Dodaj do ulubionych

Mitsis Faliraki Beach

29.05.14, 22:10
Witam. W czerwcu wybieramy się do tego hotelu. Jeśli ktoś był w tym hotelu to bardzo proszę o opinie i wszelkie porady . Bardzo chciałabym wiedzieć czy dzieci mają tam jakieś atrakcje .Wybieramy się z 7 i 11 latkami.
Obserwuj wątek
    • Gość: pedro travel Re: Mitsis Faliraki Beach IP: *.zax.pl 30.05.14, 15:10
      BARDZO DOBRY HOTEL. POZA ANIMACJAMI I BASENAMI DUŻĄ ATRAKCJĄ DLA DZIECI SĄ ZJEŻDŻALNIE :) BLISKO CENTRUM FALIRAKI WIEC WIECZOREM MOŻNA SPOKOJNIE WYJŚĆ :) BARDZO ŁADNA PLAŻA PRZY HOTELU:) JEDZENIE EKSTRA- WIECZORKI TEMATYCZNE HISZPAŃSKI, WŁOSKI, FRANCUSKI ITD REWELACJA :) Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM
      • szafran47 Re: Mitsis Faliraki Beach 30.05.14, 19:14
        Bardzo dziękuję za odpowiedż. Już nie mogę się doczekać wyjazdu. Dzieci aż piszczały jak im przeczytałam Pani(a) opinię. Pozdrawiam.
      • mom6 Re: Mitsis Faliraki Beach 03.06.14, 17:53
        Hotel godny polecenia, choc animacje w Grecji nie sa zachwycajace i jak bylam 2 lata temu byly po niemiecku i angielsku , Polakow bylo bardzo mało. Plaza piekna, zjeżdzalnie 2 i sa ok. Blisko docentrum i do Miasta Rodos dla dzieciakow w Rodos jest fajny park wodny.
        • haytim Re: Mitsis Faliraki Beach 01.03.15, 14:52
          Faliraki jako miasteczko nie zachwyca, baaardzo polecam wybrać się do miasta Rodos i tamtejszą plażę od strony zachodniego wybrzeża :) Sieć hoteli Mitsis ogólnie ma świetną opinię, często byłam w pobliżu tego hotelu i jest czym się ekscytować :))
    • 4agata123 Re: Mitsis Faliraki Beach 31.05.14, 14:50
      Proszę o opinie p powrocie, my lecimy w lipcu z Katowic.
      • szafran47 Re: Mitsis Faliraki Beach 01.06.14, 00:28
        Chętnie opiszę hotel po powrocie. My lecimy 16 czerwca z Katowic.Myślę że będzie fajnie.Pozdrawiam.
        • Gość: BuK Re: Mitsis Faliraki Beach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.15, 10:17
          Napisz prozę coś więcej na temat Twojego pobytu w Mitsis Faliraki beach :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka