Gość: aura IP: *.cantonimotor.com.pl 27.07.04, 12:56 Witam wszystkich!!!! Czy ktoś był w hotelu STUDIO LILI w Amoundarze? Oferuje go biuro Ecco- Holiday. Prosze o wszelkie informacje. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: duma Re: AMOUNDARA-HOTEL STUDIO LILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 16:11 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duma Re: AMOUNDARA-HOTEL STUDIO LILI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 16:11 ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: AMOUNDARA-HOTEL STUDIO LILI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.04, 23:15 kiedys bylem, bylo ok. teraz jest troche info na www.wakacje.pl tez zastanawiam sie czy tam jechac. tylko jak czytam o ecco to mam stracha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agios Re: AMOUNDARA-HOTEL STUDIO LILI IP: *.filar.pl 28.07.04, 11:57 Byłem w innym hotelu, ale niedaleko. Lilli wyglądał ok. i nie słyszałem, żebybyły jakieś problemy. Jedyny kłopot to taki, że trzeba maszerować kilka minut na plażę. Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: AMOUNDARA-HOTEL STUDIO LILI 28.07.04, 12:55 Trochę informacji znalazłam o tym hotelu. Są tu: GRECJA-HOTELE (opinie turystów) Jeśli ktoś ma coś nowego to dopisujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michako Re: AMOUNDARA-HOTEL STUDIO LILI IP: 195.114.160.* 29.07.04, 15:26 witam, właśnie wróciłem stamtąd i aż mnie się coś robi na widok naszej pogody !!!! Polecam Lili - przyjemny, kameralny hotel - jedyny mankament to gośćmi są wyłącznie Polacy, ale to można wytrzymać. Rzeczywiście skromne wyposażenie, ale czysto, codziennie sprzątają, ważne - jest klima, lodówka, kuchenka, TV. Bardzo ładnie otoczony zielenią - wokół hotelu i basenu - można się schować w cień. Dobre jedzenie, do plaży ok. 7 minut - skuterem szybciej :-)), ale większość czasu spędzaliśmy na basenie lub w podróżach samochodem, lub tawernach. Polecam Amoudarę ze względu na super ludzi, jedzenie no i klimat - jest spokojnie. Wszelkie wycieczki, wypożyczanie samochodów proszę robić samemu w agencjach i negocjować - można sporo zaoszczędzić:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaW Re: AMOUNDARA-HOTEL STUDIO LILI IP: 62.29.137.* 30.07.04, 17:39 Bylam tam w maju i jestem bardzo zadowlona, mielismy wykupione śnuadania i ibiadokolacje - bardzo smaczne, sniadania monotematyczne ale da sie weytrzymac, hotel przytulny, pokoje czyste ale codzinnie sprzatane, wszystkie z balkonikami, mili wlasciciele,- ja bylam bardzo zadwolona- jak chcesz cos więcej wiedziec napisz mi na priva agnieszka-wnek@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś