Dodaj do ulubionych

NEI PORI Hotel IRO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 12:30
Czy ktoś przebywał juz w tym hotelu, jezeli tak to proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: EtalTravel Re: NEI PORI Hotel IRO IP: *.otenet.gr 07.08.04, 12:42
      OD razu zaznaczam ze nie ma hotelu nikt z moich kontrachentow ale hotel znam.
      Bardzo mily i porzadny wlasciciel, czlowiek uczynny i spokojny i jak stwerdzila
      jedna z moich rezydentek , nie jest lubieznym dziadem (cokolwiek by to mialo
      oznaczac :-) chotel jest polozony przy samej plazy. W tym roku obiady sa w
      pobliskiej tawernie, nie wiem jakiej to jest jakosci, ale skarg tam jeszcze nie
      slyszalem. Pokoje ladnie urzadzone. przynam po cichu ze namawiam skarpe czy
      europalm zeby tam wzieli jakies pokoje bo to takie obiekt z ktorego nikt nigdy
      nie wraca niezadowolony.
      • Gość: monika Re: NEI PORI Hotel IRO IP: *.ists.pl / *.ists.pl 07.08.04, 23:53
        Hotel ma m.in. w ofercie biuro Orlando z Krakowa! Więc o tym, że nie ma go w
        polskich biurach to bzdura! Ponadto znam osobiście właściciela Miguela, ma 35
        lat, prowadzi ten hotel sam, żonę ma w Salonikach z dziećmi:)
        Hotel jest ok, pokoje ładne, nowe, jedzenie dobre. Przynajmniej jak nam
        właściciel gotuje miodzio:)
        Znamy sie z nim od około 7 lat...Jeszcze z czasów studenckich....
      • Gość: shrek Re: NEI PORI Hotel IRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 01:54
        Dzieki, jade za 12 dni to juz bede pozytywnie nastawiony.
        • Gość: Rico Re: NEI PORI Hotel IRO IP: *.bytom.sdi.tpnet.pl 09.08.04, 15:51
          Wróciłem 5. 08 z IRO jeżeli chcesz więcej szczegółów to moje gg 6932541
    • neronka Re: NEI PORI Hotel IRO 09.08.04, 16:49
      Zapraszam do wpisywania opinii o hotelach:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka