Gość: wyjezdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 16:28 witajcie czy do Grecji (Halkidiki) trzeba brac gumowe obuwie do morza ? Czy sa tam jaies kolczatki o ktore mozna sie poranic,bo slyszalem sprzeczne opinie.Jade we wrzesniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t Re: morze w Grecji ? IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 12.08.04, 17:12 W Fource, na pólwyspie Kassandra był piasek, tylko przy brzegu trochę kamieni - z butów nie korzystałem, i nikogo, kto by korzystal nie widzialem. Byłem też na plazy na polwyspie sithonia - tez piaseczek. t. Odpowiedz Link Zgłoś
bebiak Re: morze w Grecji ? 12.08.04, 17:53 Gość portalu: t napisał(a): > W Fource, na pólwyspie Kassandra był piasek, tylko przy brzegu trochę >kamieni - z butów nie korzystałem, i nikogo, kto by korzystal nie widzialem. > Byłem też na plazy na polwyspie sithonia - tez piaseczek. > t. A ja poza tymi wymienionymi przez "t" łaziłam po morzu w Polichrono (Kassandra) i Vourvourou - chyba tak się pisze (Sithonie) i też bez żadnych problemów (wrzesień'99). Pozdrawiam. B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: morze w Grecji ? IP: *.chello.pl 12.08.04, 20:36 Byłam w okilicach Aten i rzeczywiście piaseczek, ale jeżowce czaiły się pod lub koło kamieni ;) Odpowiedz Link Zgłoś