Gość: shrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:30 Czy ktoś przebywał juz w tym hotelu, jezeli tak to proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EtalTravel Re: NEI PORI Hotel IRO IP: *.otenet.gr 07.08.04, 12:42 OD razu zaznaczam ze nie ma hotelu nikt z moich kontrachentow ale hotel znam. Bardzo mily i porzadny wlasciciel, czlowiek uczynny i spokojny i jak stwerdzila jedna z moich rezydentek , nie jest lubieznym dziadem (cokolwiek by to mialo oznaczac :-) chotel jest polozony przy samej plazy. W tym roku obiady sa w pobliskiej tawernie, nie wiem jakiej to jest jakosci, ale skarg tam jeszcze nie slyszalem. Pokoje ladnie urzadzone. przynam po cichu ze namawiam skarpe czy europalm zeby tam wzieli jakies pokoje bo to takie obiekt z ktorego nikt nigdy nie wraca niezadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: NEI PORI Hotel IRO IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.08.04, 23:53 Hotel ma m.in. w ofercie biuro Orlando z Krakowa! Więc o tym, że nie ma go w polskich biurach to bzdura! Ponadto znam osobiście właściciela Miguela, ma 35 lat, prowadzi ten hotel sam, żonę ma w Salonikach z dziećmi:) Hotel jest ok, pokoje ładne, nowe, jedzenie dobre. Przynajmniej jak nam właściciel gotuje miodzio:) Znamy sie z nim od około 7 lat...Jeszcze z czasów studenckich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shrek Re: NEI PORI Hotel IRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 01:54 Dzieki, jade za 12 dni to juz bede pozytywnie nastawiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: NEI PORI Hotel IRO IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 15:51 Wróciłem 5. 08 z IRO jeżeli chcesz więcej szczegółów to moje gg 6932541 Odpowiedz Link Zgłoś
neronka Re: NEI PORI Hotel IRO 09.08.04, 16:49 Zapraszam do wpisywania opinii o hotelach: Odpowiedz Link Zgłoś