Gość: Aga1 IP: *.crowley.pl 09.08.04, 14:47 Szukam aktualnych informacji na temat wyspy Lefkada. Może ktoś wie jak można tam dojechać z Aten i jakie są ceny w pensjonatach? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bebiak Re: Wyspa Lefkada 09.08.04, 15:28 Witaj Ago, Gość portalu: Aga1 napisał(a): > Szukam aktualnych informacji na temat wyspy Lefkada. Może ktoś wie jak można > tam dojechać z Aten i jakie są ceny w pensjonatach? Ja wybieram się wkrótce na sąsiednią od Twojej Kefalonię. Lot mam do Aten. Zamierzam autobusem (Av. Kiffisiou 100) pojechać do portu w Astakos a stamtąd promem. Wydaje mi się, że z Astakos prom płynie również na Twoją Lefkadę. O ile dobrze pamiętam prom na Lefkadę płynie również z Patras, ale to znacznie dłużej bo długa droga do Patras najpierw z Aten a potem znacznie dłuży rejs niż z Astakos (myślę, że nawet ok. 3 godzin różnicy). Zainteresuj się tym portem w Astakos. Pozdrowionka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga1 Re: Wyspa Lefkada IP: *.crowley.pl 11.08.04, 06:58 Dzięki za wiadomości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś