Dodaj do ulubionych

jaka pogoda na Majorce teraz??

IP: 83.12.138.* 01.09.07, 14:45
witajcie...
we wtorek lecę na Majorkę...ostatnio podobno były tam ulewy, u nas
zimno...martwię się,ze moze nie byc gorąco :( Czy we wrześniu nadal
panują tam upały,czy woda jest ciepła (a wieczory?)... no i jaka
pogoda jest tam obecnie? Jadę tylko na 6 dni i marzę o słońcu!
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 01.09.07, 23:44
      wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php?id=08306&ort=PALMA
      • kornelinka Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 05.09.07, 00:04

1 wrzesnia wrocilam z majorki ostatni tydzien byla piekna pogoda.
        Choc przyznam ze pierwsze dni i mnie spotkaly ulewy, ale trwaly
        tylko do poludnia a pozniej upal i sloneczko. Moi znajomi wrocili
        wczoraj i mowili ze jest bardzo cieplo i slonko grzeje mocno
        • Gość: michaszko Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.gdynia.mm.pl 21.09.07, 19:25
          a ja jadę w ten wtorek i ciekawy jestem co tam zastanę...
          może ktoś coś wie na temat pogody??
      • 77lilia_na Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 04.06.08, 19:39
        dzieki za linki :)
    • Gość: konrad Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.subscribers.sferia.net 24.05.08, 09:45
      heheh ja tez we wtorek lece na majorke z okecia i tez doszly mnie
      takie sluchy ale juz podobno nie pada
      • karola810 Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 26.05.08, 14:44
        dajcie znać jaka była pogoda podczas pobytu bo ja wylatuję 11.06.
        z góry dzięki!
        • mikka8 Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 27.05.08, 12:06
          karola810 napisała:

> dajcie znać jaka była pogoda podczas pobytu bo ja wylatuję 11.06.
          > z góry dzięki!

Hej.Nie wiem co zastaniez 11-tego czerwca,ale teraz nie jest zbyt plazowo;) Od
          dluzszego czasu na Majorce chmury i deszcz.Dzis cala noc huczalo i lalo jak
          opetane;)

Pozdrawiam.
          • Gość: ktos Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.109.221.255.dyn.user.ono.com 01.06.08, 15:57
            a pogoda uparla sie i w dlszym ciagu just do d..y

• Gość: luz Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.ip.netia.com.pl 14.06.08, 16:07
              a jak sie sytuacja ma teraz? Bo zastanawaia sie czy 18.06 poleciec
              sobe na majorke i widzialem ze w zeszlym tygodniu nie bylo tam
              wesolo ale teraz cos prognozy calkiem optymistyczne na przysly
              tydzien....
              • agat-on3 Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 01.07.08, 01:19
                niewiem,czy tonadal aktualne,ale w zeszłym roku byłam na M od 24
                czerwca.Za gorąco nie jest,tofakt,poza tymjak na wysppę przystało
                wietrznie i często zmoienia się niebo,tzn często chmury,a baseny
                niestety jeszcze niedogrzane przez słońce,podobnie morze.Ale M sama
                w sobie jest PIEKNA
                • magda5005 Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 01.07.08, 13:04
                  Wróciłam 24.06. Od 13 czerwca jest bardzo ciepło. Raz zdarzył się
                  kilkuminutowy deszcz zaraz po nim słońce.
                  • Gość: as Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.ntlworld.ie 07.09.08, 23:55
                    a czy ktos sie orientuje jak jest tam teraz? lece za dwa tygodnie
                    • Gość: masumi Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 11:44
                      Ja wróciłam wczoraj. Cały tydzień było bardzo ciepło, ani razu nie padało. Wieczory też ciepłe ok 27 stopni, trochę duszne. Woda w morzu super, 27 stopni. Życzę Ci udanego wypoczynku :)
                    • i-l-o-n-a Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 09.09.08, 21:33
                      ja lece 21go i tez zastanawiam sie na jaka pogode sie szykowac... Chyba
                      wieczorami potrzebne juz beda jakies bluzy itp?
                      • Gość: as Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.ntlworld.ie 09.09.08, 22:29
                        oby nie, ja tez lece 21go, a dokladnie dokad jesli mozna wiedziec?
                        moze lecimy tym samym samolotem ;o)
                        • i-l-o-n-a Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 13.09.08, 12:52
                          lece z Katowic z mezem i dzieckiem, lecimy do Pioniero/Santa Ponsa Park.
                          A Ty?
                          • Gość: as Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.ntlworld.ie 15.09.08, 22:59
                            ja lece z Dublina do Palma Nova, mam nadzieje ze obejdzie sie bez
                            zbednych niespodzianek, milego pobytu i duuuzo slonca ;o)
                            • Gość: i-l-o-n-a Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.ludowa.netcominternet.pl 16.09.08, 20:11
                              wzajemnie !
              • Gość: jokasy Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 12.09.08, 23:10
                słuchajcie jestem załamana, przed chwilą patrzyłam na prognozę dla
                Majorki 18-21 wrzesień burze i deszcze a ja właśnie lecę 18...
                • Gość: visenna Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 13:26
                  moze wypowiedzialby sie ktos, kto wlasnie stamtad wrocil? tez bardzo zalezy mi
                  na informacji o pogodzie, czy rzeczywiscie trzrba sie martwic tymi opadami
                  (takze widzialam te prognoze z deszczem....), czy jest szansa na wygrzewanie sie
                  na slonku i ladna opalenizne, jesli sa takie prognozy?
                  • i-l-o-n-a Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 13.09.08, 14:08
                    przejrzalam chyba z 5 roznych prognoz dlugoterminowych ( o ile mozna im wierzyc)
                    i wyglada na to ze od 22go bedzie juz lepiej, 26 stopni srednio, malo chmur,
                    czwartek (26 chyba to jest) bedzie brzydko, burze i bez slonca i pozniej 28, 29
                    wrzesnia juz zimniej, 21 stopni i deszcze.

Wiadomo jak to jest z tymi prognozami, za chwile moga zmienic na zupelnie cos
                    innego takze lepiej sie nie nastawiac poki co na konkretna pogode tylko zobaczyc
                    tuz przed wyjazdem...

• Gość: visenna Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 14:19
                      tak, tylko ze ja wylatuje juz 17.09... i wlasnie na ten tydzien zapowiadaja
                      burze i opady... a chciaslabym sie poopalac...
                      • Gość: jokasy Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 13.09.08, 14:52
                        mieszkam w Irlandii i tu przez całe lato lało, dlatego chciałam
                        uciec od deszczu na parę dni na Majorkę,lecę w ten czwartek i jesli
                        cały czas będę musiała siedzieć w hotelu to sobie chyba coś
                        zrobię.Pozostaje mieć tylko nadzieję ze te deszczowe chmury po
                        drodze się gdzieś rozejdą...
                    • Gość: visenna Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 14:21
                      aha, jeszcze jedna sprawa, moglabys podac linki do tych stron z prognozami?
                      • i-l-o-n-a m.in. te strony odwiedzilam 13.09.08, 15:20
                        www.metcheck.com/V40/UK/FREE/europe_forecast_14days.asp?locationID=3227
                        www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/SPXX0061
                        www.weatheronline.co.uk/marine/weather?32&LANG=en&WIND=g199&KUST=00057&CEL=C&SI=mph
                        www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=accuweather&traveler=0&locCode=EUR|ES|SP004|PALMA%20DE%20MALLORCA&metric=1
                      • Gość: jokasy Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.b-ras2.lmk.limerick.eircom.net 13.09.08, 15:30
                        weather.yahoo.com/Palma-de-Mallorca-Spain/SPXX0061/forecast.html
                        www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/SPXX0061?from=36hr_fcst10DayLink_business
                        www.intellicast.com/Local/Weather.aspx?location=SPXX0061
                        myślę że wszystkie strony korzystają z tego samego źródła, więc
                        wystarczy obserwować jeden serwis
                        • Gość: visenna Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 15:39
                          ja chyba jednak zrezygnuje z tej Majorki, wole Grecje, tam przynajmniej bedzie
                          na pewno ladna pogoda...
                          • i-l-o-n-a Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 14.09.08, 12:39
                            o tej porze roku uwazasz ze w Grecji masz pewna pogode? No wątpie, pewna to masz
                            w Egipcie i Tunezji co najwyzej, no i Turcji ewentualnie...
                            • Gość: ja Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.08, 17:19
                              oczywiscie ze bedzie na pewno ladniejsza niz na majorce
      • Gość: grazynai j acek Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 12:19
        Witaj,my też we wtorek lecimy z okęcia na Majorkę, wierzymy że będzie cieplej
        niż w Polsce.Może się znajdziemy?
    • Gość: fabian Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.sol2.cable.ntl.com 21.09.08, 13:37
      kolego ja wczoraj wrocilem z majorki bylem 7 dni z tego upaly takie
      straszne nie sa juz teraz ale jest oki okolo 30 stopni takze spoko z
      tego 2 dni bylo niebo zachmurzone a reszta czyste slonce tylko
      korzystac...co do wody tez jest ciepla kapia sie ludzie i to bez
      problemu okolo 20 stopni moze wiecej nawet niewiem z termometrem nie
      chodzilem.pozdrwiam smialo jedz i sie nie przejmuj
    • Gość: Konrad Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.Red-83-52-203.dynamicIP.rima-tde.net 22.09.08, 17:35
      Dzisiaj lało całą noc, przez cały dzień z przerwami też leje.
      Ulicami płyną rzeki. Prognozy mowią, że tak będzie do czwartku,
      piątku.
      Bylismy z TUI w Playa de Palma, hotel nam zalało, przenieśli nas
      dzisiaj do wyższego o kategorię hotelu w Alcudii.
      • Gość: piter Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.Red-88-12-207.dynamicIP.rima-tde.net 22.09.08, 21:50
        dzis tj 22.09.2008 deszcz padal prawie caly dzien :( moze jutro bedzie lepiej w
        co szczerze watpie :( za to jest bardzo cieplo.. pozdrawiamy Aga i Piotr :)
    • Gość: marcin Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.127.72.101.dyn.user.ono.com 08.01.09, 06:08
      witam ja jestem tu od 2 lat i wiesz ze klimat to tu sie zmienia jak
      kobieta gdy ma okres nie jest za ciepło ale napewno cieplej niz w
      polsce wczoraj padało no i troszke wieje ale da sie wytrzmac ok
      pozdrawiam
      • emmma21 Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 09.02.09, 19:44
        Właśnie wybieram się na pare dni na Majorke i nie mam pojęcia jakie
        ciuchy spakować:) - nie chciałabym zmarznąć:) Nie mam pojęcia jaka
        pogoda może być na Majorce w lutym i choć szukam w internecie jakiś
        info ciągle wyskakują mi statystyki z którymi różnie. Jeśli ktoś
        przebywa obecnie na Majorce albo poprostu wie na co mogę się
        nastawić i co spakować - swetwr czy raczej kurtkę? proszę o
        odpowiedź. Dzięki wielki. Pozdrawiam:)
        • jacek.towalski Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 09.02.09, 22:02
          Moze poszukaj w google stron z kamerkami online z Majorki,sama
          zobaczysz co tam sie dzieje:)
          • emmma21 Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 09.02.09, 22:43
            Sprawdzałam już kamerki ale nie wiele tam można zobaczyć:(
    • Gość: cezar krakow Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.Red-217-127-254.staticIP.rima-tde.net 14.07.09, 22:12
      Le smialo - pogoda jest zajebista dzisiaj tj 14.07.09 40 stopni bez
      chmurki, mileg wyjazdu
      • Gość: nati Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.10, 12:56
        lece w niedziele na majorke tzn mam tam przesiadke i slyszalam ze sa
        straszne opoznienia samolotow?????prosze o odp
    • bleble811 Re: jaka pogoda na Majorce teraz?? 03.07.18, 12:44
      Sprawdź tutaj: sat24.cc/weather/spain.html
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka