możesz spokojnie jechać na ekonomy i rozkoszować się urokami Krety, hotelu, basenu i plażyyyy. Było super. Aha .... pokoje codziennie sprzątane, czysto, śnsiadania i obiadokolacje smacze i urozmaicone. Uważam, że moższ spokojnie tam jechać.:). W razie innych pytań na temat tego hotelu - chetnie odpowie :) Pozdrawiam
          • kjanka2 Re: hotel haris 19.05.13, 21:18
            dziekuje za informacje ,jade z mezem mamy po 60-ce zywotni emeryci. lubie sie kapac,a wiec jakie dno w morzu piasek czy kamienie a jaka plaza. poza tym jak to rozumiec ze duzo miejsca przy wejsciu do pokoju ekonomy -to jakis przedpokoj? Wchodzi sie od zewnatrz?juz zrobilam rezerwacje na dias z itaki ale roznica wcenie 1000zl bo inclusiv, /od 2 osob razem/Jakie ceny np napojow w grecji .dziekuje z gory za informacje
            • Gość: meg88 Re: hotel haris IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 21:52
              Witam. Wejścia do pokojów znajdują się na poziomie parteru, nie trzeba chodzić do pokojów po schodach, było to na tyle udogodnienie, przed wejściem do pokoju jest stolik i krzesła, dogodne dojście np. z plaży , basenu do pokoju, nie po schodach. Plaża spokojnie, trochę kamienista, żwirowa, piaszczysta. Blisko są markety gdzie nie drogo można robić zakupy. Cóż mogę powiedziec - ja też lubię dużo chodzić, zwiedzać więc z tych pokoi byłam zadowolona( ile tam sie siędziało - było - plaża, basen i krzesła ze stolikami prawie pod nosem a co do opcji wyżywienia - to już nie doradzę- rzecz gustu, smaku i zasobności kieszeni. śniadanka były super, obiadokolacje też a w międzyczasie cos na spacerach się załapało..lody, pizza, w marketach jakaś bułeczka - tu nikomu nic nie radzę - jak kto woli z tymi opcjami...jednym słowem głodna nie chodziłam.
              Jeżeli już wybraliście hotel dias... więc życzę udanych i pięknych wakacji ......
          • Gość: Kasia Re: hotel haris IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.10.16, 11:41
            Czy w tym pokoju zmieszczą się trzy osoby tzn.2 osoby plus jedna na dostawce ,bo tak wykupiłam
        • Gość: meg88 Re: hotel haris IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 20:19
          I jeszcze... nie wiem z kim jedziesz ale polecam wycieczki na Lagunę Balos i inne... i na Santorini ( droga ....ale....zobaczyć Santorini...to och i ach..oczywiści dla mnie )
          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka