Dodaj do ulubionych

OLIMPIC BEACH

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.08.04, 21:31
a ja wrocilam przed tygodniem z Olimpic Beach i nie mysle o niczym inyym a
trzeba wracac do rzeczywistosci - to byly moje najlepsze wakacje - polecam
tez biuro Oskar - warunki byly lepsze niz gwarantowali :)
jest ktos kto tez byl w Olimpic ????
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: OLIMPIC BEACH IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 21.08.04, 22:01
      A moglabys podac troszke wiecej informacji na temat Olimpic Beach? szczerze
      mowiac jestesmy wielbicielami Nei Pori, ale - z powodu braku ofert lotniczych do
      Nei Pori, co w tym roku jest dla nas warunkiem bezwzglednym - wybierzemy sie
      chyba do innej miejscowosci na Riwierze Olimpijskiej. bardzo prosze o info na
      temat miejscowosci i biura Oscar. czy oni maja oferty lotnicze (krakow lub
      katowice).
    • Gość: spiczek Re: OLIMPIC BEACH IP: 212.122.214.* 21.08.04, 22:57
      witam tez wrocilem z grecji i tez jechalem z biurem oskar niedawno tylko ze
      mieszkalem nie w olimpic tylko w parali czyli tej wiekszej miejscowosci obok
      olimpic fajnie bylo grecja mi sie bardzo podobala szczegolnie dyska na plazy
      cocus
      no a biuro dobre wszystko ok
      • Gość: ninka Re: OLIMPIC BEACH IP: *.telia.com 22.08.04, 18:03
        witam:) i rowiniez bylam w olimpic beach ale cocus to jest cos wspanialego
        czego nie zapomne przez dlugi czas. polecam wszystkim mlodym i chetnym do
        zabawy ludziom, zreszta sadze, ze kazdemu spodoba sie w tym miejscu bo jest
        fantastycznie. wrocilam miesiac temu ale nadal jeszcze wrcam do
        rzeczywistosci:) pozdrawiam spiczka
        • Gość: andzia Re: OLIMPIC BEACH IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.08.04, 20:22
          tu jest stronka buira oskar,niestety chyba nie maja przelotow samolotem, ale ta
          dluga podroz autokarem zostaje potem w 100% wynarodzona :)
          www.oskar.com.pl
          Olimpic Beach jest mala miejscowoscia, wlasciwie wioseczka, podobno poza
          okresem letnim tam sie nic nie dzieje, typowa wioska dla turystow, obok wiksza
          miejscowosc Paralia, Ci ktorzy wola troche odpoczac lepiej sie beda czuli w
          olimpic bo w Parali jest mnostwo ludzi, to niedaleko i ja z moim towarzystwem i
          tak chodzilismy sobie deptakiem porzy plazy spcerkiem do parali, rzeczywiscie
          polecam rowniez goraco dyskoteke Cocus pod golym niebem, swietna sprawa.
          na miejscu biuro przywitalo gosci oczywiscie tych pelnoletnich szklaneczka
          miejscowego Ouzo :)ludzie sa bardzo sympatyczni, w knajpach menu polskie ,a
          grecy goszcza cie jak najlepszego przyjaciela, cos pieknego, plaza dosc
          zaludniona, ale i tak dlugo nie da sie wytrzymac bo zar sie z nieba leje, mozna
          bylo sobie wykupic mnostwo wycieczek-Ateny,Meteory,Olimp i wiele innych kogo
          oczywiscie stac, w drodze do grecji w cenie bylo zwiedzanie Budapesztu a w
          drodze powrotnej mielismy dlugi postoj nad Balatonem na Wegrzech
          jesli macie jakies konkretne pytania,sluze pomoca
          pozdrawiam wszystkich ktorzy tak jak ja zachwycili sie Grecja :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka